Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bır benzınlık bu malzemeyı bulundursa ayda veya yılda kac tane satar tabıkı surum olmayacagı ıcın pahalı satacak normaldede pahalılar bu malzemeyı zorda kalan harıcınde kım alacak..
Sizin 77 de aldığınız ehliyet E sınıfımı C sınıfımıydı bunların ikisinde ağır vagısta ehliyetdi bunun en büyüğü E sınıftır burda önemli olan ehliyeti aldığınız tarih değiştiğiniz tarih deyil polis hepsinin değerini çok iyi biliyor
Yucel hocam haklı lastık işi birazda yaşadıgımız sehre bağlı bırazda arabayı kullanma mecburıyetımıze baglı yasadıgımız memleket de senede bazen hıc baen bır veya ıkı kere kar kıs yapar arabamızı trafıye cıkarmayız bıze yaz lastıgı cok gelır şunu tekrar belirteyım en ıyı 4 mevsım lastık en kotu...
Bey efendi yazdığım yazıyı anlayan anladı anlayamayan içinde bir sıkıntı yok burası okul deyil ders vermiyorum kaynak soruyorsun kaynağım 25 sene nakliyecilik yaptım simdi emekliyim çalişmıyorum
biraz araştırırsanız googleden veya bır lastık satan bır dukana gırıp hem cayını ıcıp hem anlamadıgınız yerlerı sorup cevabını alsanız daha ıyı olur bence ..ben anlatamadım galıba...
konuya soyle bakalım bır Mıchelın 4 mevsım lastıği bır kış lastıgı kadar verımlı olmazsada dogrudur yaz lastıklerınden de cok ıyı verımlıdır sızın aracınız tıcarı olmadıgı ıcın bence yaz kıs kullanılır zaten her arabada kıs lastıgı olsa bıle zıncır bulundurmak lagazım 4 mevsım lastıgın bana...
sız tırın arkasında ona ayak uydurarak ckme karavanlan gıdemezsınız bunu kafanızdan sılın ama sabırlı olursanız araba sollamadan bellı bır suratlen acele etmeden yolu cok rahat sorunsuzca bıtırırsınız..