Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası
Ben tartarimi ile 3 sene kullandim bundan 8 sene kadar once bi sorun yasamadim o zaman boru tesisatı metal ve kaliteli oldugu icin tartarimiyi secmistim
Sent by Rider 76
Ynt: 2000 Nissan Hakkında Yardım Acilll
30 bin tl 225 bin mildeki arac icin cok para ben olsam almazdim 2011 de motor komple degistiyse nasil 225 bin mil yapmis oda ayri bi konu. Yokusta arazi sanzimanini dur kalk ile muhakkak test et sonra uzulenilirsin tikirti tukurtu kacirma varsa uzak dur...
Ynt: 2006-2008 Pathfinder 2,5 Arıyorum
Valla temiz kazasiz düşük km diyince ne yazikki fiyatlar kayseri seviyelerinde. İzmir deki araca bir bakin hersey sonunda butceye dayaniyor umarim gonlunuze gore cikar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kisitli ise sahibindendeki kayserideki araca bakmak lazim derim döşeme bej ve temiz ise sizi mutlu eder gibi
Kolay gelsin ben 4 ay once aldim su ana kadar 5bin km yaptim ve oldukcana memnunun aractan. Bu araclar genelde km yuksek cikiyor satisa umarim gonlunuze gore bir tane bulursunuz.
Ynt: Yardim ricasi
Tskler, Parca konusunda arkadas sikinti yasamaz araci aldi dolayisi ile donus yok artik ona gereken nazlida olsa land tecrübesi olan iyi bir usta saseye inip ordan tekrar toplayabilicek araci iyi bir atolye yada usta yokmudur iletisim bilgilerini paylasabiliceginiz.
iPhone...
Slmlar bi arkadas series 2 69 toplayacak ve iyi bi is yapmak ister orjinale Sadik kalarak usta tavsiyelerimizin paylaşırsanız sevinirim. Arac istanbuldadir?
Ordayken bi bitsinde kırtulayim ama bittikten sonrada soylede olmustu böylede olmustu vaybe ne gunlerdi diye agzindan dusurmedigin yerdir askeriye
Senin ozeline gelirsek eger bir makam soforlugu tecruben varsa tavsiye mektubu vs al yada alabilicegin birileri varsa boylelikle bi komutan şoförü...
Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler
Benim tek beklentim temiz bir tuvalet ve uzun sureli mesela 5 gece ve ustu sicak bir banyo yapabilicegin duzgun bir duş yada banyo
Ynt: Kamp Tesislerinden Beklentiler
Benim tek beklentim temiz bir tuvalet ve uzun sureli mesela 5 gece ve ustu sicak bir banyo yapabilicegin duzgun bir duş yada banyo
Ynt: Gezenbilir Sticker I.
Ustad belirtmis oldugun nedenden ötürü is adresini verince sikintu yasamiyorsun hemde etiketleniyorsun :)
@airboat cok cok tskler ustad
Ynt: El Vinci Alacağım Öneriniz Ve Nasıl Kullanılıyor
Aradiginiz urunu anladim da onuda sabitlemek gerekir yok sabitlemeiyim derseniz bu tirci tabiri ile girgir teknik adi ile spanzet olur.
Spanzeti herhangi bir hirdavatcidan 15-20 tl ye alabilirsiniz
Elvinci icinde kancalar.net e bir bakin...
Ynt: Gezenbilir Sticker I.
Volkan yilmaz
Lignadecor uretim ve pazarlama a.s.
Dudullu osb, NATO yolu caddesi, no11, 34776, umraniye/İstanbul
Ynt: Motorunuz Nedir?
Merhaba bende de r1150gs ve crf250l var bmw ile guzel yollar yaptik dagları bayırlar astik su ara ailece olabilmek icin Bmw yi satip bi vitara yada def alma planlari gerçi birde evde pathfinder var ama onu camura sokmaya kiyamiyorum henuz bakalim ne olucak halimiz...
Merhaba bende de r1150gs ve crf250l var bmw ile guzel yollar yaptik dagları bayırlar astik su ara ailece olabilmek icin Bmw yi satip bi vitara yada def alma planlari gerçi birde evde pathfinder var ama onu camura sokmaya kiyamiyorum henuz bakalim ne olucak halimiz...