Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum
19.000 km yapan, otomatik vites, havasoğutmalı araçtan bahsettiğimi okumamışsınız galiba.
Ben de bir T3 kullanıcısı olarak hiçkimseye bu araçları kötületmem. Yıllarca kaplumbağa kullanmış olmam da cabası. Ayrıca yine bu site altında ford transitmi...
Benimki 1900 motor, benzinli, seri şanzumanlı, orjinal 137binde standart T3.
Syncro değil, olmasınıda istemezdim herhalde. Ama vestfalia tavan isterdim :)
facebook üzerinden VW T3 TÜRK olarak grubumuza katılabilirsiniz.
Ayrıca T3'çüler için www.volkswagen-t3.com adresimiz de aktiftir.
Ynt: 3. Geleneksel Bus Buluşması; Sapanca (21, 22, 23 Mayıs 2010)
Olur mu Levent Abi, Kapımız açık herkese biliyorsun.
Bugün yarın olmadı öbür hafta onayın gelir.
Seninle tanışmak güzeldi, tavla turnuvası devam edecek...
Doğrusu ben de sizi hep gezenbilirden takip ederdim, çok memnun oldum sizinle tanıştığıma. (Not yalnız geldiğinizi bilmiyordum, kusura bakmayın ihmal ettiysek)
İstanbuldahavasoğutmalı LPG yakıt tanklı araçlar büyük sorun oluyor. O sebeple dedim. Daha önce 1980 model havasoğutmalı bir T3 için pazarlık ediyordum, onunda LPG'sinin işli olmadığını biliyordum.
Bildiğim kadarıyla bundan sonraki kontrollerde sorun...
Merhaba
1980 model araç ise orjinal ve havasoğutmalıdır.Sonradan takma falan değildir. Havasoğutmalı araçların ön gövdelerinde alt tarafta radyatör panjuru yoktur. Ayrıca havasoğutmalı araçlara LPG takılamaz, kanunen sızdırmazlık testinden geçmeleri...
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Muhteşem bir organizasyon olacak. Her anı her dakikası unutulmayacak....
T-shirtler baskıya verilecek ve SINIRLI sayıda üretilecek. Ön-rezervasyon yapıp bu buluşmayı ölümsüzleştirmek isteyenlere...
Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)
Haldun Abi ben sizi yollarda her gördüğümde "dıt dıt" yapıyorıum. En son Fenerbahçe stadından E5'e bağlanrken DIT DIT yapmıştım :), bir cumartesi günüydü sanırsam galiba.
Şahsen ben markadan çok arkadaşlıktan dostluktan...
Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)
Ben bu geziye büyük bir keyifle katıldım ve çok güzel anılarla sonlandırdım.
Niyetim turistik gezi olmadığı için amacıma ulaştım. Tur organizatörü olmadan böylesine kaliteli bir kamp ve sohbeti bizlere sunan AVD ve...