Arama sonuçlarınız

1. alpaksin

Kamp Ekipmanları

vaktin varsa ali express yada hangi ildeysen o ilin bit pazarına git ikinci el eşya satan oradan askeri uyku tulumu aldım -40 derecelik 4 tulumu 1 sene önce 140 liraya

2. alpaksin

Yedigöller De 20 Martta Kamp Yapıcam Yardım Lütfen

Yedigöller'e gidemedik maalesef bolu tarafından giderken yolda kaldık inanılmaz kar yağıyordu 1.5 metre kar olmuş hatta yolda aracımız kara oturdu yolun dışına kaydı . Allah a şükür belediye ekipleri denk geldi bizi kurtardılar. Sonra Abant a gittik bizde . Orada da Abant Alası diye bir alabalık...
  3. alpaksin

Mat Seçimi Konusunda Yardımcı Olabilirmisiniz ?

askeri mat tartışmasız

4. alpaksin

canlı yemlerin yasak olmasının temel sebebi su habitatını bozabileceği için keşke her yerde yasak olsa konya ve çevresinde israil sazanı yada çin çapağı adı verilen balıklar sazan balığının sonunu getirdi malesef ve bu balıkların ne yemesi ne de tutması zevkli
  5. alpaksin

eyvallah :) teknikte sıkıntı yok inşallah biz gidelim gerisi önemli değil :)

6. alpaksin

anladım teşekkür ederim 4*4 bir branda yeterli olur sanırım ?

7. alpaksin

Teşekkür ederim önerileriniz için fakat biz artık niyeti aldık kamp eksiklerimizi tamamladık arabamızı kiraladık ve yola çıkmayı bekliyoruz inşallah dediğiniz gibi sıkıntılarla karşılaşmayız ekstradan söylemek istediğiniz olursa sevinirim dikkate alırım
  8. alpaksin

çok teşekkür ederim efendim :)
  9. alpaksin

teşekkür ederim . göl kenarına kamp kurup aracımı da yakınına park etme imkanım var mı aküden kabloyla çadıra led çekicem 20 m kablo yeterli midir ?

10. alpaksin

Merhaba arkadaşlar 20 Martta 4 arkadaş kampa gideceğiz lütfen bilgisi olanlar yardım etsin sorularımı sorayım 1- Çadırı kurduğum yer su ve araç arasında ne kadar mesafe olur en az öyle bir yer var mı yanında kurabileceğim çünkü aracın aküsünden led çekeceğim 2- Araç giriş ücreti var mı tek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri