Arama sonuçlarınız

1. X

Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi atiker manifold basıncı ölçüyor doğru söylüyorsun. hatta gezengen turbo basınç göstergesi taktırmıştı ve manifolddan alındığı için problem çıkarıyordu gösterge, sonra bir "ara boru" dan aldılar bağlantıyı düzeldi. belki aynı şeyi yapmak...

2. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi küçültmek iyiyse neden hepsi aynı ayar değil ? yakıt artışı veya güç azalmasına sebep olması gibi dezavantajlar olabilirmi ? teknik bilgi verebilecek biri olsa keşke.
  3. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi ayarlama denilen olay buji tırnağını çekiçlemek zaten. tırnak ile diğer uç arasına ince bir levha giriyor ve levha araya rahat girecek şekilde tırnağa vura vura diğer uca yaklaştırıyorsun. bunu için özel bir şey yapılmış çakı gibi...

4. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi zaten kablo siparişi verdim. yarın gelecek. kabloları takıcam önce. eğer düzelmesse gidip tırnak ayarıda yaptırcam. zaten kablodan sonra en ufak bir düzelme olmassa onca problemin sebebi tek bir tırnak ayarı değildir heralde. çünkü...
  5. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi bobinde sorun yokmuş ama buji kabloları zayıfmış ayrıca buji tırnakları 0.60 olacak dedi. bakalım şimdi onu yaptıralım umarım çözülür sorun. benim taktırdığım bujinin tırnak aralığı 0.9 du.üzerinden çıkanda aynıydı zaten. 150 bujilere...

6. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi burayamı geleceksin başka bir yeremi ? buraya geliyorsan muhtemelen bende orda olurum :) hala uğraşıyor oluruz.

7. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi bujileri değiştim sorun devam ediyor. otoyolda 130-140 gidiyorum. gazı 7-8 saniye bırakıyorum sonra tekrar aynı seviyede gaza basıyorum araba 3-4 saniye titriyor sonra kendine geliyor. bugün tekrar gittim lpg ciye. usta "aracı bırak ben...
  8. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi teklemeyi detaylı olarak yazmıştım zaten ama tekrar yazayım, yokuş yukarı düşük devirlerde yarım gazla hızlanmak isterken bariz belli ediyordu onun dışında hissedebiliyordunuz ama çok değildi, şu an ise kullanılır gibi değil, benzinle...
  9. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi teleflex i boşver atiker bile kullanıp sorun yaşamayanlar var. demekki olunca oluyor.

10. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi @gezengen o olayı biliyorum, benim lpg takıldıktan sonraki ilk testte öyleydi, gaza basmana rağmen araba yavaşlıyor sonra hızlanıyordu. sende sorun olduğunu bilmiyorum sonuçta seninki teleflex.ama pardon seninki benzindede yapıyormış o...

11. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi ilk otoban deneyimimide yaptım tam rezillik oldu. 130-140 gidiyorsun, bakıyorum ilerde sol şeridi biri kapatıyor, gazı bırakıyorum 7-8 saniye süzülüyor araba sonra aynı seviye gazla devam edeyim diyorum araba zıngır zıngır sallanıyor 3-4...
  12. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi benim lpg problemi biraz düzelmiş gibiydi. bugünde bujileride değiştim. hala yokuşlarda yarım gazla kalkınca hissettiriyor tekleme. ayrıca 3 sefer denedim 10 lira ile 20 km gitti araraba. bakalım bujilerde değişti tekrar ayar yapıldı...

13. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi evet motor boxer olduğu için bujiler biraz altta ve yan tarafta kalıyor ama o kadarda zor değil emin olun. youtube da videosunu izledim. sökülen silecek suyu tankı ile hava filtresi kutusu bu kadar yani. yetkili servisde 2 saat sürüyor...
  14. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi buji değişim maliyeti 365 lira. tanesi 45 lira bujilerin. sökmesi çok zahmetli değil aslında ama 165 lira işçilik istiyorlar. orjinal buji fiyatı bu 45 lira dediğim. jaspa subaru servisi ise tane 30 dan kendi getirdiği bujileri veriyor...
  15. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi komple sistem değişti yine olmadı. bujiler değişecek denildi. servis 365 lira istiyor. sonunda problemi çözecekse tamam ama bujiler değiştikten sonra yine ortada kalırsak olan bizim 365 e olur. ustayada söyledim oda biraz sitemkar " o...

16. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi bugün gittim yine. çarşamba günü başlamıştık lpg işine. bugün cumartesi ve 4,5 saatte bugün uğraştık. çarşambadan bu yana 100 lira civarı yakıt bitti ama ben daha 10 km kendime kullanamadım. sonuç olarak yapılan denemelerde bugünde...
  17. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi kalibrasyonda atiker yazılımı diyor zaten devri 2500-3100 arasında tutun diye. belki 10-15 saniye tutuluyor. onun dışında bir de ustalar bazen asılıyorlar ama sebep nedir bilmiyorum.
  18. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi benzinde sorun olmadığı için birşeye bakmadık. en başta montajcı usta; ayar tutmayınca bujilere bakarız demişti ama sonra firma sahibi yönlendirmesi doğrultusundamı yoksa yine montajcı ustanın fikriylemi bilmiyorum işler anlattığım gibi...

19. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi durduğu yerde gazı köklüyorlar tabi. hararet olmadı fanlar falan çalışıyor tabi ara sıra.
  20. X

Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi denemeler tabiki. ama toplamda sanırım 80-90 km oldu. hadi olsun 120. zaten gösterge 130 falan.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri