Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)
O başka bir konu. Çadır konaklamasında adam başıfiyatlandırma ile hayat şartlarının zorluğu çok farklı konular, konuları karıştırmayın.
Ben bazen işletmecilere de hak vermek zorunda kalıyorum. Kolay olmuyor o işletmeyi çevirmek. Ama kendi...
Ynt: Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)
Bence çadır konaklamasında "kişi başı ödeme" normal bir kriter. 10 kişilik çadır da kurabilirsiniz, iki kişilik te... Otelde kalınca oda başına mı, kişi başına mı ödeme yapıyorsunuz?
Bu arada görüyorum ki işletme mantığı hala değişmemiş. Çok...
Ynt: Euramobil Mercedes Mb 100 D Alkovan İçin Görüş Ve Önerileriniz?
Imsel bey,
Mb100 (euromobil) ile citroen (hymer) arasında belirttiğiniz görüşleriniz değişti mi? Hala mb100 agır mı basıyor merak etmekteyim.
Ynt: Koçero geliyor.....
Bu haftasonu guzel bir kamp yaptik, hem calistik, hem sohbet ettik. Kocero daha da guzellesecek.. Omer abinin buluslari harika...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan
Sağol Levent abi,
Bagaj kapağı ve yan kapı gerçekten güzel oldu inancındayım. Kullandıkça faydasını/zararını göreceğiz. Bakalım Ahmocan'da memnun kalacak mı? Zira sağolsun ne dedimse lafıma kanıp yaptırdı.
Yetişir yetişir, çok bir işi...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan
Merhaba;
Evet araç benim otoparkta duruyor. Ceviz ağacının altına, gölgeye çektim. Görenler "bu otobüs nereden geldi ki" diyor.
ilk olarak akü değişimi yaptık, mevcut starter akü karavanı yapan firmada gereğinden fazla uzun süre yattığı...
Ynt: Midibüs ten karavan olmaz mı?
Hayalimdeki arac.....
1999 model bir midibus (iveco) 8-9 bin civarinda. Uzerinde oynamak icin cepte yeterince butce kaliyor. Ustelik genis ve konforlu bir tasarim yapilabilir. Fakat motorlar 3-4000 cc hacimde ve tuketim korkunc boyutlarda olabilir.
Bu arac...