Arama sonuçlarınız

1. bahcecim

Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir)

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Ben dedim, bu iş patlaaaar... :) Yönetim "şuraya gidiyoruz" demez ise bu iş sarpa sarar. Herkes birşeyler önerecek ve hiç kimseye uymayacak. CEM BEY, Lütfen bir yer önerin, hemde çabucak. "Gelen gelir" denek...

2. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Bu iş patlar :)
  3. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Bizim araçlar (İnsel abi, Arkın ve benimki) 20 - 25 yıllık araçlar. Fotoğraftaki yolu rahat çıkarız, ama yine de off-road aracı değiliz. Öncü'ler bir ses edin :) Atilla abi bize haber eder, eminim.

4. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) - Ates var - iç don var - yün fanila var - Atkı var - Bere var - krem de süreriz elimize - yüzümüze Ayrıca ateş başı için bakın ne buldum... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49560.0
  5. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) O iş olmaz, mutlaka geç kalan olur :)

6. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) 8 iyidir. Zaten bir sürü insan geç kalacak. 9 dan önce toplaşamayız.

7. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) MEHMETCİK TESİSLERİ Anadolu Otobanı - Ankara Yolu - Gişeleri çıkılınca ikinci park yeri. ilk park yeri kayoncu park yeridir. İkinci park yeri OPET benzincisi yeridir. OPET benzincisi MEHMETCIK tesisleri olarak anılır...
  8. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Bakalım sayıda artmamı olacak azalma mı?
  9. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) cuma gecesi karanlıkta gitmeyelim. Sıkntı olabilir, cmartesi sabah mantıklı. Aslında cuma akşam çıkıp yol üzerinde güzel bir yerlerde de konaklanabilir. Ama çalışanlar ne yapacak bilmiyorum (bknz. Arkın)

10. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Anadolu yakası gişeler çıkışında sağda ilkinci park yeri var, OPET. Orada bulıuşuruz. Su gazete vs. alırız, yakıt yüklemesi yaparız. Yağ durumlarmıza bakar havaları kontro lederiz. Geç kalnalrı beklerken çay içeriz. vs.

11. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Ooo süper, hava muhteşem oalcak demek ki.... Öncesinde yağmurda yapmayacağı için yol daha az çamur olacaktır.
  12. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Kimse ağlayamayacak :) demokratik bir seçim oldu..... Bakalım 14 araçtan kaç tane kalacak geriye.. Pek keyifli olur inşallah, tatlı tatlı anarız gezimizi....

13. bahcecim

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? Görende aynı kişi çekmiş sanır... Maşallah....
  14. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Oh oh ne güzel işte :) Varsın dişlerimiz takırdasın, sabah serinliği çöksün arabalarımızın üstüne, çaylar ısıtsın içimizi.... Cem Bey, sizinle birlikte çoooook karşılaşacağız orada burada :)
  15. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Hepsine sırayla gidelim, Kuzu yayla sonradan çıkmış ama güzel duruyor.

16. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Başlığa uygun hareket edip, inönü yaylası öneriyorum :)
  17. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) En son sıkışacağımız alternatif olarak (B planı olarak) YAYLA TURİSTİK TESİSLERİNİ öneriyorum. Bolu - Gerede arasında ormanın içerisinde bir Mo-Camp'tır. Araç dışında konaklamak isteyenler için, içinde odun sobası...
  18. bahcecim

Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50060.new;topicseen#new başlığı altında 13-14 Mart 2010 tarihinde yapacağımız gezinin ayrıntıları yer alıyor. Gerçi şimdiden çatlak sesler çıkmaya başladı ama bir umut işte. Belki gideriz.

19. bahcecim

Ynt: Bahara Erken Uyananlar İnönü Yaylası Gezi Hazırlığı (İptal Edilmiştir) Ben Cem Babadağ tarafındayım (ne tesadüftür ki tüm alıntıları da benim yazılarım) Bence Cem Babadağ "illede çamura batalım, rezil rüsva olalım" demiyor ki, yeterki bir yerlere gidilsin, doğayla başbaşa olalım diyor...
  20. bahcecim

Bazı T 3 Soruları ?..

Ynt: Bazı T 3 Soruları ?.. Kopartmadan yaptır İnsel abi, Değmez 200 300 lira için. Kafan rahat eder.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri