Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni topladığım range rover classic aracım oto ses sistemi (radyo + mp3 çalar teyp+4 adet hoparlor) arıyorum ,
usb ve kart girişli olmalı(cd çalara gerek yok ), 4 çıkışlı olmalıdır ve uzaktan kumandalı olmalıdır
bu malzemeler ıcın maksımum 200 tl butce ayırdım
ankarada bu utrunerı nerden...
Ynt: Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model
tesekurler ..
35 " aracı oldukca yoracaktı ve hem yakıt hem modofıye masrafı ıkıye katlanacaktı , ayrıca aracın asfalttakı gıdısı oldukca bozulacaktı , bu nedenlerle 32" tercıh ettık zaten 35" le aşabildiğiniz tum arazı engebelerini 32 " le de...
Ynt: Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model
araba toparlandı bu hafta çıkar.Şu anda kaporta , kapı ve çamurluklardaki çürükler tamir edildi, boya ve pasta -cila yapılıyor , sadece vinç takılması , taban yalıtımı ve halı yapılması kaldı ...resimler yarın gelir:)
Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu
valla çiğdem hanım ben avcıyım , sizi de keklik gibi pusmuş örünce dayanamadım vurdum yanlız sizde vurulduktan sonra hırsınızı alamayıp diskalifiye olduğunuz halde 3 el ateş etiniz ve beni de sırtımdan vurdunuz :)
yanlız Murat balcı ile paintball oynayacaksanız aynı takımda olmanızı tavsiye ederim :) hile hurda her yolun olduğu gibi tamam vuruldum teslim oluyorum dememe rağmen 7 kez bacaklarımdan vurdu, resmen üzerimde atış talimi yaptı ( bunun rövanşı fena...
çok eğlenceli bir gündü katılan herkese çok teşekkürler ve organizasyonu yapanlara da, çok eğlendik, çok güldük ama cok da acı çektik gurubun çoğu yeni yeni tanışşsa da çok uyumlu hareket edildi maşallah diyelim nazar olmasın :) ...