Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü ön difleri zorda olsa yerine bağladık tadilat gerekli gereğini yaptık oldu şimdi... ;D

2. afacan886

DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! oguz kardeş senin için arkadaşlara bir ugrak atarım sana bilgi veririm bu konu hakkında..bende as250 4x4 kamyonet var senede 2 ay iş yaparım sonra yıkar parlatır kapalı garaja çekerim yaşı 1975 model ama kendisi emsalsiz derim hem güç hem komfor hem sürüş...
  3. afacan886

Samurai Çin Çamurluk Dodikleri

Ynt: Samurai Çin Çamurluk Dodikleri ilginiz için teşekkür ederim dodikler satılmıştır efendim

4. afacan886

DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !

Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım ! çok güzel bir çalışma bir dodge sevdalısı olarak bilgi ve parça yardımında yardımcı olabilirim herzaman... takipteyim..
  5. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü küçük difleri söktük düyük difleri takıyoruz

6. afacan886

arkadaşlar samurai aracıma yeni bir proje basladım aracımın defransiyelerini büyüttüm vede agır dişli oranı kullandım sadece çekiş yaptım bu sayede 35 lastiği rahatlıkla çevirecek vede artık defransiyel arızası vermeyecek ve sizlerle paylaşarak görüşlerinize açıyorum...

7. afacan886

Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum

Ynt: Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum arkadaşlar bilgi için teşekkür ederim artık benim samurai 35 lastik çevirecek sil bastan bir proje baslattım yeni konu baslığında görüşelim..
  8. afacan886

Ynt: Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum hüseyin kardeş 265/75 inç olarak 31 denk mi geliyor yada 30x9.5 ebat 9 inçlik jantta tam otururmu ki çünkü üzerindeki lastik 235/75/15 oda 30x9.5 bir cm küçük diye biliyorum olurmu bilmiyorum ki ya ???
  9. afacan886

arkadaşlar samurai aracıma 9 inç jant aldım ama üzerindeki lastikler jantta dar geldi sonuçda yanakları balık sırtı yaptı lastik ölçüsü 235/75/15 dir bu ölçüleri değiştirmek isitiyorum janta uygun lastik olarak 30x9.5x15 lastik düşündüm ama oda ne kadar janta oturur bilmiyorum onun yerine...

10. afacan886

Samurainin Son Hali

Ynt: Samurainin Son Hali güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

11. afacan886

Samurainin Son Hali

Ynt: Samurainin Son Hali belki ileride biraz daha değişilik yapılabilir ;D
  12. afacan886

Samurainin Son Hali

arkadaşlar samurai aracımın toplama aşaması bitti artık sizlere son halini paylaşıyorum..

13. afacan886

Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık

Ynt: Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık oktay bey sizin araca uyum sağlamaz bu motor 1000 cc dir yani sj410 motorudur sizinki sj413 dür efendim...
  14. afacan886

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum arkadaşlar samurai uzun uğraşlar sonucu bitti ama yine araç da aksesuar güzelliği takviye edilecektir,umarım hoşunuza gitmiştir.saygılar....
  15. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum birazda uzak çekim yaptım :)

16. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum iç resimler ise koltuklar deri nissan patfinder koltuğu takılmıştır
  17. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum arkadaşlar samurai yi bitirdim son halini sizlerle paylaşıyorum beğenize bırakıyorum olumlu olumsuz yorumlarınız bekliyorum....saygılar....
  18. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum Evet hasan kardes kece yirtilmis degistirmen gerekecek

19. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum hasan kardeş top gibi yuvarlık kısım olarak tas başlarını diyorsunuz evet keçe yırtılmış olabir yada yıpranmış çatlak çapmış olabilir oradan yağı dışarı sızdırır üzerine çok sızdırma farsa keçe değişririn derim yağ eksik olsukça akisler tıkırtı...
  20. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum bu arada aracı begenip satın almak isteyen olursa satarım bilginiz olsun ben proje adamıyım biri gelir biri gider daima ;D bütün araçlarımın yapım aşamasını sizlerle paylaştım zaten her seyin hayırlısı olması dileğiyle

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR