Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı
defender ve eski rrc-discovery deki en sevdiğim olaylardan biri de bu 4 hareketli arazi şanzımanıdır her arazide istediğiniz konuma alın diğer araçlarda bildiğim kadarıyla en fazla 3 seçenek vardır yani çoğunda araç low a alınmadan arazi şanzımanı kitlemez
eğer araçta diferansiyel kilidi takılmadı ;
arazi videsi sağda iken aracın durumuna göre en az yük alan 4 tekerden sadece 1 tanesi döner yani çamurun içinde - karın içinde olan veya havaya kalkan teker döner dolayısıyla araç hareket etmez
arazi videsi...
serdar bey açıklamış gerçi ama bende naçizane yazayım bende rrc var aynı arazi şanzımanına sahip;
araçlarda ön ve arkada dif kildi yoktur orjinalinde ben arka difransiyele taktırdım yaklaşık 2.000 tl civarı ,
arazi vitesi sağ arkada iken hızlı ve...
Ynt: 1974 Series Iıı İçin Çamur Lastiği
bf goodrif mt iyi veya coooper discovery stt , bunlar yumuşak olduğu için dişreksiyonu da rahatlatır . ben 7.50 ( 31 iinc) ok 144 kullanıyorum fena değil , ama seri 3 e 6.50 den buyuk lastik takmanızı tafsiye etmem 33 " lastik yakıtı artırır yokuşlarda...
Ynt: Samurai Sj410 Ana Sanzıman Ve Arazi Sanzımanı Parçası Ve Sj413 Yedek Parçaları Bulunur
410 arazi şanzımanı dişlileri ne kadar acaba bu dişliler 413 e uyarımı??
Ynt: Satılık 1974 Model Land Rover Seri 3
fotoğrafları yükleyemediğim için malum sitenin ilan numarasını paylaşıyorum .... affınıza sığınarak....
İlan No :199147732
Satılık land rover seri 3
1974 model hatasızdır, 4 lastik yenidir , üzerinde 12.000 lb master vinç , ön arka çeki demiri , arkada hi jack mevcuttur, iç döşemeleri tavanları -halı yeni yapılmıştır, tabanda ses ve ısı yalıtımı yapılmıştır, lpg omwl 170 lik büyük beyin ve yurt dışından getirdiğim...
Ynt: Range Rover 84 Model 3,9 Vogue
1. aracın sık arıza yapmadığı ile ilgili bilgiler duydum ama yedek parça bulmak zor ve masraflı oluyormuş
2. bu modellerin yakıt sarfıyatı ile ilgili bir bilgi edinemedim. ve lpg takılır is eyakıt sarfiyatı ortalama ne olur.
3 yıllık vergilerin düşük...