Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım toprağım hayırı olsun plaka 52 :D ordunun neresindensin..jeep konuunda sana yardımcı olurum jeep toplamak hobidir herkese seve seve yardımcı oluyorum...sen jantı lastiği hangi türden istiyosun mt mi at mi...yalnız bmc motor olunca işler değişir..ordu...

2. afacan886

Samurai Pajero Ya Karşı..

Ynt: Samurai Pajero Ya Karşı.. evet motorda ateşleme de sıkıntı yaşadı sanırım yanlız araç 2.6 motora sahip ona rağmen hantal kaldı lastikler 31 likti yani rampada agır kaldı yoksa arazide başarılı bir araçtır..
  3. afacan886

Ynt: Samurai Pajero Ya Karşı.. ilk denemesi lpg ile oldu tırmanamıdı sonra benzine aldı sonra yine denedi oda yeterli olmadı :) yamaç çok dikti araç ağır kaldı bize göre..

4. afacan886

Yer Fıstığımla Çamura Karşı

hafta sonu gezisinden görüntüler...http://www.youtube.com/watch?v=FVAlhqCLYsU&feature=youtu.be
  5. afacan886

geçen hafta sonu yamış olduğumuz bir off road safari yaptık ve güzel bir yamaç tırmanışı yaptık..sizlerle paylaşmak isitiyorum ....yorumlarınızı bekliyorum... http://www.youtube.com/watch?v=V9nBWtEy2Bs&feature=youtu.be

6. afacan886

Ordu Gezenbilir Off Road Safari

29-30 haziranda yapacak olacağımız off road safari için ön hazırlıkları tamamlamak için rotayı çizmek için yola çıktık.bu rotayı video çekdik kısa olarak sizlerle paylaşmak istedim yolun devamı önümüzdeki hafta devam edeceğiz bunlarıda sizlerle paylaşacağım...

7. afacan886

Yeni Aracım

Ynt: Yeni Aracım toyota dedim mi takip şart kolay gelsin :)
  8. afacan886

Dev Toyota Hılux (2012)turkıye

Ynt: Dev Toyota Hılux (2012)turkıye bir koca ayak daha vizyonda emeğe saygı çok güzel olmuş.gelde dikkat çekme :D
  9. afacan886

SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz.

Ynt: Suburban Hakkında Tavsiyeleriniz. birazda çamur olsa iyi olurdu yahu ;D

10. afacan886

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: Yer Fıstığım...yeniden Topluyorum.... gmc jimmy arkadaşım,bu araç jimny ile farkı biraz daha elektronik donanıma sahip olması konfor olarak samuraiden iyi olaması ve uzun yol için rahat olarak seyehat etme olanağı sağlıyor modifiye olarak maliyeti fazla olabilir ama yapılıncada güzel...

11. afacan886

SUBURBAN Hakkında tavsiyeleriniz.

Ynt: Suburban Hakkında Tavsiyeleriniz. güzel oluyor koca oğlan takipdeyim ::)
  12. afacan886

DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! yakışıklı olmaya başlamış kerata ;D

13. afacan886

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım ilker bey bu araç nerde satıldımı son durumu nedir bu yeşil willys sin..bilgi verebilir misiniz...
  14. afacan886

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! takipteyim ;D
  15. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... bol çamurlu günlerde kullan erkan kardeş lastiğini seni memnun ettiği için bende memnun oldum fazlası ile çamurun hakkını ver daima :D benimde ilk aracım nivaydı ama üzülerek satmak zorunda kaldım...sonrası yeni bir araç samurai oldu :) şimdilik böyle...

16. afacan886

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! o zaman güzellinden metalik rengi hak ediyor bu canavar ;) takipteyim ;D
  17. afacan886

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! eger aracı arazide kullanayacaksınız metalik renk tavsiye etmem bu haricinde kulanacaksanız metalik olabilir ve yakışır....merakla bekliyorum aracınızı takipteyim.. ;D
  18. afacan886

5 x 114.3 cherokee,ler için 10 inch süper jant görmelisiniz.

Ynt: 5 x 114.3 cherokee,ler için 10 inch süper jant görmelisiniz. 5x139.7 olanı vardı acaba 8 inç olanından...varsa fiyatı nedir acaba...

19. afacan886

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! bijon aralıkları 5x139.7 dir...piyasada bol çeşit jant vardır bu ölçüde.başka konularda yardımcı olaurum arkadaşım...aracınız restorasyon için doğru seçim takipteyim....
  20. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... 0542 309 10 46....seve seve yardımcı olurum arkadaşım....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri