Arama sonuçlarınız

1. bahcecim

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Ballıkayalara gidiyoruz, biliyorsun :( Hem bu ahfta kalabalık olur :) Haftaya kimsecikler yokken gidelim :p

2. bahcecim

Yaza Veda Birlikteliği

Ynt: Yaza Veda Birlikteliği İstanbul için büyük bir eksiklikti. Hepimizin destek olacağına eminim.
  3. bahcecim

Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)

Ynt: Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km) O başka bir konu. Çadır konaklamasında adam başıfiyatlandırma ile hayat şartlarının zorluğu çok farklı konular, konuları karıştırmayın. Ben bazen işletmecilere de hak vermek zorunda kalıyorum. Kolay olmuyor o işletmeyi çevirmek. Ama kendi...

4. bahcecim

Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km)

Ynt: Yayla Mocamp (Ankara-İstanbul yolu 110.km) Bence çadır konaklamasında "kişi başı ödeme" normal bir kriter. 10 kişilik çadır da kurabilirsiniz, iki kişilik te... Otelde kalınca oda başına mı, kişi başına mı ödeme yapıyorsunuz? Bu arada görüyorum ki işletme mantığı hala değişmemiş. Çok...
  5. bahcecim

BMW R80 almayı düşünüyorum..

Ynt: Bmw R80 Almayı Düşünüyorum.. Yani kesinlikle r 80 RT almalıyız...

6. bahcecim

BMW R80 almayı düşünüyorum..

Ynt: Bmw R80 Almayı Düşünüyorum.. Merhaba; R80rt ile r80gs arasındaki fark nedir? R80gt (1998) almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi öğrenmek isterim..

7. bahcecim

Euramobil Mercedes MB 100 D Alkovan için Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Euramobil Mercedes Mb 100 D Alkovan İçin Görüş Ve Önerileriniz? Imsel bey, Mb100 (euromobil) ile citroen (hymer) arasında belirttiğiniz görüşleriniz değişti mi? Hala mb100 agır mı basıyor merak etmekteyim.
  8. bahcecim

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Omer abi'ye rakip geldi :) İveco'lar cogaliyor.... https://www.facebook.com/pages/Iveco-Camper-Caravan-Fans/235396399824967
  9. bahcecim

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Guzel oldu, bizzat icime cok sindi. Ahmocan keyifle biner insallah.

10. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Suler : guzel Oto elektrikcisi yaptiniz beni))

11. bahcecim

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Bu haftasonu guzel bir kamp yaptik, hem calistik, hem sohbet ettik. Kocero daha da guzellesecek.. Omer abinin buluslari harika...
  12. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Sağol Levent abi, Bagaj kapağı ve yan kapı gerçekten güzel oldu inancındayım. Kullandıkça faydasını/zararını göreceğiz. Bakalım Ahmocan'da memnun kalacak mı? Zira sağolsun ne dedimse lafıma kanıp yaptırdı. Yetişir yetişir, çok bir işi...

13. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Merhaba; Evet araç benim otoparkta duruyor. Ceviz ağacının altına, gölgeye çektim. Görenler "bu otobüs nereden geldi ki" diyor. ilk olarak akü değişimi yaptık, mevcut starter akü karavanı yapan firmada gereğinden fazla uzun süre yattığı...
  14. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Bitecek, ureticiye ragmen bitecek....
  15. bahcecim

Midibüs ten karavan olmaz mı?

Ynt: Midibüs ten karavan olmaz mı? CAmlarin kapatilmasi bence butun havayi degistirmis ve olaya profesyonellik katmis. Arac cok dolgun gorunuyor.

16. bahcecim

Midibüs ten karavan olmaz mı?

Ynt: Midibüs ten karavan olmaz mı? Hayalimdeki arac..... 1999 model bir midibus (iveco) 8-9 bin civarinda. Uzerinde oynamak icin cepte yeterince butce kaliyor. Ustelik genis ve konforlu bir tasarim yapilabilir. Fakat motorlar 3-4000 cc hacimde ve tuketim korkunc boyutlarda olabilir. Bu arac...
  17. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Ve baş üstü dolabı.
  18. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Aracın içine devam

19. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Ve aracın son halleri...
  20. bahcecim

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Ve aracın son halleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri