Arama sonuçlarınız

1. bahcecim

Anzak Günü 25 Nisan

Ynt: Anzak Günü 25 Nisan Ben gideceğim, güzel güzel keyifle "acısını / tarihini" paylaşmak isteyen insanlarla biraraya geleceğim. Öyle "vay niye geliyorlar, buraları alacaklar bunlar", "taşlayalım bunları" diyerek bir yere varamayız gibi geliyor bana. Üstelik ANZAC'ları böyle bir ortamda...

2. bahcecim

İtalya'ya Uçakla Gidip Orada Karavan Kiralamak?

Ynt: İtalya'ya Uçakla Gidip Orada Karavan Kiralamak? Merhaba; Asıl planımız milano - roma hattı yapmaktı. Araçta konaklayıp otele para vermemek, böylelikle ulaşım masrafını da azaltmaktı. İtalyan aradaşlarım milano'ya gitmek yerine, roaya uçup, romada apartman katı kiralamanın daha mantıklı...
  3. bahcecim

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İnsel Abi; Kızmadım tabiiki, kızmam da, zira bir tepki vereceğini bilerek yazdım :) Ama sende benim yazdıklarımı "cahilce" yazmadığımı umarım biliyorsundur. Keşke son cümlemi okusaydın. Ama doğa ne yazık ki "motor sinir...

4. bahcecim

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Daha dün bir bayan arkadaşım otoparkta, bir başka araca çarpmış, kapısını taa içine kadar çökertmiş, basmış gitmiş. Sonra güvenlik kamerasından bakmışlar ve gelip "hamfendi aracın kapısını siz göçertmişsiniz" demişler, yok canım...
  5. bahcecim

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Doğrusu; BAYANDAN satılık ilanını görünce doğrudan vazgeçenlerdenim...

6. bahcecim

Ynt: İtalya'ya Uçakla Gidip Orada Karavan Kiralamak? Biletleri vs ayarladık, ailecek gideceğiz inşallah. Özellikle Roma ve VINCI kasabasını görek istiyoruz. Karavan şirketlerine bakıyorum ama emin olamıyorum. konaklama yerleri ve şirketleri konusunda tamamen piyango durumundayız.

7. bahcecim

Sevgili gezenbilir dostları; Eylül ayi içerisinde İtalya Milano'ya uçmak, orada karavan kiralamak istiyorum. Karavan ile Roma'ya kadar inip, Roma'da karavani teslim etmek istiyorum. Bu gezi için tavsiye edebileceğiniz konaklama alanları, karavan kiralama şirketleri var mıdır? Şimdiden teşekkür...
  8. bahcecim

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım yaw bu araç evin önüne bile konmaz :) park yeri sıkıntısı olur.
  9. bahcecim

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aradım adamı, Araç 1988 imiş Karavan ruhsatı var imiş Düşündüğümüz gibi ehliyet problemi varmış. Motor ve şanzumanı komple söktürmüş, baştan yaptırmış. Aracın asıl sahibi aracı bu arkadaşa vermiş, para karşılığı değil, derme...

10. bahcecim

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Adam KARAVAN ruhsatı aldım diyor. O zaman vergisi düşük olur, ayrıca şehir içine girebilir (kanunen yani). 2bin lira alınacaksa eğer, hurdacıya satsak daha pahalıya gelir. (Bende TEMSİLİ kısmını göremedim :) ) Ehliyet...

11. bahcecim

Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Araç 8 aydır gümrükteymiş. Aracın iç dizaynı atilla beyin çizdiğine hiç benzemiyor. Tamamen farklı bir iç mimari var. Benim şahsi düşüncem, aracın götürülürken çeki demiri kısmının kırılmış olmasından ötürü bırakılmış olmasıydı...
  12. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Erkan Bey Merhaba; 2010 yılından önce dediğiniz gibiydi herşey, ben 2010 yılı Ocak ayında yapılan ilk ihaleye giderken kucağımda laptop ile gitmiştim. Excel tablosunda araçların motor hacimlerine göre binbir formül hazırlamıştım...

13. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Levent bey, sizm iydiniz ikinci teklif sahibi? Valla büyük bir yarıştı, çok keyifliydi. Araç güzeldi ama, ne yalan söyleyeyim. Alan kişiyi tanıyor musunuz? Benim gözüm ısırıyordu biryerlerden ama çıkaramadım.
  14. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Haldun bey, Hiçbirisinde yok o bahsettikleriniz. Siz bakmayın çok bilenlerin yazdıklarına, kalktı onlar.
  15. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Evet sonucu açıklıyorum, 11.700 TL -------------------------- 7.40 BMW 2.500 liraya, AUDI S 8 10.000 liraya bitti. --------------------- Ne garip değil mi, 1988 model motoru bile olmayan 10 yıl daha eski karavan, 1998 model 4200...

16. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Yok fiyat daha artmaya deva mediyordu :) sadece ilk 10 saniyeyi anlattım.
  17. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Artışları şöyle söyleyeyim 600 veren varmı dendi, tam elimi kaldıracaktım, birisi 2000 dedi ardından 3000 dendi hemen 5000 geldi 7000 oldu .....
  18. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu azaltıyoruz, 14.850'ye ulaşmadı.

19. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu Aracın özelliklerini yazıyorum; 1) Truma ortam ısıtıcı 2) Truma boiler 3) Elektrolux ocak 4) Elektrolux buzdolabı 5) Duş - banyo 6) ön girişte portmanto kısmı (ki çok hoşuma gitti, çamurlu ayakkabı ve ıslak paltoları asıp içeri...
  20. bahcecim

Ynt: Gümrükten Satışa Çıkan Bir Karavanın Arttırma Sonucu 605 liradan başladığını tekrar hatırlatıyorum, UP

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri