Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesekkür ederim
Montajı kolay kendim yaptım vidaları cıkıyor içinden bursa Mart kamping den aldım 950 lira +kargo
Bizim grup da iki senedir kullanan var aynı markayı gayet memnunlar (ayyıldız off-road) tavsiye ederim
Alt koruma 450 lira istersen aldığım yerde bir takım daha var aldığım kişide pathfinder var kendinin yapmış isteyene yapıp veriyor hatta onlarında yaklaşık on kişilik bir grubu var hepsinde pathfinder var bilgi alışverişi yapılıyor
Montajı sefaköy dursun usta yaptı
Merhaba
Kamp yapmak isteyen bir çok kişinin en büyük sıkıntılarından birisi gitmek istediği bölge hakkında yeterli bilgiye sahip olmamasından dolayı gezilecek ve kamp atılacak doğru noktaları bulmakta zorluk çekmektedir. İnternet üzerinden gerekli araştırmalar yapılsa da o alanı daha önce...
Ailecek gideceksen dediğin doğru ama diğer türlü çok da gerek yok büyüğüne zaten aile ile gidildiğinde genelde mokamplarda kalınıyor o zamanda bir çok imkan var zaten iyi düşün bide köprülerde otoban geçişlerinde kontrollerde sıkıntı oluyormuş iyi araştır
Ayyıldızoffroad grubu gezenbilirde de var sen istersen gönder numaranı whatsupp bekleriz oradan görüsürüz fikir alışverişi oluyor belli zamanlarda organizasyon var oluyor hafta sonu yalova erikli yaylasındaydık keyifli geçti sende seviyorsan gruba eklerim
Mart Camping denn sipariş verdik 2.5x3 metre 950 onu bekliyorum çekme karavann isini görür gibi bu caretta lardan bende baktım bi ara ama vazgectim sürekli kullanacağımı düşünmeğim için zaten diğerleri de sıkıntı ruhsatı vs gerek yok dedim kaldı bak arastır bize de fikir olur