Arama sonuçlarınız

1. oky

Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ

Ynt: Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ güncel

2. oky

oto teyp hoparlor secımı ??

yeni topladığım range rover classic aracım oto ses sistemi (radyo + mp3 çalar teyp+4 adet hoparlor) arıyorum , usb ve kart girişli olmalı(cd çalara gerek yok ), 4 çıkışlı olmalıdır ve uzaktan kumandalı olmalıdır bu malzemeler ıcın maksımum 200 tl butce ayırdım ankarada bu utrunerı nerden...
  3. oky

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali - Ön Duyurusu takipteyim...

4. oky

Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge

Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge kentparkın ıcınden yuruyen merdıvenlerle bauhausa ınerken sanırı 3 veya 3 bodurmda bır dukan var bı kac odel gerber cakısı satıyorardı..
  5. oky

Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model

Ynt: Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model tesekurler .. 35 " aracı oldukca yoracaktı ve hem yakıt hem modofıye masrafı ıkıye katlanacaktı , ayrıca aracın asfalttakı gıdısı oldukca bozulacaktı , bu nedenlerle 32" tercıh ettık zaten 35" le aşabildiğiniz tum arazı engebelerini 32 " le de...

6. oky

Faydalı Linkler (defender ve Land Rover serileri)

Ynt: Faydalı Linkler (defender ve Land Rover serileri) teşekürler elinize sağlık,

7. oky

Ynt: Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model ok değerlendireceğim ...
  8. oky

Ynt: Yeni Aracım Range Rover Classic 1987 Model araba toparlandı bu hafta çıkar.Şu anda kaporta , kapı ve çamurluklardaki çürükler tamir edildi, boya ve pasta -cila yapılıyor , sadece vinç takılması , taban yalıtımı ve halı yapılması kaldı ...resimler yarın gelir:)
  9. oky

Ynt: Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ 39.500 fiyat

10. oky

ANKARA'DA NERELERİ GEZEBİLİRİZ.

Ynt: ANKARA'DA NERELERİ GEZEBİLİRİZ. atakule artık kapandı :(

11. oky

Ynt: Satılık - 1999 Model - Off Road Donanımlı XJ güncel...
  12. oky

Off-Road ve Paintball Macerası Raporu

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu valla çiğdem hanım ben avcıyım , sizi de keklik gibi pusmuş örünce dayanamadım vurdum yanlız sizde vurulduktan sonra hırsınızı alamayıp diskalifiye olduğunuz halde 3 el ateş etiniz ve beni de sırtımdan vurdunuz :)

13. oky

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu yanlız Murat balcı ile paintball oynayacaksanız aynı takımda olmanızı tavsiye ederim :) hile hurda her yolun olduğu gibi tamam vuruldum teslim oluyorum dememe rağmen 7 kez bacaklarımdan vurdu, resmen üzerimde atış talimi yaptı ( bunun rövanşı fena...
  14. oky

Ynt: Off-Road ve Paintball Macerası Raporu çok eğlenceli bir gündü katılan herkese çok teşekkürler ve organizasyonu yapanlara da, çok eğlendik, çok güldük ama cok da acı çektik gurubun çoğu yeni yeni tanışşsa da çok uyumlu hareket edildi maşallah diyelim nazar olmasın :) ...
  15. oky

Yeni Aracım Bir Dodge

takip

16. oky

1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması

Ynt: 1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması takip
  17. oky

Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler

Ynt: Ses İzalasyonu ve Boya Koruyucu Sistemler & Malzemeler konu hortlayacak ama takip :)
  18. oky

Range Rover'de Ateşleme Arızası Hakkında

araç canavar gibi olur :D

19. oky

satılık land rover -range rover arazi şanzımanı ve difransiyel

Ynt: satılık land rover -range rover arazi şanzımanı ve difransiyel güncel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri