Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ?
hangi araç alırsan al bence en önemlisi aracın modelinden çok yıpranmamış, kurcalanmamış ve temiz olmasıdır. yıpranmış araba hangisi olsa da sizi üzer, temiz xj bulursanız 5000 fazla verin yine de alın eğer yıpranmışsa bedava da olsa uzak durun ...
Ynt: Satılık Full Off Road Donanımlı 3.9 Manuel Range Rover Classic
Malum Sitedeki İlan;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1987-model-manuel-vites-3.9-ful-off-road-donanimli-rrc-163560097/detay/
~~1987 Range Rover Classic 3.9 Manuel Vites
Aracım Off Road İçin Herşey Düşünülerek Hazırlanmıştır. 2 Yıl Önce Orijinal 73.000 Km de Alınmış ve 10.000 km yol yapılmıştır. Ankarada Sena Jeepte (Ahmet Küçükdemir) hazırlanmıştır. Eylül 2015 tarihine kadar muayenesi vardır. Kaportada bi kaç...
4 adet ikinci el Land Rover Defender , Series, Discovery ve Range Rover için uyumlu 8*15 inc ebatlarında jant ve 4 adet Sumitomo radial Sl830 30*10,5 inc AT lastik....
Toplam... 850 TL
Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar
çok teşşekkürler, ufaktan başlıyayım dedim takiplere :) Hafta sonu senin aracı Ahmet ustanın orda gördüm ordan da takip ediyorum :) güle güle kullan çok güzelmiş ...