Arama sonuçlarınız

1. Erem

"Hortum kaç metre?"

Ynt: "Hortum kaç metre?" Merhaba, Checkvalve sistemi yakıtı sürekli tek yöne vermeye yarar. Ama hala tereddütünüz varsa, şöyle deneyebilirsiniz : Elinizde bir bez/üstübü ile pompaya yanaşıp, "zift lekesi çıkarmak için" biraz mazota ihtiyacınız olduğunu söyleyiniz. Yardımsever bir pompacıya...

2. Erem

"Hortum kaç metre?"

Ynt: "Hortum kaç metre?" Eğlenceli bir yazı olmuş. Ancak sanırım yazıyı kaleme alan arkadaşın gözünden kaçmış olacak : Pompa aracımıza takıldığı anda, "hortumlandığımızı" düşündüğü miktarda yakıt, sayaçtan geçmiş ve önceki müşteri tarafından ödenmiş olarak bizim depomuza basılmaya hazır...
  3. Erem

CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı?

Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı? Merhaba, Toplu cevap vereyim : çifti 5kg. biraz altındadır. Selamlar.

4. Erem

CHEROKEE YÜKSELTME KİTİ ÇIKMA

Ynt: CHEROKEE YÜKSELTME KİTİ ÇIKMA Merhaba, Aşağıdaki linkteki ürün işinizi görebilir sanırım. Selamlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-cherokee-xj-2-yukseltme-5-cm-92522194/detay/
  5. Erem

Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı? Merhaba, Yükseltileri yurtdışında satılan ürünlerin teknik çiziminden birebir kopya ettim. Net yükselti 5 cm.dir. Eklediğim resim boyutları sebebiyle sanırım biraz yassı çıkmış mesajımda. Aracımdaki fotoğrafta yassı gözüken...

6. Erem

Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı? Bunlar da yükseltmenin fotoğrafları. Selamlar.

7. Erem

Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı? Merhaba, Ankara'da iseniz flanşları da aracımı da gösterebilirim. Hem de montajı konusunda yardımım olabilir. Değilseniz kısa sürede fotoğraf eklemeye çalışacağım. Selamlar. Erem : 532 3344690
  8. Erem

Ynt: CHEROKEE XJ İçin 5 cm. Yükseltme Satın Almak İsteyen Var mı? İmalat aşaması bitti. Ürünler aşağıda görünmektedir. Bir çiftini yaklaşık 40 dakikalık bir uğraş ile kendi aracıma taktırdım. Heybetli oldu diyebilirim. Arzu eden arkadaşlarıma 80 TL/çift fiyat ile verebilirim. Selamlar.
  9. Erem

Cherokee XJ için imalat çeliğinden 5 cm. yükseltme imal etmeyi planlıyorum. Çifti kaba fiyatla 100 TL. civarına gelecektir. Adet artarsa maliyet düşecek ve 10 çift için çift fiyatının 80 TL olacağı kanaatindeyim. Katılmak isteyen var mı? Selamlar. Not : Fotoğraf ekleme yetkim yokmuş, çizim...

10. Erem

Tapatalk

Ynt: Tapatalk Emeği geçenlere teşekkür, gerçekten kullanışlı bir yazılıma entegre olmuşsunuz. Saygılar.

11. Erem

Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik

Ynt: Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik Merhaba, çeki tertibatını nerede görebilirim? Teşekkürler.
  12. Erem

JEEP CHEROKEE 4.0 high output yardım...

Ynt: JEEP CHEROKEE 4.0 high output yardım... http://tr.wikipedia.org/wiki/Jeep_Cherokee linkinde yıllara göre motor tipleri belirtilmiş. Umarım işinize yarar. Selamlar.

13. Erem

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Merhaba, Yazınızdan anladığım kadarı ile, şu an çeki tertibatı olmayan ve ruhsatında M1G sınıf olarak geçen XJ aracıma çeki demiri taktırıp, yine yazınızda bahsi geçen "proje tescil işlemi gerekmez" ibaresinin güvencesinde sorunsuz olarak gezebilecek miyim? Hatta sanırım "tahrikli çeki" de vinç...
  14. Erem

AVON Motosiklet Lastikleri Türkiye' de

Ynt: AVON Motosiklet Lastikleri Türkiye' de Türk motosiklet binicisi için çok iyi bir haber. Üyesi olduğum Goldwing forumlarında öve öve bitiremiyorlardı, ben de Türkiye'ye gelse de biz de denesek diye iç geçiriyordum.. Girişiminiz için tebrikler.
  15. Erem

kare kasa 97 xj 4.0 lt geniş dodik nerde alabilirim

Ynt: kare kasa 97 xj 4.0 lt geniş dodik nerde alabilirim Faruk Bey, Aradıklarınızı bulabildiniz mi? Selamlar.

16. Erem

Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum

Ynt: Freelander 2.0 di mekanik bir konu hk. yorum bekliyorum Sistemin işlerliğine ilişkin bir fikrim olmasa da, ben de motor sıkıştırıldığında açığa çıkan yağın hortum ile dışarı atılmaktansa, sisteme bir yerden geri verilmesinin, yağı kaybetmeyeceğiniz için sizi sık sık yağ seviyesi kontrolu...
  17. Erem

bu yılki bandroller

Ynt: bu yılki bandroller http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/motorlu-tasitlar-vergisi-ile-ilgili-listeler adresinde alt kısımlarda sizin aracınızın MTV'ye esas kasko bedelini gösteren liste bulunmaktadır. Selamlar.
  18. Erem

CNG DÖNÜŞÜMÜ

Ynt: CNG DÖNÜŞÜMÜ Ankara'da CNG istasyonunda ayaküstü aldığım bilgiye göre, araçtaki LPG sistemi ile ortak kullandığı hiçbir malzeme olmayan CNG, LPG'ye oranla daha verimli bir patlama oluşturuyormuş ancak sıkıştırılması çok zor olan CNG dalış tüplerine benzer ince uzun silindirik birkaç tüpün...

19. Erem

1998 Jeep Cherokee xj için kullanma kılavuzu arıyorum.

Ynt: 1998 Jeep Cherokee xj için kullanma kılavuzu arıyorum. Merhaba, Zip'ledim RAR'ladım, toplam dosya boyutu 5120KB limitinin altına indiremediğim için mesajıma ekleyemedim. Elimdeki klavuz İngilizce'dir, eposta verirseniz gönderebilirim. Selamlar.
  20. Erem

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri Merhaba, http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/motorlu-tasitlar-vergisi-ile-ilgili-listeler adresinde 97 öncesi araçların mtv'ye esas olacak kasko değerleri tablosu bulunuyor. İşinize yarayabileceğini düşünüyorum. Saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri