Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)
Bu kampı İstanbul-Ankara-İstanbul yolculuklarımda hep görmüştüm, çok şirin bir yer olarak gelmişti gözüme. Yıllar önce istanbuldan buraya bir cuma akşamı minibüse doluşup 8 kişi gitmiştik. Telefonunu zar zor bulmuştum (o zamanlar bu kadar yaygın...
Ynt: Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı
Merhaba,
Yukarıda montajı yapılmış olan sistem LPG ile çalışmaktadır. LPG istasyonularındaki gaz ile tüpgaz içindeki gazların farkı içindeki bütan miktarıdır.
Her iki gaz tipi ile de sorunsuz çalışabilmektedir.
Yukarıdaki karavanda ortak...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)
Malatya'ya iş için giderken 10 dakikalığına bir kahve içmek için uğradığım "poyrazlarda" sıcacık bir atmosferle beni konuk eden sizlere teşekkür ederim.
Bazılarınızı uzaktan görmeme rağmen yanınıza "rahatsız etmemek" adına uğramadım...
Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı
Ben bu konuda Atilla abi'ye katılıyorum.
Ben bile orjinal ingiliz malı olan ürünün fiyatını, eşime dostuma verirken 1200/1300 liranın altına inemiyorum. Avrupalı üreticiye "çinden çok ucuza gelen ürünler var" dediğimde, "alıcı o kadar zengin mi" diye...
Pro-pex'in yeni ürünü satışa çıkmıştır. Bu ürün hem elektrikli, hemde LPG'li olarak çalışmaktadır. Kamp alanlarında 220V ile ısınma sağlanırken, elektrik olmayan yerlerde LPG tankınızı kullanabilirsiniz.
http://www.pro-pex.com/air-heaters.htm
Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri
Bu konu ile ilgili olarak hala elle tutulur bir bilgi yok galiba.
Korkarım herhangi bir çizim, yada tarif yer almayacak. Haydi İlker Bey....
Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum
Aslında 3. Bus buluşmasında uzuun uzuun konuşuruz diye ümitlenmiştim ben. Tatlı tatlı sohbet ederiz diye, ama benim "iş yoğunluğum" yüzünden yanınıza bile gelemedim biliyorsun. Arkın'la seni bile şöyle bir girişte görebildim işte. Umarım en yakın...
Ben daha soru soran LPG istasyonu görmedim :)
LPG ustaları "çok bilmişlik" yapmayı çok seviyorlar. "Öyle olmaz" deyip çözüm bulmak istemiyorlar. Zira 400 liraya komple sistem takıyorlar, böyle bir işlem için çok az para alackalarını...
Eğer mutfak tüpü kullanırsanız ayrıca bir dedantör kullanmanıza gerek yoktur. Mutfak tüpü çıkışında zaten dedantör olduğu için basınç düşürülerek çıkış alınır. Fakat tek bir mutfak tüpü ile 1'den fazla cihazı çalıştırmak isterseniz basnıcın...
Merhaba;
Bu sistem için genellikle minik bir LPG tankı aracınıza takılıyor. 8mm'lik bakır boru montaj için kullanılıyor ki T bağlantılar rahalıkla yapılabilsin. Ne yazık ki bizim ustalarımıza iş yaptırmak bazı konularda çok zor oluyor. Siz...