Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
toprağım hayırı olsun plaka 52 :D ordunun neresindensin..jeep konuunda sana yardımcı olurum jeep toplamak hobidir herkese seve seve yardımcı oluyorum...sen jantı lastiği hangi türden istiyosun mt mi at mi...yalnız bmc motor olunca işler değişir..ordu...
Ynt: Samurai Pajero Ya Karşı..
evet motorda ateşleme de sıkıntı yaşadı sanırım yanlız araç 2.6 motora sahip ona rağmen hantal kaldı lastikler 31 likti yani rampada agır kaldı yoksa arazide başarılı bir araçtır..
Ynt: Samurai Pajero Ya Karşı..
ilk denemesi lpg ile oldu tırmanamıdı sonra benzine aldı sonra yine denedi oda yeterli olmadı :) yamaç çok dikti araç ağır kaldı bize göre..
geçen hafta sonu yamış olduğumuz bir off road safari yaptık ve güzel bir yamaç tırmanışı yaptık..sizlerle paylaşmak isitiyorum ....yorumlarınızı bekliyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=V9nBWtEy2Bs&feature=youtu.be
29-30 haziranda yapacak olacağımız off road safari için ön hazırlıkları tamamlamak için rotayı çizmek için yola çıktık.bu rotayı video çekdik kısa olarak sizlerle paylaşmak istedim yolun devamı önümüzdeki hafta devam edeceğiz bunlarıda sizlerle paylaşacağım...
Ynt: Yer Fıstığım...yeniden Topluyorum....
gmc jimmy arkadaşım,bu araç jimny ile farkı biraz daha elektronik donanıma sahip olması konfor olarak samuraiden iyi olaması ve uzun yol için rahat olarak seyehat etme olanağı sağlıyor modifiye olarak maliyeti fazla olabilir ama yapılıncada güzel...
Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum....
bol çamurlu günlerde kullan erkan kardeş lastiğini seni memnun ettiği için bende memnun oldum fazlası ile çamurun hakkını ver daima :D benimde ilk aracım nivaydı ama üzülerek satmak zorunda kaldım...sonrası yeni bir araç samurai oldu :) şimdilik böyle...
Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !
bijon aralıkları 5x139.7 dir...piyasada bol çeşit jant vardır bu ölçüde.başka konularda yardımcı olaurum arkadaşım...aracınız restorasyon için doğru seçim takipteyim....