Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Aracıma Motor Arıyorum
kardeş bende suzuki samurai 410 motoru var 1.100 olandan daha yeni söktüm yarım motor sayılır iç blok çatlak diğer sadece diger parçaları sağlam ama parça niyatine kullanmak istersen irtibata geç birde sanzıman var ama o sağlam irtibat tel 0542309 1046
Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!!
bagaj çok güzel olmuş emege saygı duyuyorum ...bende bir samuraici sahibi olarak böyle konularda paslasabiliriz diye düşünüyorum birde bende motor arazi sanzımaznı ana sanzıman parçaları conta çeşitleri egzos olarak 4 lü hedars mevcuttur egzosu şimdilik...
arkadaşlar satılık 91 model kırmızı lada niva mevcut araç hasarlı ama tabiiki ruhsattlı muayene vardır araçda hidrolik direksiyon mevcuttur motoru yürüründe sıkıntı yoktur ister yaptırırsınız ister baska bir araçda bu parçları kullnırsınız bu size kalmış resimleri ekleyeceğim aracın fiyatı 3.500...
arkadaşlar bir tane sj 410 aldım ama motor blok çatlatmış bana sj 410 motoru lazım komple takım nerden bulabilirim bilginiz varmıdır yardımcı olursanız sevinirim motoru 1000 cc sizden yardımlarınızı bekliyorum ve bende araçtıyorum devamlı bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla
Ynt: Samurai, 96 Mod. Bu Özellikler Bu Fiyata Alınır Mı?
paranız varsa yaylı paranız yoksa makaslı derim :) ama sonuç makaslı olsun yinede maliyeti en uygun olanı en salamı budur bilginize ama yaylının avantayı vardır dez avantajıda vardır makaslı içinde durum aynıdır karar sizin
Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım !
anladım orhun bey dediğiniz gibi fiyat fazla yani:) ama bizim arkadasın dodge canavar olacak motoru söktüler sfır bir bakım sonra burada paylaşagım sizlerde orhun bey...
anladım orhun bey,olsun herseyde bir hayır vardır,ama benim içinde dodgenin yeri ayrı zaten sizin aracı görünce daha çok ilgi duymaya basladım ilerde belki binmek için bende dodge alırım şu parayı bir denkleştire bilsek :) peki araçtan ne kadar isitiyor...
orhun bey sizin satığınız doç geçenlerde satılıktı sizmi satıyordunuz..ama şimdilerde ilanı kaldırmışlar satılmıştır galiba..güzel araçtı sizin araç hem kısaydı...hem niye yattınızki gayet yeterli bir araçtı sizin doç orhun bey ben takip ediyordum aracınızı...
Ynt: Yeni Duster Yola Çıktımı Acaba ?
ya o kadar değişikliğe gerek yok biraz yükseklik kazandırsınlar biraz iç mekanda dizayn versinler kronik sorunları gidersinler yeterli oyle kromaja filan 3-5 bin boş yere para vermeye gerek yok duster bu haliyle bile iş görüyor ama asıl olan makyajlı kasada...
arkadaşlar yeni duster dan haberi olan,yolda gören, duyan, fikri olan arkaşlar varmıdır...duster da yenilik olacak mı? olacaksa bize ne zaman ulaşır !bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi... duster almak isitiyorum ama yeni gelirmi diye bekliyorum acele etmek istemiyorum.... :)
Ynt: Samurai - Lastik Secimi
ozaman kötü görüntü olmasın diyorsanız 195/80/15 yada 215/75/15 a/t ebatında lastik takmanızı öneriyorum tercübelerime dayanarak söylüyorum o zaman çirkin görüntü olmaz araç rahatlayacaktır sonuç 1.3 motor bu lastikler ona göre ;)
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
arkadaşım aramıza hoş geldin :) lastik olarak hem asfalt hem çamur isityorsam yokohoma geolader mt lastik tercihimdir ilk basta...daha sonra bf goodrih mudreadlin daha sonra ise fiyat bakımından falken landira la serisini önerinirim...daha detaylı bilgi...
Ynt: Duster, Asx, Qashqai ?
devir ekonomi devri,devir macera devri hayatımızda kalmamış neşe kalmamış mutluluk neye yarar çok para önemli olan amacın neyse ona ayak uydurmaksa kalbinin götürdüğü yere gitmelisin ;) sonuçu biliyorsun sanırım ;D