Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık

Ynt: Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık kutluhan kardeş evet çok dik açı aslında daha dik olduğunu anlatan bir video bir resim daha vardı arkadaki yedek lastik topraga vurmuştu arkadaşım bile o anı öyle yakalamışki anlatamam devrilmeyeceğimi bilsem tırmanmak istiyordum :D

2. afacan886

Ynt: Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık ...
  3. afacan886

aracımı topladıktan sonra onunla ilk defa bu kadar çok çamurda oynadım ve çok güçlü olduğunu bana ve arkadaşlarıma gösterdi video da eklemek isterdim ama nasıl nereye ekleye bilirim bilmiyorum.. şimidilik bir kaç foto ekleyeyim...

4. afacan886

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum burak bey faturalı motor aldığınız taktirde hiçbir sıkıntı çıkmıyor bu fatura ile emiyette ruhsata işlene biliyor tabiki benzinli motora benzinli olması sartı birde plan proje taslagı çizdiriyor sunuz onunla emniyete bas vurup yeni motorunuzu işleniyor...
  5. afacan886

31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant

Ynt: 31x10.5x15 Lastige Ofsetli Jant ayna mahruti oranları 8/43 ise 33 lastik rahatlıkla çevirir korma ama 11/47 ise sıkıntı yasarsın 31 inç lastik sana sıkıntı yaratmaz 8-9-10 inç jantlardan birini 31 lastiğe taka bilirsin sıkıntı olmaz eger direksiyon dönme açısı sıkıntı çıkarırsa direksiyon...

6. afacan886

Samurai 86 Model Değişim !!!!!

Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!! size tek diyeceğim ömrünü uzatması için diyorum patinaj çekmesi gibi ani kalkışlar yapmaktan kaçınız tek önerim budur size..

7. afacan886

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan elinize ve emeginize sağlık çok güzel olmuş...bizimde olur inşallah birgün...
  8. afacan886

Satılık Ön Arka Defransiyel

Ynt: Satılık Ön Arka Defransiyel sj 410 4 ileri ana sanzımanı mevcuttur bilginize defransiyeleller mevcuttur bilginize...ilan günceldir..
  9. afacan886

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: Defender Yeni Model Panjur Takımı.. 350 Tl güzel ve kaliteli bir çalışma tebrik ederim...land ım olsa kesin alır takardımmm :-[

10. afacan886

Samurai 86 Model Değişim !!!!!

Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!! eray bey 30 inçlik lastik sizi ileride maliyete çıkaracaktır aracınız çevirecek çevirmesine de araziye çıktıgınızda ve zorlama aşamasına geçtiğinizde istavroz kutusunu dağıtacaktır bilginize tercübelerime dayanarak söylüyorum bu yüzden 215/75/15 ebatı...

11. afacan886

Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu

Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu hayırlı satışlar dikkat çekici bir lastik bu lastiği taşıyacak cengaverler çıktaktır umarm takipteyim :D
  12. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Sayin mehmet bey lastik at ise bir sikinti olmaz dedigim gibi janttan dokayi titreme okuyor ancak bu janti ikinci jant olarak. Kullancaksiniz tornada yapilan jantlarin hepsinde bu var olmayan yok diyen dahaca duymadim bsta ben >:( ;D

13. afacan886

Suzuki Samurai Kahvesi

Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi Abi o janti ters cevirdikten sonra titreme olayi bitmez eger.birde o jantla birlikte.mt lastik kullaniyorsan daha cok artar tek kurtukusun ya o janti degistirexeksin yada yuksek hizda kullancaksin baska yolu yok balans tutturamazsin bir suru kursun takmak zorunda...
  14. afacan886

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Satilik 235/75/15 yari mt kalplama lastik 265/70/15 tam mt lastik ve birde sifir ayarinda 235/70/16 mt lastik bir takim lastik lastik vardir fiyatlari 450,650ve1000 liradir fiyatlarda pazarlik vardir.samuariye uygundur..05423091046
  15. afacan886

Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık

Ynt: Samurai Sj410 Motor Ve Sanzıman Satılık sanzıman duruyor efendim araca ait defransiyeller vardır

16. afacan886

Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!!

Ynt: Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!! eger jant malyetini düşürmek istiyorsan doç100 lerin jantını alacaksın 16 ve 5 bijon olanı hem maliyeti ucuz olur hemde lastiği kullnmış olursun bulundugun yerde hurdacı varsa demir fiyatınada alabilirsin...ama yok çelik jant olsun gösterişli olsun ikinci el...
  17. afacan886

43 / 8 Oranlı Willys Arka Diferansiyel Aranıyor

Ynt: 43 / 8 Oranlı Willys Arka Diferansiyel Aranıyor Komple on arka var ama ayna mahruti olarakta ayarlaya biilirim. 05423091046
  18. afacan886

Mustang Motoru CJ5'e Takılır mı?

Ynt: Mustang Motoru Cj5'e Takılır Mı? ordu ya gelirsenız dağlaroğlu off road garage ugrayın her turlu yardımı yaparız her türlü motoru yerine takarırız ALLAH ın izni ile yeterki isteyinnn ;D

19. afacan886

Çıkma Lastik Arıyorum

Ynt: Çıkma Lastik Arıyorum 235/75/15 lastik var dişleri yeni yarı mt kaplama lastiktir fiyatı 400 lira
  20. afacan886

Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!!

Ynt: Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!! kardeş 16 jant kaç bijon ?eger 6 bijonsa japon grubuna uyar ölçüsü 6x139.7 dir.5 bijonsa 5x139.7 dir ozamanda cj olsun suzuki olsun lada olsun doç olsun bu gruba uyar sen simdi 16 jantı satmak mı isityorsun 15 jantla takas mı isityorsun buna görede yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

SON KONULAR

Geri