Arama sonuçlarınız

1. afacan886

DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !

Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM ! arkadaşım aracın hayılrlı olsun...bende doç fanatiği olarak kendi aracımdan örnek vereyim bende as250 4x4 var üzerinde 4000cc perkins motoru orjinal fındık motor dediğimiz.... agır takviyeli orjinal arazi şanzımanı mevcuttur,yine üzeinde özel yaptırdığım...

2. afacan886

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... sağolasın istanbul lu arkadaşım daha iyisi senin olsun arkadaşım...
  3. afacan886

suziki samurai km.teli aranıyor

Ynt: suziki samurai km.teli aranıyor ofli arkadaş yanlış anlama bende başkasından aldım ondan söylüyorum ben aldım 100 liraya ;D demek ki 20 fazla vermişim >:(

4. afacan886

suziki samurai km.teli aranıyor

Ynt: suziki samurai km.teli aranıyor ofli arkadasım km teli var 100 lira....
  5. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... tb2ndy çağrı işaretli arkadaşım,,depo kapayı doç 4x4 araçlarına aittir doç parçası satan herkez bulunur bulunmayacak bir parça değldir krom kapaktır ben siyaha boyadım ;D çift anahtalıdır parça liste fiyatı 15 ila 25 arasında değişiyor bulamazsan ben...

6. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... sayın prafa,güzel düşünceleriniz teşekkür ederim.elimden geldiği kadar sadece dikkat çekici bir samurai olması için ugraştım umarım daha da güzellesecek zamanla ve paylaşacağım sizlerle yaptıklarımı...

7. afacan886

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. SERDAY BEY GÜZEL BİR TIRMANIŞ BÖYLE VİDEOLAR DUSTERA BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEYE YETECEKTİR...DEVAMINI BEKLİYORUZ ;D
  8. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... teşekkürler bilge kaan bey güzel temeniniz için....bende kendi çabalarımla yaptım birseyler işte oldu kadar sizlerle paylaştım
  9. afacan886

SUZUKİ SAMURAİ ŞARJ DİNAMOSU VE ÖN FAR TAKIMI

arkadaşlar elimde samurai şarj dinamosu var temiz çalışır durumda bende yedek olarak duruyor ve bir takımda ön far takımı vardır çalışıyor camlar ve içi sıfırdan farksızdır ihtiyacı olana duyrulur... iletişim için:05423091046 numaradan ulaşabilirsiniz....

10. afacan886

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. duster ın arazi kabiliyet ikabullenmek isteyemeyen arkadaşlara duyrulur kabullenin artık arkadaşlar dusterde safkan arazi aracı ruhu taşımakta reklama gerek yok yapılanlar yapılacaklar devam edecektir daima... ;)

11. afacan886

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. su parayı bulsam alcağım bende duster ah ah:(
  12. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... teşekkürler çağın ve alptekin kardeş aracım hakkındaki yaptığınız yorumlarınız bana grur verdi teşekkürler...

13. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... sonrası aksesuar...
  14. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... şimdi yorgunluk atma zamanı
  15. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... arazide çam fıstığı,asfaltta yer fıstığı....

16. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... son hali alıyor..
  17. afacan886

Off Road Lastikleri

Ynt: Off Road Lastikleri koktenik kardeş. sana 7.50x14 inç pirelli fs40 mt lastik verebilirim sıfır elimde mevcuttur bilginize başka yerde bulamazsanız irtibat:05423091046
  18. afacan886

195/65/15 bf goodrich wrc lastikleri

Ynt: 195/65/15 bf goodrich wrc lastikleri güncel

19. afacan886

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum benim aracı sana kısaca özetleyim taha kardeş sende oradan maliyetini çıkarım bütçe hazırlığı yaparsın ben aracı yatar hale aldım bazı eksiklikleri vardı boyası,döşemesi,kaportası,elektrik v.b seyler eksikti tamamlanması gerekiyordu.ve...
  20. afacan886

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93711.0 taha kardfeş buda benim samuraim tercübe konusunda buradan yola çıkabilirsin bende sana yardımcı olurum her yönden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,097
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

SON KONULAR

Geri