Arama sonuçlarınız

1. rider 76

Motosikletli Kamp Fotoğraflarım

Bunlarda benden gelsin Sent by Rider 76

2. rider 76

Trekking Bot Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var !

Karadeniz icin tam bogaz tavsiye ederim yarim bogaz yerine Sent by Rider 76
  3. rider 76

Honda Cr-v Mi, Subaru Forester Mi?

Arazi icin net forester . Crv sehir ici suv si Sent by Rider 76

4. rider 76

Ktm Duke 125-200-250 ??

Realite ile ve realiteye gore yasamak gerekir Bence motoru aldiktan sonra egitim alim ve bundan sonra yollara cikin. Bizim zamanimizda yoktu ancak su anda egitim imkanları cok fazla. O kader kısmet dediğiniz bana güldü ve bugun size bu konularda yazabiliyorum ama bana güldü diye size gülecek...
  5. rider 76

Ktm Duke 125-200-250 ??

Ben hizi seviyorum veririm coskuyu ne yazikki sizi oldurur Bu kadar nettir Sent by Rider 76

6. rider 76

Ktm Duke 125-200-250 ??

Butce el veriyora evet ama size özel ekliyecegim not asagida Gaz kolunu kontrol edemem diyorsanız bence hic baslamayin bu ise... Sent by Rider 76

7. rider 76

Ktm Duke 125-200-250 ??

ABS yide gözardi etmemek lazım tabii Sent by Rider 76
  8. rider 76

Ktm Duke 125-200-250 ??

Aradaki 3 bin liraya kesinlikle değer 250 motor sizi en azindan 2-3 sene tatmin eder sehir içi artcili olarak mobilite sağlar orta mesafe 200-250 km ye kadar sıkmadan goturur vsvs Sent by Rider 76
  9. rider 76

Frontera B 3.2 Silkeleme Sorunu

Bi ayarı varmidir bilmiyorum ama benzin Den gaz A gecis suresini uzattirsaniz boylelikle motor daha ısınmış olur ve belki yapmaz Sent by Rider 76

10. rider 76

2006-2008 Pathfinder 2,5 Arıyorum

bu yasta bir aracı alirken temiz olmas onemli 88 2007 icin yuksek olsada arac anlatildigi gibiyse degerlendirilebilir yada uzerine konusulabilir bende de 2006 yetkili servis bakımlı 143 binde var 5-6 parçada yetkili servisinde boyasi var ama basit bir kaza sonucu bugun satmaya kalksam 75 fiyat...

11. rider 76

Lincoln Navigator Alınır Mı?

Bahsettiginiz kullanim sartlari icin ve lpg tankida kabin disinda Bi yere konabiliyorsa neden olmasın Sent by Rider 76
  12. rider 76

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

Benimki 146 binde yetkili servis disinda bakıma sokmuyorum bugüne kadar bir sıkıntı yaratmadi bana servisin soyledigi bakimlari aksatmazsan rahat 300 bin Sent by Rider 76

13. rider 76

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci---- Doğa Gezgini ---- Tokat

2006 padi yi 3 senedir kullaniyorum st hali ile arazide rakibi pajero bence Padi tc de değeri bilinmeyen Bi cevher bence sadece 2 inch spacer ile cok cok iyi oluyor uygun lastiklerle.... Sent by Rider 76
  14. rider 76

Çadır Fiyatları

3 mevsim cadirlarida kıs kamplarinda iyi bir tulum ile rahatçana kullanirsiniz yanı yedigoller Bolu Aladağ 2000 m. Alti irtifalarda ve cok daha uygun fiyata gelir size 5 mevsimlerin yapilari yüksek rüzgarlara dayanması icin basıktır poller keza daha dayanıklıdır vsvs 2000 metre uzeri kısın...
  15. rider 76

Çadır Fiyatları

Ustad 5 mevsime ihtiyaciniz varmi desem? Dagcimisiniz? Yüksek irtifa yanı 2000 metre uzeri kis aylarında kamp atacaksınız bu tip bir çadıra ihtiyaç olur zira Sent by Rider 76

16. rider 76

Çadır Tavsiyesi

Cadiri duzgun almak biraz paraya kiymak gerekir benim fiyat performans olarak tavsiye edecegim Ürünler husky lerdir butcenize ve kullanicak kisi sayisina gore uygun olanı secersiniz ancak nacizane tavsiyen çift bagajlikli almanizdir zira birini giriş çıkış icin digerinide tamamen bagaj alanı...
  17. rider 76

Pathfinder Vs Pajero Hakkında

2006 path kullaniciyim agir araziye girmedim ancak st durumdaki aracim hafif arazide eğimde beni bugüne kadar uzmedi yakiti ekonomik parçalar navara ile aynı oldugu kolay bulunuyor vsvs Pajeroyu kısa bir sure kullandim arazi performansı daha iyi yakiti daha yuksek servis agi daha dar konforu...
  18. rider 76

90 Bin Civarı 4×4 Suv Tavsiyesi

2008 bir nissan r51 i 100 bin km civari 80-85 bin TL ye alabilirsin dizel otm her yola gelir sunu demez bagaj desen magara mubarek 7 koltuk vsvs Bence fiyat fayda endeksinde cok basarili bir noktada Sent by Rider 76

19. rider 76

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Melih abim nasilsin Sent by Rider 76
  20. rider 76

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Melih abim nasilsin Sent by Rider 76

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız