Arama sonuçlarınız

1. afacan886

43 / 8 Oranlı Willys Arka Diferansiyel Aranıyor

Ynt: 43 / 8 Oranlı Willys Arka Diferansiyel Aranıyor 43/8 elimde mevcut var ..wiilys ,cj,land ,doçun parçaları mevcuttur sıfır ikinci el temiz...

2. afacan886

Satılık Ön Arka Defransiyel

Ynt: Satılık Ön Arka Defransiyel kuzne arkadasım çok uygun fiyata verecegim depoda yer kaplıyor piyasada ki gibi tanesinden 750 ila 650 milyon fiyat istiyorlar ama ben bundan asagı verebilim ikisinide tek fiyatta yapabilirim ön arka olmak üzere suzuki samurai parçaları belli fiyattalrı hele...
  3. afacan886

Samurai Yedek Parça

arkadaşlar elimde samuari 410 ve 413 ait yedek parçalar mevcuttur yardımcı olabilirim bilginize...

4. afacan886

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum ali bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,evet bu aracı arazide kullanmak çok keyif veriyor çıkamama korkusunu aklımdan siliyor :D ama uzun yolda seyahat için aynı seyleri söyleyemiyorum çünkü araziye uyumlu bir araç kendisi :D
  5. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum mustafa bey nissan patfinder koltuğu koydum hurda aracdan söktüm aslında koltuk ısıt sistemi filanda vardı onları uyduramdım :D konfor olarak yani sıkıntı yok..tavsiyem 2 kapılı araçalrın yada panelvan türü araçların koltuklarını tercih edin ticari...

6. afacan886

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum günay bey arazide kulladım vede kullanmaktayım haben memnuırika bir arazi yeteneğine sahip ve yapılan modifiyaksonlardan sonra tam bir iş makinası oldu desem yeridir ben menunnum yeterince

7. afacan886

Dacia Duster Roll Cage+Ironman Yükseltme+Warn Winch+Insa Turbo MT Lastik vd..

Ynt: Dacia Duster Roll Cage+ıronman Yükseltme+warn Winch+ınsa Turbo Mt Lastik Vd.. çok güzel paylaşım ümit bey umarım buradan birileri bir çılgınlık yapar aynı seyleri duster uygular bizde rahat edriz takipçisi olarak dustera çamur yakışıyor :D
  8. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Mehmet bey tabiki bildiklerimi sizlerle paylasayim ancak fikirlererimizi goruslerimizi paylasa bilirsek bu seklide aeaclarimiza mudahale edebiliriz .mehmet beyin dedigi gibi samuariler makasli ve helezyon model olarak uretildi ancak normalde 95 model kadar makasli...
  9. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi burhan bey benim samurai 35 lik lastik çeviriyor samurai nizi daha güçlü hale getirebilirsiniz..istanbulda dursun usta var samurai de çok güzel işler çıkarıyor ona mutlaka ugrayın pişman olmazsınız...

10. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Mehmet bey marka ve fiyat icin sizin arastirsyim ortak bir noktada bulusuruz belki saygilar

11. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Bende bir samurai kulanicisi olarak yayli versiyor okur detim ama isin icine yuksektme olayi girince makasli derim yayli sistemi yuksetmek maliyetli olabiliyor ama makasli oyle degil konforlu olnasi konforlu o yuzden makaski samuraiye goretercih dilir arazi...
  12. afacan886

Nivadan Sonra Samurai

Ynt: Nivadan Sonra Samurai metinim hayırlı olsun takipteyim ;D

13. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi abi baskı balata hiç bulamadın yoksa uyduramadınmı ???
  14. afacan886

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü evet lastiğin fiyatı 250 ila 300 tl arasında değişiyor bayi göre yada nakit göre değişiyor bnede yakın zamanda tekrar sordum birde en az 8.inç olması lazım bu lastiği takabilmek için in olmasıgerekli şık duruyor 10 inçden yukarıda geçmemek lazım lastik dar 10 inç...
  15. afacan886

Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık

Ynt: Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık alper kardeş bu motor senin aracın orjinal motoru bende aynı modelden söktüm olmasına olur ama detaylı bilgi vermem için ya sen numaranı ver yada bu numarayı ara05423091046 daha sağlıklı bilgi veririm kafan karışmaz

16. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü hüseyin arkadaş kafanı petlascılar karıştırmış karar senin derim ben memnun kaldım senide memnun bırakacaktır...
  17. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Hiz limiti niye 50 km olsun ki bastin mi gidiyor ama ses yapiyor cok mu ses yapiyor dersen extrem lastik kadar degil ama ses yapiyor dis yapisi sebebi ile dubles sampiyer fark etmek o senin secimin birde jantin uyumuna bagli onun haricinde camurda hakkini veriyor...
  18. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü şükrü kardeş eskileri 3.91 yenileri ise 5.29 yani 8.43 tamammen ağır devire tekammül ediyor...büyük lastik için bu sart büyük rahatlık hatta sağlamlık diyelim ...

19. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü kutluhan kardeş lastik parasının hakkını veriyor en kötü çamurda bile yol almayı sağlıyor bilirsin karadenizde araziler eğimli ve bol çamurlu olur ister istemez çamurla yüz yüze geliyorsun deneyim yaşıyoruz bizde bu sayede bu lastiği al sebi utandırmaz yeterki...
  20. afacan886

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü dursun ustam en kısa zamanda eklerim aslında güzel bir video çekimi vardı sağolsunlar kameranın kayıt tuşuna basmışlar dursun ustam çamurda oynuyor kerata ben bile şok oluyorum arazide ilerlerken çogu jipler sıkıntı çekiyor peşim sıra :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri