Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre
Geçen yaz aynı projeyi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunmuştum. Birçok firma ile görüşmüştüm. Benim amacım İtalya içerisinde bu geziyi yapmak idi. Sonrasında Atina yolculuğumuz gerçekleşti, İtalya gezisi başka bahara kaldı...
Ynt: Yunanistan Kampingleri
Burada bir anıma yer vermek istiyorum.
Atina yakınlarında kamp yaparken kamp sahibi ile bir sohbetimiz olmuştu. Bana Türkiye'de bir kamp alanı satın almak istediğini, bu konuda yardımcı olup olamayacağımı sormuştu. İlk başta "yatırımcı kafa bu olsa gerek" diyordum...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan
Benim aracimda surgu camli, hep cift cama ozenmisimdir. Belirtmek istedigim vurgunun sahsinizin yada bu ise gonul koymus kisilerin karavanciligi ile ilgisi olmadigini eminim sizde cok iyi biliyorsunuzdur. Sahsen beni taniyanlarda bu...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan
Merhaba Haşmet Bey;
"Arka tekerlerden çıkan çamurlu suların içeri girmesi" olasılığını hiç düşünmemiştim. Bu konu üzerine biraz çalışayım. Fakat arka tarafta cam olan o akdar çok karavan var ki, acaba hepsi bu tip sıkıntıya sahipler mi...