Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar samurai 1300 motor satılık motor çalısıyor ama yatak vuruyor kopmle motor parça fiyatına satabilirim ayriyetten 5 sanzımanı var baskı balata yeni onuda satabilirim bilginize yine 410 ait 4 ile sanzıman ve defransiyellerde mevcuttur bilginize iletişim 0542 309 10 46
Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))
aramıza hoş geldin ben 35 lastik çeviren namı diyer samurailerden biri olarak hatta eski nivacı olarak iki araç hakında görüşlerimi söyleyeyim... suan samurai kullanıyorum modifiye ederek 35 lastik yürütüyorum aracımda ama yürütmek neysede bu araçlarda...
Ynt: 5x139,7 Ölçülerde 7x15 Jant Aranıyor
bende bir takım var isterseniz ilanımı inceleyin..http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-33-x12.5x15-at-lastik-ve-jant-169724130/detay/
Ynt: Sıfır Kumho Kl71 33x12,5x15
arkadaslar elimde 33x12.5x15 at lastik var pirelli üzerinde janttıda var 9 inç isteyen olursa mesaj bekliyorum yedek parça bölümüne lastiğin resimlerini attım
Ynt: Lada Niva Off Road Aracı Yaptık....
7-8 haziranda samsun vezirköprü yarışlarına gideceğiz niva ile burada aracımızı fazlası ile ikinci kez görücüye çıkacagız ALLAH yardımcımız olsun sizleride bekleriz :)
Ynt: Lada Niva Off Road Aracı Yaptık....
Yavuz abi.satmaktan.vazgectik yaris arabasi yaptik cokda yerinde karar vermisiz modifiyeler yaparak nivayi guclendirdik arazisi basarini bu tartisilmaz zaten ama saglamlik icin ilavelr sart bunuda yaptik simdi yaris zamani ;D
arkadaşlar bu seneki karadeniz off road birliğinin düzenlenmiş mahalli off road yarışlarına katılmak için nivayı feda ettik bu hale getirdik umarım begenirsiniz...performans güzel bir kere yarıştık bizi üzmedi ilk önce bizi pistte gören niva geliyor diye göz ardı ediyordu parkur zorlandıkça...
Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin
Oguzhan kardesben soyledigin araclar saglam araclar l200 olsun toyota olsun navarayi ben.arazide pek gormedim:) ama su varki toyota yada l200 verecgin parayi ortalam docu modifiye edebilirsin parcasi bol modifiye etmesi kolay parcasi saglam ve bol ustasi...
Ne demek.oguzsan kardes her zaman destek olurum doc benimde hayalim tam gezinti arabasi parca derdi yok ustaderdi yok saglamlik desdesek on.planda bilen kullanan biliyor azariye uygun yapilirsa hem heybetli hem gosterisli duracagi bes beslli bu araclarla her...
sağlam bir proje kesinlikle tavsiye ediyorum bende as 250 var orjinal arazili mükemmel iş yapıyor arazide hiç beni üzmedi yalnız alacağınız çift kabin doç kısa şase olanı olmalıdır arzide fazla takılmaz kasa nedeni ile hatta kasayı biraz daha kesebilirsiniz ozaman...
Ynt: Suzuki Samurai Kahvesi
mehmet bey kaç cm lik açı kavis verdiniz veya maksimum samurainin makaslarına nekadar kavis verile bilir bilgi verirseniz sevinirim ..birde fotoğraf paylaşırmısınız eski hali yeni hali diye farkı yakalamış oluruz..
Ynt: Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık
ismail kardeş bugy gibi olasada tadı çıkarıyorum araçda dışında demır kafes olsa inan çıkmak isterdim ama dedğiniz gibi araçda agırlık basacak bir yer yok oyüzden fazla zorlamaya gerek yok son noktada durmak zorunda kaldım ama harika bir duygu adrenalin...
Ynt: Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık
Oguzhan kardes bende ilk defa boyle dik acili yere araca yön verdim heyecan yapmadim degil :D Ama oyle bir tutuku ki bu gozu kara daliveriyorsun bir anda sonunu dusunsen bile boyle birsey icimdeki hircin cocuk devamli eksiiiin diyor kerata :D