Arama sonuçlarınız

1. Derinderin

Eski Forumdaki Fotoğrafların Taşınması

site,değişim sürecinde iken cihaz,yazılım,sürüm ve bir dolu sistem içerisinde farklılıklar ve eksiklikler gösterebilir. henüz yükleme ve data transferi sonuçlanmadığı için kesin hükümler vermemek gerek arkadaşlar.

2. Derinderin

Albrecht Ae-6891 Cb Telsiz İçin Yardım

selam,uzun zaman geçmiş konunun üzerinden ama yinede yazmak istedim. aynı cihazı bende aracıma taktırdım,yüzeysel kullanım bilgisine sahibim ayrıc türkçe kullanım kılavuzum var,erdinccelik@gmail.com a mail atarsanız sizinle paylaşabilirim... erdinc celik
  3. Derinderin

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

kesinlikle katılıyorum,ıvır zıvır ne varsa o avadanlıklarda., bende 2004 xs model var,orjinal helezon,ve 5 koltuk,artı bonus cruie control :)

4. Derinderin

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

bu arada,aracım ruhsatında xs modeli görünüyor.görünürde cruise control yok,ancak sürpriz bi şekilde tüm cruise control donanımının olduğunu sadece düğmelerinin olmadığını keşfettik,direksiyondaki ve silecek düğmesinin orada olması gereken düğmeyi takarak aktif hale getirdik.artık cruise control...
  5. Derinderin

Gökçetepe Milli Parkı Ve Bölge Durumu

bilgi değil,hatta şiddetle tavsiye :)

6. Derinderin

eğimde yatmadık tabi,görsel gaz fotosu o,hani hello sonbahar diye bir organizasyon yaparsınız diye

7. Derinderin

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Selam umut,bu bijonları burada bulamadınmı,yurtdışından daha hesaplı mı oluyor,bende değiştirmeyi düşünüyorum,zira şıngırdayan kafaları yamuldukça anahtar açamaz oluyor ve bir yerlede kalınca ancak lastikçi açabilecek duruma geliyorlar.aldığın kaynağın linkini paylaşırmısın?ölçü? fiyat...
  8. Derinderin

Sarosda Çadır Kampı Için Nereleri Tavsiye Edersiniz?

aynen katılıyorum fikrinize,3 gece kaldım orada ve aracını yolda bırakıp kampını pikniğini kaldığım sahilde yapan en az 7-8 aile vardı. ayrıca merkezde bir market var,girişte sağdaki ilk market.sahibi on numara bi abi,o da anlattı,neyin ne olduğunu,orman işletmenin bir müdahalesi değil bu yol...

9. Derinderin

selam,açıkçası durduk yere açmadım,milli parktan memnun olmadım,tavır davranış mekan ticarethane ve mangal mekanı olmuş,acaba başka neresi var sahil,koy vs diye bakındım ve sahile inen bir sürü yol buldum ama hepsinin bilinçli bir şekilde kepçe dozer gibi makinalarla ya hendek açılarak ya...

10. Derinderin

selamlar,geçen hafta sonu gökçetepe milli parkında kamp yapmaya gittik ailece pek mutlu olmadık ve milli parkın arka tarafına denk düşen yoldan farklı koylara inen yollardan çok güzel bir sahil bulduk,deyim yerindeyse cennet gibiydi,sessiz sakin.tavsiye ederim.sahile inen çoğu yol kapatılmış...
  11. Derinderin

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

esmiyor tabi : )

12. Derinderin

süpermen,ben 20 araçlık efsane koylar gördüm biliyorum,kış gelmeden yapalım derim vallahi... hatta tabiat parkı girişini bir doldurup mola verelim,sonra gözünün önünden geçip gidelim.. : )
  13. Derinderin

selam,çok haklısın.bizde ailecek pişman olduk ve kendimize bir koy aradık ve gördükki her yol ya hendekle ya kocakoca kayalarla kapatılmış bilinçli bir şekilde.bir yolu kayalardan temizledim aracımla çekerek. ve harika bir kamp bölgesi yarattık kendimize.şikayet edilmeli,sahiller kapatılamaz.
  14. Derinderin

yani inanılır gibi değildi,tabiat parkı tabelalarını hemen indirsinler bence... kapıdaki 5 dakikalık konuşmamızı yazsam inanamazsınız,işletme anlayışı yerlerde.mesire alanı olmuş... girişin hemen sağından 3-4 km ilerleyin,tabiat parkını bitirir bitirmez deniz tarafına inen sayısız yol var,koy...

15. Derinderin

tecrübe,bilgi paylaşınca güzel,teşekkürler...
  16. Derinderin

iyi yapmışsın kardeşim...
  17. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

:) :) :) süpermen,yok sıkılmadım vallahi. olacak bir şekilde :)

18. Derinderin

Kayıp Disco 2 :)

5 kenarlı denklem,para var vakit yok,vakit var para yok,para var vakit var hava tutmadı,ama yapıcam :)
  19. Derinderin

selamlar,konu geçen temmuz ayında açılmışve çok şey değişmiş... .keşke anlatılanlar kadar olsaydı,şuan durum hiçte öyle değil. tabiat parkından çok mesire alanına dönmüş.her köşede mangal yanıyor.alanın yerleşimi belli bir düzende ve sayıda olmalı bence.istiap haddini fazlasıyla aşmış bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri