Arama sonuçlarınız

1. T

Jeep Xj Check Engine Sorunu

Bir XJ'i düşün ne kadar az yakıyor.İnandıramıyoruz niyeyse, geçen birisine söyledim 4 bin motor 35 krş yakar mı diye çıkıştı bana :D Yakmıyor kardeşim işte zorla mı yaktıralım :) Arazi için benzin+lpg'yi her zaman tek geçerim özellikle Amerikan motorlarını hem uyumlu hem de uzun ömürlü. Suya...

2. T

Avukat bey Anti-Amerikancı hislere sahip yapacak birşey yok ama şunu unutuyor ki, Cherokee XJ'nin alt yapısında Japon imzası da var,yine 2.7 WJ, Alman altyapısına sahip olmadı XJ 'ye Unimog aksı atarız sorun tamamen biter :D Amerikan motoruna her yol offroad,kaldıramaz diye bir derdin...
  3. T

Alman malıydı ürün , Amerikan değildi.

4. T

Normalde tıkamaması lazım ama arada belki sadece su ile kullanılmış olabilir.Ustanız doğru söylemiş,kışa girerken hem basınç testini hem de antifrizi kontrol ettirirsiniz.Öncesinde gerek yok,göğüs sökme tantanalı iş en son çare olarak düşünülmeli.
  5. T

Track Bar Ve Pitman Arm ?

Sadece sallanma ise arkadaşında dediği gibi o zaman büyük ihtimal track-bardır. Eski Doç'lardan da anlayan rot-balanscıya gidersen sorununu öğrenirsin büyük ihtimal.

6. T

Geçmiş olsun,benim aldığım sıfır araçta 60 bin km de bile başıma geldi o elektrik kablosunun sıyrılması meselesi,bir sigorta ile atlatmıştık ama şans eseri gördük arızayı. Adam gibi niyeyse izolasyon çekmiyor firmalar.

7. T

Direksiyonun hareketini tekerleğe iletiyor koparsa direksiyonun hareketi tekerleğe iletilmez. Değiştirebilirsin sorun değil,ucuz bir parça sonuçta,sorun oradan kaynaklanmasa bile yenilemiş olursun.
  8. T

O parçadan olduğuna emin misin? Ön poryalar sanki dediğin belirtileri gösterir gibi geliyor.Bana sorarsan o parça çok da kötü değil gibi duruyor.
  9. T

Wj 2.7 Crd Bilgi Lazim

Gerekirse yol yap iyi bir Jeep ustası bul Ankara,İstanbul,İzmir gibi büyükşehirlerde mevcut. 2.7 dizel sorunsuz araçtır düzgün kullanıldı ise,bazen enjektör ayarı yapmak gerekir onda da orjinal Mercedes parçaları kullanacaksınız bir de Jeep'ten ziyade Mercedes ustaları anlar bu motordan.İyi bir...

10. T

98 Grand Cherokee

Sitedeki en ucuz fiyata makyajlı kasa 4.7 satıyor satan kişi,bu araca en yakın olan araç ile arasında 10 bin TL nin üzerinde fiyat farkı var,almaya karar verenler neyi düşünüyor pek anlamış değilim. İki hava yastığı,ön taraftan birkaç ıvır zıvır hasar görse bu araç pert olur. Bu fiyata daha...

11. T

Krank pozisyondur büyük ihtimal,zaten başka da öyle aracın çalışmamasını sağlayacak sensör yok diye biliyorum.
  12. T

96 Zj Kalorifer Isı Tmyor

Maalesef göğüs sökülecek

13. T

96 Zj Kalorifer Isı Tmyor

Gerekir,ZJ'nin kaloriferi oldukça iyidir 5 dk içinde içeriyi arka koltukta oturanlar da dahil sımsıcak yapması lazım. İçerideki radyatör tıkalıdır büyük ihtimal,düşük ihtimal ise yeteri kadar soğutma suyu yoktur araçta,radyatör suyunu kontrol edin.
  14. T

Alttan Gelen Tık Tık Tık Tık Sesi...

Youtube'da bazı videolar var Jeep Engine Knock veya benzer şekilde onlardan bir tanesine bakın sizin ses uyuyor mu diye? Uzaktan fikir vermek zor nasıl bir ses olduğunu bilmeden.
  15. T

1998 Cherokee 4.0 Yağ Degisimi

Motor yağı 10W40,Şanzıman ve Arazi Şanzımanı Yağı ATF 3,DiferansiyelYağları 75W90, Direksiyon hidroliği özel bir yağ servislerden temin edersiniz bulamazsanız ATF 3 Şanzıman yağı,diferansiyel kilidi varsa bir de LSD katkısı ilave edeceksiniz,fren hidroliği DOT4. Marka olarak Mobil veya o ayarda...

16. T

2003 Wj 4.7 Ov Için Yükseltme Kiti Yardımı

Soğutma sistemi Amerikan da ihmale gelmez,ben aldığım zaman yağ bakımı ile birlikte direk baktırdığım yerlerdir hatta garanti olsun diye bakıma bile sokarım direk. Taktırın lastikleri bakalım,ileri de duruma göre karar verirsiniz girdiğiniz ortamlara göre. Bir de arka egzoz susturucusunu küçük...
  17. T

Doğru karar vermişsiniz bu kit çok daha kalitelidir. Kitin içinde varmış dediklerim, fren hortumu problem olmaz o lastik ile. Fakat 31 " lastiğin sürtme yapması çok garip geldi bana.Yapmaması lazım normalde,acaba amortisörler mi kısa olandan takıldı? Spacer doğru güzel görüntü oluşturur ama...
  18. T

Yardım alamadım derken? Daha ne gibi bir fikir bekliyordunuz ki? 4 inç kiti taktırmayacağım demişsiniz ama taktırmışsınız neyse kitin içinden çıkmadıysa eğer uzun Z rotları (sway bar),ayarlanabilir track-bar,control arms vs gibi eksikleri de tamamlayın derim. Lastiği niye 30 inç seçtiniz ki ...

19. T

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Hocam yanlış anlamayın ama bizim insanımız araba konusunda genelde kendi bildiğini okumayı sever.Forumlarda genel de fikir almaktan ziyade kendi ikna edecek arkadaşlar arar. Yıllardır forumlardayım bu hep böyle olmuştur.O yüzden sorularınızı hangisini alacağımda ziyade WJ almaya karar verdim...
  20. T

Wj Kasa 3.1 Td 2.7 Ve 4.7

Nissan pathfınder 2.5 dizel arada kalmış bir model ben olsam bakmazdım. Prado iyi araçtır modeline takılmayın yükseltme,vinç vs de istemez sizin kullanım alanınıza göre zaten yüksek bir araçtır işinizi görür.Özel servisleri de es geçmeyin derim Jeep aracı olanlar hep özele gider,orjinal Mopar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri