Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Murat;
Büyük ihtimalle Denso dinamo vardır. Ucuz ve kolay bulunabilir olması ile tercih edilmiş olabilir.
Bu arada aradığınız parça kollektör değil de konjektör olmasın? :) Zira kollektör şarj dinamosunun içinde kömürlerin bastığı bakır...
Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri
İkinci alt dilime indirilme işleminin yapılamadığını biliyorum.
Gerçekleştiren varsa lütfen belge göstersin ki, pek çoğumuz hem 2. alt dilime indirelim hem de fazladan ödediklerimizi mahsuplaşalım...
Selamlar.
Gitmemiş olanlara tavsiye ederim. Aktif olarak tuz çıkarılan bir havzadır.
http://www.cankirikulturturizm.gov.tr/belge/1-33236/magaralar.html
Ynt: ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM
Merhaba,
Mesajım kimsenin çevkini kırmak amacında değildir lütfen bu şekilde algılanmasın.
Şnorkel takılacak araç dizel olmadığı sürece takılacak şnorkelin görsellikten ileri gidemeyeceğini bu yüzden fonksiyonel olmayacak bir şnorkel için de kaportanızı...
Murat sabah sabah aleme XJyi aratma şimdi.. milletin işi var gücü var...:)
Gününüz güzel olsun millet...
Ynt: Başkan çıldırdı : Karavan
Öncelikle kolay gelsin.
Ama keşke kutu profilleri dikine kullansaydınız. Zira ana iskeletiniz dikey güçlere maruz kalacak, siz yanal direncini yüksek tutmuşsunuz...
Selamlar.
Evet Dalca, sisteme 1 makara girdiğinde teorik olarak : Px2 ve V/2 oluyor denilebilir. Ancak yine araya makaraların bağlantı noktalarının ayrı ayrı sürtünme katsayıları vs giriyor ama tüm bunlar gözardı edilebilir değerler olarak kabul...
Mesut konuyu özetlemiş ama bende geçmişte yaptığım bir tercüme/derlemem vardı onu size sunayım yeri gelmişken...
Vinci olan olmayan, alacak olan veya mevcut vincine güvenen tüm dostlarıma faydası olacağı inancındayım.
Örnek olarak bir adet...
Asıl işim devlet memuriyeti.
Ancak hobilerim ve meraklarımın bileşkesi ortaya değişik birşey çıkarıyor. Hani "ne iş olsa" kıvamında.
Yok ben mesajınızın tümünü büyük harf ile yazınca.. Sizsiz gittik oralara diye bize kızdınız sandım...