Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Telefon Nokia'dan
http://www.casiogzone.com/ daha önce link yazmayı unutmuşum. Özellikle askeri test sonuçlarına bakın sanırım bu testleri geçen tek telefon.
Photoshop varsa fotoğrafı açın. Image/Image size tıklayın. Çözünürlüğü 72 uzun kenarıda 200 yaptığınızda genelde 250 kb'nin altına düşer. Düşmezse 200 den aşağısını seçin.
İkinci yol gezenbilir galeriye fotoğraflarınızı ekleyin. Sonra ordan açacağınız konunun içine linkleri ekleyin.
Ynt: İşte Gerçek Mutluluğun Resmi...
Arkadaşlar bu fotoğrafa batkınızda tabiî ki aç insanların olduğunu düşünüp hüzünleneceksiniz ama burada kaçırdığınız bir nokta var ki onu gördüğünüzde mutlu olmanız ve gurur duymanız gerekiyor.
Bu resimde gördüğünüz olay imarethane olayıdır. Benim bildiğim...
Ynt: Everest'e Tırmanan İlk Görme Özürlü Dağcı Ağrı Dağı'nda
Türkiyenin ilk online yayınlanan Ağrı Dağı tırmanışı bu fotoğraflarla sona erdi. Bir dahaki sefere dağdan yayın yapmayı deneriz. ;D
Buradan itibaren eklenen fotoğraflar gurupdaki diğer dağcı arkaşalar tarafından çekildi. Forumda paylaşmıza izin verdikleri için kendilerine burdan teşekkür ediyorum.
Ynt: Uyku Tulumu Seçimi
Sait bey bu uyku tulumu söylediğniz değerlerde işe yaramaz ayrıca yüksek irtifa dağcılığı ya da uzun yürüyüşler için ağırdır ama hiç yoktan iyidir. Bu aldığınız fiyata daha iyisini bulamazsınız. Size kaz tüyü uyku tulumu almanızı tavsiye ediyorum.
Tabrizde oturuyorsanız...
Bu da tırmanışla ilgili kısa bir video.
http://www.araratexpedition.com/video/MOV00775.MPG
3200 metre kampı ve yemek bekleyen acıkmış dağcılar. Bu resimlerden sonra makine arıza yaptı. Diğer makineler ile çekilmiş resimler yakında gelecek onları eklemeye başlayacam şimdilik bu kadar.
Ynt: Uyku Tulumu Seçimi
Arkadaş Türkiyede değil iranda o nedenle türkiyeden alması imkansız.
Karedeşime söyledim sizin için İranlı dağcılara soracak tavsiye ettikleri bir yer ya da marka varsa yazarım. Hangi şehirde olduğunuzu yazarsanız sanırım daha çok yardımı olur.
Gurup yola çıkmaya hazır
Soldan sağa doğru
Blaz Groselj (Slovenya)
Gökmen Önay (Ekip lideri Türkiye)
Erik Weihenmayer (Evereste tırmanan ilk görme özürlü, yazar Amerika)
Edwin Albert Weihenmayer (Erik Weihenmayer’in Ağabeyi...
İlk fotoğrafları biradan ekliyorum. Sıcak sıcak buharı üzerinde. Küçültüp ekleyebilmem için boyutları ile uğarşmam gerekiyor.