Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Eğim ölçer çalışmıyor
Sizin araçtaki eğim ölçer mekaniktir. Muhtemelen içindeki sıvısı uçmuş olabilir.
Eğim ölçeri yerinden sökün sökümü çok basittir öncelikle üst arka kapağı çıkartın sonra sol ve sağdaki vidaları sökün elektrik soketinide sökünce göstergeler elinizde.
içindeki sıvı...
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Yarım yamalak bilgimle birşey sormak istiyorum.
Diff içine yapılan kaynağın oksijen kaynağı ile sarı kaynağı yapılması daha uygun olmazmı. Mukamet ve diflerin metal yapısının bozulmaması açısından.
Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi
Olur neden olmasın. Kara burunda da geçen hafta rapalayla güzel levrek almış arkadaşlar.
Kamp ve balık için güzel olur offroad gezisi adına bildiğim parkurlar yok ama kömür limanı ve ilersi gezi için uygun olabilir hatta şehitliğide gezmiş oluruz.
gidip gelme...
Ynt: 2000 Model Honda CRV - Yakıt ve Uğultu Sorunu Hakkında
Rampadaki bayılma sırasında devir saatiniz kaçı gösteriyor ?
Aracım vakum sistemini ve yakıt hava karışım sistemini konrol ettirmenizi öneririm.
Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)
İnşallah başarılı olursunuz. Başarılı olduğunu taktirde ülke dışında iyi satışlar yapılacağından eminim.
Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)
Tebrikler.
Benim aklıma takılan birşey var. Salıncaklı sistemlerde ( l200 için) uygulama nasıl olacak
Ynt: 2010 model toyota land cruiser mi yoksa 1982 model 4200 cj 6 mı.hangisi çeker
Zemine daha iyi tutunan çeker.
Aynı lastik kullanılırsa LC arkasında dolaştırır.
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Büyük ustasın şaban Usta. Tek elden böyle bir projeyi bitirmek çok kolay değil.
Projene başlamadan önce benimde böyle bir proje yapmaya niyetim vardı. Açıkçası yaptığın işçiliği görünce korktum bitiremeyizdiye.
Benim açımdan Bakalım zaman neyi gösterecek.
Ynt: 3tonluk elektrikli vinç nerden alınır? 2.el bulunur mu? araçta çalışırmı?
Video linklerini alabilirmiyiz.
Elektrikli vinç olsa dahi araçta bulunması gerekebilir.
Ynt: L200 4llc konumunda tekerdeki tıkırtılar.
Sadece 4LLC de ses gelmesi akslarla ilgili olmadığını göstermezmi. Aks sorunu olsa 4HLc konumunda yada 4H konumunda da ses gelmesi gerekmezmi. Super Select II de Merkez kilitlendiğinde ön ve arka difransyele güç yarı yarıya eşit dağilıyor...