Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum
sağolun arkadaşlar.boya işlemi bitti sırada aksesuar ve düzenleme işleri kaldı onlarıda zamanla yerine oturtacağım...
kısmi boya işlemi bitti yarın siyah boyalarla turuncu renge ahenk katma çalışması yapacağım araç siyah turuncu kombinasyon içinde yer alacak ;)
özgür bey yorumunuz için teşekkür ederim şimdilik hersey istediğim gibi gidiyor bir sıkıntı olmazsa bayrama hazırım ALLAH izin verirse..
arkadaşlar bir adet samurai 410 aldım komple revizyon yapıyorum bütçem yetene kadar yola devam edeceğim araçda ilk olarak motoru ele aldım eski 1000 cc lik moturu söktük yerine 1300 samurai motoru ve 5 vites şanzımanı nı koyduk ve 410 nun agır devir arazi şanzımanı kullandık daha da güçlü olması...
Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım
hasan kardeş arazide rahat dolaşa bilmen için makasları dingil üstüne çıkarman lazım ucuz maliyete hallede bilirsin görüntüde süper olur ama bu lastiklerlede normal arazide ilerleye bilirsin son limite kadar sanşıı denersin ama arazide dolaşman için dediğim...
hasan kardeş makas küperelini 10 büyüttüğün zaman arac otomatik olarak yükselecektir kavis vermene gerek kalmaz ama senin amacın nedir tama olarak aracı tamamen yükselmek mi yoksa lbüyük lastik takabilmek mi neden yükseltmek istediğini söylersen daha net...
aramıza hoş geldin der bol çamurlu günler geçirmen dileği ile kardeş :D 195/80/15 rahatlıkla takabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz aracın hem yükseklık kazanmış olur hemde dodikler arasındaki boşluklar kapanmış olur...bu araca 215/75/15 mt lastikte taka bilirsin...
arkadaşlar eilmde araçdan söktüğüm off road dodikleri vardır samurai aracımdan söktüm kesinlikle kırık çatlak yama yoktur sadece çamur lekesi vardır uygun fiyata satıyorum bilginiz olsun iletişim 05423091046 tarık öztürk
arkadaşlar elimde samurai 410 için hedars perfonmas egzos vardır araca bu egzosu taktıgınızda çekişi artacaktır rahat çalıcaktır hedars ne işe yaragını anlatmaya gerek yok duymuyorum almakresimleri yarın yüklerim isteyen varsa itbata geçsin 05423091046
Ynt: Helezonlu Suzuki Samurai Arıyorum.
bir samurayici olarak turuncu samuraydan yana oy kullanıyorum herseyi hazır yapılmış bekliyor ama bütçe meselesi sizde beyaz samurai alsanız yapmak isediğiniz yükseltme olsun lastik olsun vinç olsun turuncu samurai gibi maliyete ulaşacaksınız..ben her...
arkadaşlar elimde suzuki samurai motoru satılık ama içten blok çatlak yani yarım motor sayılır ama diger parçalarını kullana bilirsiniz sağlam..birde sanzımanı var onda sıkıntı yok o tamamen sağlam yani parça arayan olursa irtibata geçe bilir 05423091046...