Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım !
oguz kardeş senin için arkadaşlara bir ugrak atarım sana bilgi veririm bu konu hakkında..bende as250 4x4 kamyonet var senede 2 ay iş yaparım sonra yıkar parlatır kapalı garaja çekerim yaşı 1975 model ama kendisi emsalsiz derim hem güç hem komfor hem sürüş...
Ynt: Dodge Fargo İle İlgili Yardım !
çok güzel bir çalışma bir dodge sevdalısı olarak bilgi ve parça yardımında yardımcı olabilirim herzaman... takipteyim..
arkadaşlar samurai aracıma yeni bir proje basladım aracımın defransiyelerini büyüttüm vede agır dişli oranı kullandım sadece çekiş yaptım bu sayede 35 lastiği rahatlıkla çevirecek vede artık defransiyel arızası vermeyecek ve sizlerle paylaşarak görüşlerinize açıyorum...
Ynt: Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum
arkadaşlar bilgi için teşekkür ederim artık benim samurai 35 lastik çevirecek sil bastan bir proje baslattım yeni konu baslığında görüşelim..
Ynt: Samurai 31x11.5x15 Lastik Çevirebilirmi Yardımınızı Bekliyorum
hüseyin kardeş 265/75 inç olarak 31 denk mi geliyor yada 30x9.5 ebat 9 inçlik jantta tam otururmu ki çünkü üzerindeki lastik 235/75/15 oda 30x9.5 bir cm küçük diye biliyorum olurmu bilmiyorum ki ya ???
arkadaşlar samurai aracıma 9 inç jant aldım ama üzerindeki lastikler jantta dar geldi sonuçda yanakları balık sırtı yaptı lastik ölçüsü 235/75/15 dir bu ölçüleri değiştirmek isitiyorum janta uygun lastik olarak 30x9.5x15 lastik düşündüm ama oda ne kadar janta oturur bilmiyorum onun yerine...
Ynt: Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık
oktay bey sizin araca uyum sağlamaz bu motor 1000 cc dir yani sj410 motorudur sizinki sj413 dür efendim...
Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum
arkadaşlar samurai uzun uğraşlar sonucu bitti ama yine araç da aksesuar güzelliği takviye edilecektir,umarım hoşunuza gitmiştir.saygılar....
arkadaşlar samurai yi bitirdim son halini sizlerle paylaşıyorum beğenize bırakıyorum olumlu olumsuz yorumlarınız bekliyorum....saygılar....
hasan kardeş top gibi yuvarlık kısım olarak tas başlarını diyorsunuz evet keçe yırtılmış olabir yada yıpranmış çatlak çapmış olabilir oradan yağı dışarı sızdırır üzerine çok sızdırma farsa keçe değişririn derim yağ eksik olsukça akisler tıkırtı...
bu arada aracı begenip satın almak isteyen olursa satarım bilginiz olsun ben proje adamıyım biri gelir biri gider daima ;D bütün araçlarımın yapım aşamasını sizlerle paylaştım zaten her seyin hayırlısı olması dileğiyle