Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi
olabilir. hiç düşünmemiştim. küçük değerler daha yavaş açıp kapatıyor enjektörleri sesten belli çünkü zaten küçük değer verince 145 gibi vs hemen stop ediyor araba.
1100 lira kite verdik.toplam 70 lira lpg koyduk daha binmedik bile ama bitti. bu arada benzinde gidiyor habire. 50 de bahşiş verdik. şimdiden 1220 lira gitti. umarım uzayıp gitmez böyle.
valla herşey olabilir. birazda yavaş gidiyor işler. yarın bakalım ne olacak. kablo işi 1-2 saat arası sürer komple değişecekse.
burdada gerçek motorumun resmi var. okla gösterdiğim manifold delinme noktası. küçük yuvarlak enejktör çıkışındaki nozülü, büyük yuvarlak ise enjektörü gösteriyor. nozül üstünde 1.8 yazıyor, ne demek bilmiyorum. 6 lık nozül imiş. daha...
bugün elektrik kabloları değişecek demiştim ama vakit olmadı değişmedi. sadece v boru takıldı gaz için o kadar. normalde gaz 2 li enjektöre girip ordan çıkıp diğer 2 li enjektöre giriyordu. şimdi v boru sayesinde her iki grup enjektörede...
araba benzinle sorunsuz çalıştığı için orasını bilemem. bu iki taraflı bir durum, eğer ben enjektörleri değiştirdiğimde sorun düzelmesse lpg ci enjektör parasını verecekmi gibi bir soru var içimde. zaten yine başka bir forumda okudum...
bujileri epey yerde okudum. can307 isimli arkadaşta atiker taktırıp benzer bir sorun yaşamış, bu kadar detaylı anlatmasada nihayetinde bujiler ve kablolar değişince problemi çözülmüş. benim bujilerin orjinal tanesi 29 lira. değiştirsem...
99 model subaru forester s-turbo aldım şu an lpg ile boğuşmaktayım. yeni atiker taktırdım fakat düşük devirlerde ve kalkışta ancak aracı sürenin hissedeceği bir devir almama ve saniyenin 20 de biri kadar bir sürede sanki gaz kesiliyormuş hissi var, yani bu süre daha uzasa silkeleme diyeceğim ama...