Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan
Sana o kadar dedim, arkaya ceki demiri taktiralim diye....
Gonlunu ferah tut, hele bir son rotuslar yapilsin. Kantara cikartir goruruz.
Ynt: Koçero geliyor.....
İvecolar belli bir yila kadar, ust yuksek tavanlari fiber olarak uretildiler. Sonra ust tavan sac olarak uretilmeye baslandi. Toparlarsak, aracin yan duvarlari sac, ust sapkasi fiber.
Agir oldugunu nasil hesapladiniz :). Aracta olabildigince hafif malzeme kullaniliyor. Simdilik makaslara cok yuk binmedi. Ama ne desek su anda bos. Bitince "tosun"u kantara cikaracagiz. Gerekirse (ki sanmiyorum) c sinifi ehliyete gecilecek...
Adam hakli, karavan benim olsa boyle olmazdi ;)
Kapi konusunda: (konuya yabanci olanlar icin aciklama geregi duydum). Karavana giris icin surgu kapinin yerine actigimiz kapiyi, firma menteselerini aracin on tarafina gelecek sekilde monte...
Ynt: Koçero geliyor.....
Bir iveco'cu daha oldu :)
Dogru tercih olduğunu ısrarla söylemek istiyorum. Çift teker, arkadan itiş dağ bayır tırmanmalarında kıyaslanamayacak güvenlik sağlayacaktır. Özellikle çamurlu konaklamalarda bu tespitime hak verirsiniz inancındayım.
Ayrıca güçlü motor ve...
Ynt: LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi
Fabrika ile yapilan gorusmelerde LPG nin ozelligi sebebiyle, dizel gibi bir sorun yasanmayacagi belirtiliyor. Ulasan bir sorun henuz yok.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
Güney Kore ürünleri (ki Güney Kore herzaman kaliteli ürünler üretmiştir) yakında Türkiye'de pazara girecek...
Sayın Wankel;
Araç dizaynı için yaptığınız yorumlara teşekkürler. Bu aracı gerçekten karavan niyetiyle kullanmayı kafamıza koyduğumuz için yan kapıyı ve arka bagaj kapısını iptal etme radikalliğini gösterdik.
Isıtıcı konusuna gelirsek...
Ynt: LPG li Karavan - Tekne Isınma Sistemi
Merhaba;
http://www.ucuzluktan.com.tr adresinde fiyatlar mevcut.
Ne yazık ki ürün ucuz bir ürün değil, bunu baştan bildirmek gerekiyor.
Fiyatının yüksek olması ürünün kalitesi ile doğru orantılı.
Saygılarımla
Not: Proje isteyen beyfendi, ne yazık...
Atilla abi haklı olabilirsin, tam ölçüyü şu an bilmiyorum. Fakat normalde de biz tam karşıya, kapının genişliği ile aynı olan bölüme oturma grubunu yerleştirelim diye düşünmüştük.
Umarım bu tarafa sığdırırız, zira gerçekten kapının ve...
Sevgili Karavan Üstadları
Dün akşam sevgili İnsel abi ile konuşurken bir konudan bahsetti ve (bence) bizi büyük bir hatadan kurtardı.
Önceki dizayn'larda oturma grubunu şöför koltuğunun arkasına düşünmüştük. Fakat bu durumda aracımızı park...