Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Bilge kardeş yorumun için teşekkür ederim.evet dursun usta ile çıktık bu yola onun yardımıyla bende samuyu bu hale getirdim dursun ustada benim gibi yaptı o birazda extreme için hazırlıyor aracı sonuç da dursun usta bu :D çok ugraştırdı ama değdi samuyu gören...

2. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü kutluhan kardeş lastıkler nt3 dogrudur tespitin arazi kabiliyeti çok güzel çamuru çok çabuk tahliye ediyor bu sayede yere sağlam tutunuyor diş aralıkları diş derinliği muhteşem gel gelelim asfalttaki son duruma lastik ses ugultu yapıyor ama siveston extreme lastik...
  3. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Goktan kardes difler samuraiden buyuk soyle diyeyim karpuz ike kavunu goz onunde bulundurun o kadar bariz fark ne demek isdigim ortada sanirim bir malzeme kalitesini soyle izah edyim samuarinin diflerini tek basina kaldirirken wilynin diflerini. Iki kisi ile...

4. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Tesekkurler dursun ustam tavsiyelerin dogrusunda araci bu hale getirdim tam bir is makinasi oldu yahu ;D
  5. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü diflerin tanesi 300 lira herseyi üzerinde gayet uygun ben o yüzden suzukiden vazx geçtim çünkü suzukinin difleri hem ince hemde hafif hemde arıza yaptığı zaman pahalı fiyatlar üst sevide geziyor iyice soğmuştum böylesi iyi oldu herkese tavsiye ederim rahatlık var...

6. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Gokhan kardes iyi dikeklerin icin tesekkur ederim.yazdiklarina cevap vereyim sanziman degistirmeye gerek duymadim nedeni ise yeterli olusu diger tataftan hangi sanziman uyacak bikmiyorum uysa bile cok tadilat gerekli arti maddiyat sikintisi okurdu benim icin diff...

7. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü ne demek mehmet bey bende teşekkür ederim ilgi ve alakanız için yardımcı oldum ise ne mutlu bana bu işler yardım alarak görerek olan işler en önemliside maddiyat artı zaman ben yardımlaşmaya hazırım her zaman herkese...evet buralarda kar sezonu var bu şekilde...
  8. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü :-\
  9. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü koca ayak

10. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü mehmet bey iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim daha iyisi sizin olur İNŞALLAH...mehmet bey makasları üste almak hem basit hem maliyeti azdır yaylı sisteme göre gayet uygundur 200 ila 300 maksimum bir maliyeti vardır bunların biraz tornacıya birazı...

11. afacan886

Satılık Ön Arka Defransiyel

arkadaşlar elimde sj 410 defransiyelleri var motor ve sanzıman parçalarıda var bilginiz olsun iletişim 0542 3091046
  12. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü sayın çatlak arkadaşım 100 lük doç sanzımanı ona uyduramzsın hadi uydurdun diyelim çok ama çok tadilat gerekir oda uyacaksa tabi 1300 motor + 5 ileri vites sanzıman + sj 410 arazi sanzımanı + dana 44 wiilys difralsiyelller = 35 inç lastik... bunlar varsa 100 doç...

13. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü lastik hariç bu hale gelmesi ustasından civatasına, yagından contasınına,yapılabilecek hersey 1400 tl yi buldu sanayide çevrem oldugu hallede vede bu işten anladıgım kadarıyla böyle bir hesap çıktı arkadaşlar deydimi derseniz fazlası ile değidi herkezede tavsiye...
  14. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü 35 lastik çeviregim dedim işte çeviriyorum ;)
  15. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü wiilys kardeş hemide dana 44 versiyonu ;D

16. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü teşekkürler arkadaşlar arac bitti şimdi deneme yapıyorum inanın seri arazide kullanıyorum en zor dikleri her zor zolları inanın agır araziye atmaya gerek yok ihtiyaca duymuyorsunuz ben daha önce niye yapmamışım diyorum kendi kendime fark çok büyük eskisiyle...
  17. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü bundan sonra ise toparlama işleri kaldı önemli olanları sizlere paylaştım tamamen bitmiş halini de paylaşacağım görsel olarak artık görüş sizin olmuşmudur sizce arkadaşlar ::)
  18. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü fren kaliperi yerine takılıyor...

19. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü sıra ön disk fren sistemine geldi bunun için çok zaman gerekliydi 1 günümüzü aldı desem yalan olmaz yeni fren kaliperi için yeni çizim yapılarak şamlon çıktı sonra 10mm saçdan malmeyi lazer de kesilerek çıkan kaliper ayagının montajı başlandı diskleri porya...
  20. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü bütün keçeler yenilendi yerine takıldı ayriyetten saftlara yeni flaş yapıldı orjinali kadar gerçek oldu tornacı iyi iş çıkardı :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri