Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Ön Arka Defransiyel
kuzne arkadasım çok uygun fiyata verecegim depoda yer kaplıyor piyasada ki gibi tanesinden 750 ila 650 milyon fiyat istiyorlar ama ben bundan asagı verebilim ikisinide tek fiyatta yapabilirim ön arka olmak üzere suzuki samurai parçaları belli fiyattalrı hele...
Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum
ali bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,evet bu aracı arazide kullanmak çok keyif veriyor çıkamama korkusunu aklımdan siliyor :D ama uzun yolda seyahat için aynı seyleri söyleyemiyorum çünkü araziye uyumlu bir araç kendisi :D
mustafa bey nissan patfinder koltuğu koydum hurda aracdan söktüm aslında koltuk ısıt sistemi filanda vardı onları uyduramdım :D konfor olarak yani sıkıntı yok..tavsiyem 2 kapılı araçalrın yada panelvan türü araçların koltuklarını tercih edin ticari...
günay bey arazide kulladım vede kullanmaktayım haben memnuırika bir arazi yeteneğine sahip ve yapılan modifiyaksonlardan sonra tam bir iş makinası oldu desem yeridir ben menunnum yeterince
Ynt: Dacia Duster Roll Cage+ıronman Yükseltme+warn Winch+ınsa Turbo Mt Lastik Vd..
çok güzel paylaşım ümit bey umarım buradan birileri bir çılgınlık yapar aynı seyleri duster uygular bizde rahat edriz takipçisi olarak dustera çamur yakışıyor :D
Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi
Mehmet bey tabiki bildiklerimi sizlerle paylasayim ancak fikirlererimizi goruslerimizi paylasa bilirsek bu seklide aeaclarimiza mudahale edebiliriz .mehmet beyin dedigi gibi samuariler makasli ve helezyon model olarak uretildi ancak normalde 95 model kadar makasli...
Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi
burhan bey benim samurai 35 lik lastik çeviriyor samurai nizi daha güçlü hale getirebilirsiniz..istanbulda dursun usta var samurai de çok güzel işler çıkarıyor ona mutlaka ugrayın pişman olmazsınız...
Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü
evet lastiğin fiyatı 250 ila 300 tl arasında değişiyor bayi göre yada nakit göre değişiyor bnede yakın zamanda tekrar sordum birde en az 8.inç olması lazım bu lastiği takabilmek için in olmasıgerekli şık duruyor 10 inçden yukarıda geçmemek lazım lastik dar 10 inç...
Ynt: Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık
alper kardeş bu motor senin aracın orjinal motoru bende aynı modelden söktüm olmasına olur ama detaylı bilgi vermem için ya sen numaranı ver yada bu numarayı ara05423091046 daha sağlıklı bilgi veririm kafan karışmaz
Hiz limiti niye 50 km olsun ki bastin mi gidiyor ama ses yapiyor cok mu ses yapiyor dersen extrem lastik kadar degil ama ses yapiyor dis yapisi sebebi ile dubles sampiyer fark etmek o senin secimin birde jantin uyumuna bagli onun haricinde camurda hakkini veriyor...
şükrü kardeş eskileri 3.91 yenileri ise 5.29 yani 8.43 tamammen ağır devire tekammül ediyor...büyük lastik için bu sart büyük rahatlık hatta sağlamlık diyelim ...
kutluhan kardeş lastik parasının hakkını veriyor en kötü çamurda bile yol almayı sağlıyor bilirsin karadenizde araziler eğimli ve bol çamurlu olur ister istemez çamurla yüz yüze geliyorsun deneyim yaşıyoruz bizde bu sayede bu lastiği al sebi utandırmaz yeterki...
dursun ustam en kısa zamanda eklerim aslında güzel bir video çekimi vardı sağolsunlar kameranın kayıt tuşuna basmışlar dursun ustam çamurda oynuyor kerata ben bile şok oluyorum arazide ilerlerken çogu jipler sıkıntı çekiyor peşim sıra :D