Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık
kutluhan kardeş evet çok dik açı aslında daha dik olduğunu anlatan bir video bir resim daha vardı arkadaki yedek lastik topraga vurmuştu arkadaşım bile o anı öyle yakalamışki anlatamam devrilmeyeceğimi bilsem tırmanmak istiyordum :D
aracımı topladıktan sonra onunla ilk defa bu kadar çok çamurda oynadım ve çok güçlü olduğunu bana ve arkadaşlarıma gösterdi video da eklemek isterdim ama nasıl nereye ekleye bilirim bilmiyorum.. şimidilik bir kaç foto ekleyeyim...
Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum
burak bey faturalı motor aldığınız taktirde hiçbir sıkıntı çıkmıyor bu fatura ile emiyette ruhsata işlene biliyor tabiki benzinli motora benzinli olması sartı birde plan proje taslagı çizdiriyor sunuz onunla emniyete bas vurup yeni motorunuzu işleniyor...
Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!!
size tek diyeceğim ömrünü uzatması için diyorum patinaj çekmesi gibi ani kalkışlar yapmaktan kaçınız tek önerim budur size..
Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!!
eray bey 30 inçlik lastik sizi ileride maliyete çıkaracaktır aracınız çevirecek çevirmesine de araziye çıktıgınızda ve zorlama aşamasına geçtiğinizde istavroz kutusunu dağıtacaktır bilginize tercübelerime dayanarak söylüyorum bu yüzden 215/75/15 ebatı...
Ynt: Satılık 44" Off Road Lastiği. 15" Ve 16" Jantlara Uyumlu
hayırlı satışlar dikkat çekici bir lastik bu lastiği taşıyacak cengaverler çıktaktır umarm takipteyim :D
Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi
Sayin mehmet bey lastik at ise bir sikinti olmaz dedigim gibi janttan dokayi titreme okuyor ancak bu janti ikinci jant olarak. Kullancaksiniz tornada yapilan jantlarin hepsinde bu var olmayan yok diyen dahaca duymadim bsta ben >:( ;D
Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi
Abi o janti ters cevirdikten sonra titreme olayi bitmez eger.birde o jantla birlikte.mt lastik kullaniyorsan daha cok artar tek kurtukusun ya o janti degistirexeksin yada yuksek hizda kullancaksin baska yolu yok balans tutturamazsin bir suru kursun takmak zorunda...
Ynt: Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!!
eger jant malyetini düşürmek istiyorsan doç100 lerin jantını alacaksın 16 ve 5 bijon olanı hem maliyeti ucuz olur hemde lastiği kullnmış olursun bulundugun yerde hurdacı varsa demir fiyatınada alabilirsin...ama yok çelik jant olsun gösterişli olsun ikinci el...
Ynt: Mustang Motoru Cj5'e Takılır Mı?
ordu ya gelirsenız dağlaroğlu off road garage ugrayın her turlu yardımı yaparız her türlü motoru yerine takarırız ALLAH ın izni ile yeterki isteyinnn ;D
Ynt: Cj8 Jant Konusunda Yardım !!!!!
kardeş 16 jant kaç bijon ?eger 6 bijonsa japon grubuna uyar ölçüsü 6x139.7 dir.5 bijonsa 5x139.7 dir ozamanda cj olsun suzuki olsun lada olsun doç olsun bu gruba uyar sen simdi 16 jantı satmak mı isityorsun 15 jantla takas mı isityorsun buna görede yardımcı...