Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum sağolun arkadaşlar.boya işlemi bitti sırada aksesuar ve düzenleme işleri kaldı onlarıda zamanla yerine oturtacağım...

2. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum kısmi boya işlemi bitti yarın siyah boyalarla turuncu renge ahenk katma çalışması yapacağım araç siyah turuncu kombinasyon içinde yer alacak ;)
  3. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum devam ediyoruz...

4. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum samurai yeni rengine kavuştu 8)
  5. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum özgür bey yorumunuz için teşekkür ederim şimdilik hersey istediğim gibi gidiyor bir sıkıntı olmazsa bayrama hazırım ALLAH izin verirse..

6. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum macun ve zımpara işi bitti boyaya hazır hale geliyor

7. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum şimdi birazda makyaj tazeleyelim ;)
  8. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum artık yenilik zamanı ;D ;D
  9. afacan886

arkadaşlar bir adet samurai 410 aldım komple revizyon yapıyorum bütçem yetene kadar yola devam edeceğim araçda ilk olarak motoru ele aldım eski 1000 cc lik moturu söktük yerine 1300 samurai motoru ve 5 vites şanzımanı nı koyduk ve 410 nun agır devir arazi şanzımanı kullandık daha da güçlü olması...

10. afacan886

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım hasan kardeş arazide rahat dolaşa bilmen için makasları dingil üstüne çıkarman lazım ucuz maliyete hallede bilirsin görüntüde süper olur ama bu lastiklerlede normal arazide ilerleye bilirsin son limite kadar sanşıı denersin ama arazide dolaşman için dediğim...

11. afacan886

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım hasan kardeş makas küperelini 10 büyüttüğün zaman arac otomatik olarak yükselecektir kavis vermene gerek kalmaz ama senin amacın nedir tama olarak aracı tamamen yükselmek mi yoksa lbüyük lastik takabilmek mi neden yükseltmek istediğini söylersen daha net...
  12. afacan886

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım aramıza hoş geldin der bol çamurlu günler geçirmen dileği ile kardeş :D 195/80/15 rahatlıkla takabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz aracın hem yükseklık kazanmış olur hemde dodikler arasındaki boşluklar kapanmış olur...bu araca 215/75/15 mt lastikte taka bilirsin...

13. afacan886

Samurai Çin Çamurluk Dodikleri

Ynt: Samurai Çin Çamurluk Dodikleri resim devamı
  14. afacan886

Samurai Çin Çamurluk Dodikleri

arkadaşlar eilmde araçdan söktüğüm off road dodikleri vardır samurai aracımdan söktüm kesinlikle kırık çatlak yama yoktur sadece çamur lekesi vardır uygun fiyata satıyorum bilginiz olsun iletişim 05423091046 tarık öztürk
  15. afacan886

Lada Niva 4x4 Yeni Modifikasyon Parçalar Ve Aksesuarlar

Ynt: Lada Niva 4x4 Yeni Modifikasyon Parçalar Ve Aksesuarlar nivalar daha da güzel olacak böyle giderse :D

16. afacan886

İster Yaptır Bin İster Parça Niyetine Kullan Satılık Niva

Ynt: İster Yaptır Bin İster Parça Niyetine Kullan Satılık Niva aracın bir tane resmini koyuyorum daha detaylı resimlerde ekleyeceğim
  17. afacan886

Samurai Sj410 İçin Hedars Egzos

Ynt: Samurai Sj410 İçin Hedars Egzos arkadaşlar hazır hedars hemen aracına tak perfomans artırmanın kısa çözümü
  18. afacan886

Samurai Sj410 İçin Hedars Egzos

arkadaşlar elimde samurai 410 için hedars perfonmas egzos vardır araca bu egzosu taktıgınızda çekişi artacaktır rahat çalıcaktır hedars ne işe yaragını anlatmaya gerek yok duymuyorum almakresimleri yarın yüklerim isteyen varsa itbata geçsin 05423091046

19. afacan886

Helezonlu Suzuki Samurai Arıyorum.

Ynt: Helezonlu Suzuki Samurai Arıyorum. bir samurayici olarak turuncu samuraydan yana oy kullanıyorum herseyi hazır yapılmış bekliyor ama bütçe meselesi sizde beyaz samurai alsanız yapmak isediğiniz yükseltme olsun lastik olsun vinç olsun turuncu samurai gibi maliyete ulaşacaksınız..ben her...
  20. afacan886

Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık

arkadaşlar elimde suzuki samurai motoru satılık ama içten blok çatlak yani yarım motor sayılır ama diger parçalarını kullana bilirsiniz sağlam..birde sanzımanı var onda sıkıntı yok o tamamen sağlam yani parça arayan olursa irtibata geçe bilir 05423091046...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR