Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: DODGE FARGO İLE İLGİLİ YARDIM !
arkadaşım aracın hayılrlı olsun...bende doç fanatiği olarak kendi aracımdan örnek vereyim bende as250 4x4 var üzerinde 4000cc perkins motoru orjinal fındık motor dediğimiz.... agır takviyeli orjinal arazi şanzımanı mevcuttur,yine üzeinde özel yaptırdığım...
Ynt: suziki samurai km.teli aranıyor
ofli arkadaş yanlış anlama bende başkasından aldım ondan söylüyorum ben aldım 100 liraya ;D demek ki 20 fazla vermişim >:(
Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum....
tb2ndy çağrı işaretli arkadaşım,,depo kapayı doç 4x4 araçlarına aittir doç parçası satan herkez bulunur bulunmayacak bir parça değldir krom kapaktır ben siyaha boyadım ;D çift anahtalıdır parça liste fiyatı 15 ila 25 arasında değişiyor bulamazsan ben...
sayın prafa,güzel düşünceleriniz teşekkür ederim.elimden geldiği kadar sadece dikkat çekici bir samurai olması için ugraştım umarım daha da güzellesecek zamanla ve paylaşacağım sizlerle yaptıklarımı...
Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..
SERDAY BEY GÜZEL BİR TIRMANIŞ BÖYLE VİDEOLAR DUSTERA BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRMEYE YETECEKTİR...DEVAMINI BEKLİYORUZ ;D
teşekkürler bilge kaan bey güzel temeniniz için....bende kendi çabalarımla yaptım birseyler işte oldu kadar sizlerle paylaştım
arkadaşlar elimde samurai şarj dinamosu var temiz çalışır durumda bende yedek olarak duruyor ve bir takımda ön far takımı vardır çalışıyor camlar ve içi sıfırdan farksızdır ihtiyacı olana duyrulur... iletişim için:05423091046 numaradan ulaşabilirsiniz....
Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..
duster ın arazi kabiliyet ikabullenmek isteyemeyen arkadaşlara duyrulur kabullenin artık arkadaşlar dusterde safkan arazi aracı ruhu taşımakta reklama gerek yok yapılanlar yapılacaklar devam edecektir daima... ;)
teşekkürler çağın ve alptekin kardeş aracım hakkındaki yaptığınız yorumlarınız bana grur verdi teşekkürler...
Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum
benim aracı sana kısaca özetleyim taha kardeş sende oradan maliyetini çıkarım bütçe hazırlığı yaparsın ben aracı yatar hale aldım bazı eksiklikleri vardı boyası,döşemesi,kaportası,elektrik v.b seyler eksikti tamamlanması gerekiyordu.ve...
Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93711.0 taha kardfeş buda benim samuraim tercübe konusunda buradan yola çıkabilirsin bende sana yardımcı olurum her yönden...