Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Samurai Sj410 Motor Arıyorum Acil

Ynt: Samurai Sj410 Motor Arıyorum Acil motor bulunmuştur konu kilitlene bilir... 8)

2. afacan886

Suzuki Aracıma Motor Arıyorum

Ynt: Suzuki Aracıma Motor Arıyorum kardeş bende suzuki samurai 410 motoru var 1.100 olandan daha yeni söktüm yarım motor sayılır iç blok çatlak diğer sadece diger parçaları sağlam ama parça niyatine kullanmak istersen irtibata geç birde sanzıman var ama o sağlam irtibat tel 0542309 1046
  3. afacan886

Flanş Arıyorum İkinci El

arkadaşlar jantları dışarı alabilmek için en düşük 5 cm yada en büyük 10 cm 5 x 139.7 bijon aralığında flanş lazım satmak isteyen olursa haberleşlim

4. afacan886

Samurai 86 Model Değişim !!!!!

Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!! bagaj çok güzel olmuş emege saygı duyuyorum ...bende bir samuraici sahibi olarak böyle konularda paslasabiliriz diye düşünüyorum birde bende motor arazi sanzımaznı ana sanzıman parçaları conta çeşitleri egzos olarak 4 lü hedars mevcuttur egzosu şimdilik...
  5. afacan886

İster Yaptır Bin İster Parça Niyetine Kullan Satılık Niva

arkadaşlar satılık 91 model kırmızı lada niva mevcut araç hasarlı ama tabiiki ruhsattlı muayene vardır araçda hidrolik direksiyon mevcuttur motoru yürüründe sıkıntı yoktur ister yaptırırsınız ister baska bir araçda bu parçları kullnırsınız bu size kalmış resimleri ekleyeceğim aracın fiyatı 3.500...

6. afacan886

Samurai Sj410 Motor Arıyorum Acil

arkadaşlar bir tane sj 410 aldım ama motor blok çatlatmış bana sj 410 motoru lazım komple takım nerden bulabilirim bilginiz varmıdır yardımcı olursanız sevinirim motoru 1000 cc sizden yardımlarınızı bekliyorum ve bende araçtıyorum devamlı bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

7. afacan886

Acil Satılık Suzuki Samurai

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-bizim-yetenegimiz-asfaltta-degil,camurda-yegen-111999161/detay/ arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı satılıktır araç görüldüğü gibidir.. irtibat tel : 0542 309 1046 tarık öztürk
  8. afacan886

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? paranız varsa yaylı paranız yoksa makaslı derim :) ama sonuç makaslı olsun yinede maliyeti en uygun olanı en salamı budur bilginize ama yaylının avantayı vardır dez avantajıda vardır makaslı içinde durum aynıdır karar sizin
  9. afacan886

DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! anladım orhun bey dediğiniz gibi fiyat fazla yani:) ama bizim arkadasın dodge canavar olacak motoru söktüler sfır bir bakım sonra burada paylaşagım sizlerde orhun bey...

10. afacan886

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! anladım orhun bey,olsun herseyde bir hayır vardır,ama benim içinde dodgenin yeri ayrı zaten sizin aracı görünce daha çok ilgi duymaya basladım ilerde belki binmek için bende dodge alırım şu parayı bir denkleştire bilsek :) peki araçtan ne kadar isitiyor...

11. afacan886

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! orhun bey sizin satığınız doç geçenlerde satılıktı sizmi satıyordunuz..ama şimdilerde ilanı kaldırmışlar satılmıştır galiba..güzel araçtı sizin araç hem kısaydı...hem niye yattınızki gayet yeterli bir araçtı sizin doç orhun bey ben takip ediyordum aracınızı...
  12. afacan886

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! orhun bey sizdede doç vardı duruyormu ne yaptınız ?

13. afacan886

Yeni Duster Yola Çıktımı Acaba ?

Ynt: Yeni Duster Yola Çıktımı Acaba ? ya o kadar değişikliğe gerek yok biraz yükseklik kazandırsınlar biraz iç mekanda dizayn versinler kronik sorunları gidersinler yeterli oyle kromaja filan 3-5 bin boş yere para vermeye gerek yok duster bu haliyle bile iş görüyor ama asıl olan makyajlı kasada...
  14. afacan886

Yeni Duster Yola Çıktımı Acaba ?

arkadaşlar yeni duster dan haberi olan,yolda gören, duyan, fikri olan arkaşlar varmıdır...duster da yenilik olacak mı? olacaksa bize ne zaman ulaşır !bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi... duster almak isitiyorum ama yeni gelirmi diye bekliyorum acele etmek istemiyorum.... :)
  15. afacan886

Samurai - Lastik Secimi

Ynt: Samurai - Lastik Secimi ozaman kötü görüntü olmasın diyorsanız 195/80/15 yada 215/75/15 a/t ebatında lastik takmanızı öneriyorum tercübelerime dayanarak söylüyorum o zaman çirkin görüntü olmaz araç rahatlayacaktır sonuç 1.3 motor bu lastikler ona göre ;)

16. afacan886

Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?

Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı? 96 -98 model yaylı 2002 model arası makaslı sistemdir bilginize...
  17. afacan886

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım arkadaşım aramıza hoş geldin :) lastik olarak hem asfalt hem çamur isityorsam yokohoma geolader mt lastik tercihimdir ilk basta...daha sonra bf goodrih mudreadlin daha sonra ise fiyat bakımından falken landira la serisini önerinirim...daha detaylı bilgi...
  18. afacan886

Ordu Gezenbilir Off Road Safari

Ynt: Ordu Gezenbilir Off Road Safari rota kaldığı yerden devam ediyor..... ;D

19. afacan886

3300 Turba Dizel ile Aranızdayım.

Ynt: 3300 Turba Dizel İle Aranızdayım. aracı sattınızmı
  20. afacan886

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? devir ekonomi devri,devir macera devri hayatımızda kalmamış neşe kalmamış mutluluk neye yarar çok para önemli olan amacın neyse ona ayak uydurmaksa kalbinin götürdüğü yere gitmelisin ;) sonuçu biliyorsun sanırım ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri