Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Realite ile ve realiteye gore yasamak gerekir
Bence motoru aldiktan sonra egitim alim ve bundan sonra yollara cikin. Bizim zamanimizda yoktu ancak su anda egitim imkanları cok fazla.
O kader kısmet dediğiniz bana güldü ve bugun size bu konularda yazabiliyorum ama bana güldü diye size gülecek...
Aradaki 3 bin liraya kesinlikle değer 250 motor sizi en azindan 2-3 sene tatmin eder sehir içi artcili olarak mobilite sağlar orta mesafe 200-250 km ye kadar sıkmadan goturur vsvs
Sent by Rider 76
bu yasta bir aracı alirken temiz olmas onemli 88 2007 icin yuksek olsada arac anlatildigi gibiyse degerlendirilebilir yada uzerine konusulabilir bende de 2006 yetkili servis bakımlı 143 binde var 5-6 parçada yetkili servisinde boyasi var ama basit bir kaza sonucu bugun satmaya kalksam 75 fiyat...
Benimki 146 binde yetkili servis disinda bakıma sokmuyorum bugüne kadar bir sıkıntı yaratmadi bana servisin soyledigi bakimlari aksatmazsan rahat 300 bin
Sent by Rider 76
2006 padi yi 3 senedir kullaniyorum st hali ile arazide rakibi pajero bence
Padi tc de değeri bilinmeyen Bi cevher bence sadece 2 inch spacer ile cok cok iyi oluyor uygun lastiklerle....
Sent by Rider 76
3 mevsim cadirlarida kıs kamplarinda iyi bir tulum ile rahatçana kullanirsiniz yanı yedigoller Bolu Aladağ 2000 m. Alti irtifalarda ve cok daha uygun fiyata gelir size
5 mevsimlerin yapilari yüksek rüzgarlara dayanması icin basıktır poller keza daha dayanıklıdır vsvs
2000 metre uzeri kısın...
Ustad 5 mevsime ihtiyaciniz varmi desem? Dagcimisiniz? Yüksek irtifa yanı 2000 metre uzeri kis aylarında kamp atacaksınız bu tip bir çadıra ihtiyaç olur zira
Sent by Rider 76
Cadiri duzgun almak biraz paraya kiymak gerekir benim fiyat performans olarak tavsiye edecegim Ürünler husky lerdir butcenize ve kullanicak kisi sayisina gore uygun olanı secersiniz ancak nacizane tavsiyen çift bagajlikli almanizdir zira birini giriş çıkış icin digerinide tamamen bagaj alanı...
2006 path kullaniciyim agir araziye girmedim ancak st durumdaki aracim hafif arazide eğimde beni bugüne kadar uzmedi yakiti ekonomik parçalar navara ile aynı oldugu kolay bulunuyor vsvs
Pajeroyu kısa bir sure kullandim arazi performansı daha iyi yakiti daha yuksek servis agi daha dar konforu...
2008 bir nissan r51 i 100 bin km civari 80-85 bin TL ye alabilirsin dizel otm her yola gelir sunu demez bagaj desen magara mubarek 7 koltuk vsvs
Bence fiyat fayda endeksinde cok basarili bir noktada
Sent by Rider 76