Arama sonuçlarınız

1. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Estafirfirfir... :)

2. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Osak "dünyada tek" uygulamaları sever... :)
  3. bahcecim

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Sana o kadar dedim, arkaya ceki demiri taktiralim diye.... Gonlunu ferah tut, hele bir son rotuslar yapilsin. Kantara cikartir goruruz.

4. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... İvecolar belli bir yila kadar, ust yuksek tavanlari fiber olarak uretildiler. Sonra ust tavan sac olarak uretilmeye baslandi. Toparlarsak, aracin yan duvarlari sac, ust sapkasi fiber.
  5. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Aks derken tasiyici kusaklari kastediyor.

6. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Agir oldugunu nasil hesapladiniz :). Aracta olabildigince hafif malzeme kullaniliyor. Simdilik makaslara cok yuk binmedi. Ama ne desek su anda bos. Bitince "tosun"u kantara cikaracagiz. Gerekirse (ki sanmiyorum) c sinifi ehliyete gecilecek...

7. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Adam hakli, karavan benim olsa boyle olmazdi ;) Kapi konusunda: (konuya yabanci olanlar icin aciklama geregi duydum). Karavana giris icin surgu kapinin yerine actigimiz kapiyi, firma menteselerini aracin on tarafina gelecek sekilde monte...
  8. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Evet Atilla abi.
  9. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

10. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Bir iveco'cu daha oldu :) Dogru tercih olduğunu ısrarla söylemek istiyorum. Çift teker, arkadan itiş dağ bayır tırmanmalarında kıyaslanamayacak güvenlik sağlayacaktır. Özellikle çamurlu konaklamalarda bu tespitime hak verirsiniz inancındayım. Ayrıca güçlü motor ve...

11. bahcecim

LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi

Ynt: LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi Fabrika ile yapilan gorusmelerde LPG nin ozelligi sebebiyle, dizel gibi bir sorun yasanmayacagi belirtiliyor. Ulasan bir sorun henuz yok.
  12. bahcecim

Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka) Güney Kore ürünleri (ki Güney Kore herzaman kaliteli ürünler üretmiştir) yakında Türkiye'de pazara girecek...

13. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Sayın Wankel; Araç dizaynı için yaptığınız yorumlara teşekkürler. Bu aracı gerçekten karavan niyetiyle kullanmayı kafamıza koyduğumuz için yan kapıyı ve arka bagaj kapısını iptal etme radikalliğini gösterdik. Isıtıcı konusuna gelirsek...
  14. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Atilla abi, Haklıymışsın. Oturma gurubu kapı tarafına sığmıyor. Ön koltuğu dönmeli kullanırsak ancak sığıyor, o zamanda yatak olmuyor. Mecbur öbür tarafta kalacak :(
  15. bahcecim

LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi

Ynt: LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi Merhaba; http://www.ucuzluktan.com.tr adresinde fiyatlar mevcut. Ne yazık ki ürün ucuz bir ürün değil, bunu baştan bildirmek gerekiyor. Fiyatının yüksek olması ürünün kalitesi ile doğru orantılı. Saygılarımla Not: Proje isteyen beyfendi, ne yazık...

16. bahcecim

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ynt: T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz. Sizi de bekleriz...
  17. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Bekir Bey, Camlari ithal ettim. Kanuni yollarla gumrukleyip, vergisini odedik. Kurt'a sormuslar ensen niye kalin diye, kendi isimi kendim yaparim demis.
  18. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Sagol Arkin'cigim. Patentini alayim bari ;)

19. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Atilla abi haklı olabilirsin, tam ölçüyü şu an bilmiyorum. Fakat normalde de biz tam karşıya, kapının genişliği ile aynı olan bölüme oturma grubunu yerleştirelim diye düşünmüştük. Umarım bu tarafa sığdırırız, zira gerçekten kapının ve...
  20. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Sevgili Karavan Üstadları Dün akşam sevgili İnsel abi ile konuşurken bir konudan bahsetti ve (bence) bizi büyük bir hatadan kurtardı. Önceki dizayn'larda oturma grubunu şöför koltuğunun arkasına düşünmüştük. Fakat bu durumda aracımızı park...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri