Arama sonuçlarınız

1. Erem

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yok, ben aradım sordum bis yapıyormuş seyirci alkışladıkça. Hemen çıkarsan yetişirsin..

2. Erem

Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu isabetli olmuş...
  3. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu .... paraşütle bile atlarım ;) Birisi paraşüt mü dedi? İyi atlarım...

4. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
  5. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Almayayım.. karbonu fazla diyorlar...:)

6. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hediyeni hazırla...:) Eureka...

7. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat; Büyük ihtimalle Denso dinamo vardır. Ucuz ve kolay bulunabilir olması ile tercih edilmiş olabilir. Bu arada aradığınız parça kollektör değil de konjektör olmasın? :) Zira kollektör şarj dinamosunun içinde kömürlerin bastığı bakır...
  8. Erem

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri İkinci alt dilime indirilme işleminin yapılamadığını biliyorum. Gerçekleştiren varsa lütfen belge göstersin ki, pek çoğumuz hem 2. alt dilime indirelim hem de fazladan ödediklerimizi mahsuplaşalım... Selamlar.
  9. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gitmemiş olanlara tavsiye ederim. Aktif olarak tuz çıkarılan bir havzadır. http://www.cankirikulturturizm.gov.tr/belge/1-33236/magaralar.html

10. Erem

ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM

Ynt: ŞNORKEL UYGULAMASI İÇİ YARDIM Merhaba, Mesajım kimsenin çevkini kırmak amacında değildir lütfen bu şekilde algılanmasın. Şnorkel takılacak araç dizel olmadığı sürece takılacak şnorkelin görsellikten ileri gidemeyeceğini bu yüzden fonksiyonel olmayacak bir şnorkel için de kaportanızı...

11. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İyi ki bizim grupta böyle tipler yok...
  12. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bile derken????

13. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Murat sabah sabah aleme XJyi aratma şimdi.. milletin işi var gücü var...:) Gününüz güzel olsun millet...
  14. Erem

Başkan çıldırdı : Karavan

Ynt: Başkan çıldırdı : Karavan Öncelikle kolay gelsin. Ama keşke kutu profilleri dikine kullansaydınız. Zira ana iskeletiniz dikey güçlere maruz kalacak, siz yanal direncini yüksek tutmuşsunuz... Selamlar.
  15. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Rica ederim, faydam dokunduysa, dokun Teşekkür butonuna..:)

16. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Evet Dalca, sisteme 1 makara girdiğinde teorik olarak : Px2 ve V/2 oluyor denilebilir. Ancak yine araya makaraların bağlantı noktalarının ayrı ayrı sürtünme katsayıları vs giriyor ama tüm bunlar gözardı edilebilir değerler olarak kabul...
  17. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut konuyu özetlemiş ama bende geçmişte yaptığım bir tercüme/derlemem vardı onu size sunayım yeri gelmişken... Vinci olan olmayan, alacak olan veya mevcut vincine güvenen tüm dostlarıma faydası olacağı inancındayım. Örnek olarak bir adet...
  18. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Asıl işim devlet memuriyeti. Ancak hobilerim ve meraklarımın bileşkesi ortaya değişik birşey çıkarıyor. Hani "ne iş olsa" kıvamında.

19. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yok ben mesajınızın tümünü büyük harf ile yazınca.. Sizsiz gittik oralara diye bize kızdınız sandım...
  20. Erem

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mustafa Bey, bize bu kadar kızmayın lütfen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri