Arama sonuçlarınız

1. bahcecim

12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi

Gökhan bey merhaba, Tesadüfen size ait bir kontrol kartı ile donatımış bir kompresörü sıfır aldığım buzdolabına taktırıyorum. Kartın sizin tarafınızdan üretildiğini öğrenince gurur duydum. Tebrikler. Sormak istediğim bir konu var. Bağlantılar ile ilgil, danfoss gibi bir şemanız var mı? Yoksa...

2. bahcecim

Mutlu - Agm Akü

Aküleri aldığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım. Performans olarak bir şikayetim olmadı. Bilginze sunarım.
  3. bahcecim

Mutlu - Agm Akü

Umarım haksız çıkarsınız :) Onca para verdik, güvendik yerli üreticiye, hayal kırıklığı uğratmazlar diye düşünüyorum.

4. bahcecim

Rüzgar Hüseyin Kitabıyla Yine Aramızda

Nasıl edinebiliriz? Sokak yayınları satış yapmıyor.
  5. bahcecim

Mutlu - Agm Akü

Bir süredir karavanımda "sürekli dolu gösteren, fakat buzdolabını 3 saat dahi çalıştıramayan" akülerimi değiştirmeyi düşünüyordum. Araştırmalar dahilinde de hep yabancı markalara yöneldim, tartışmasız Exide marka akü almayı çok istedim. Hatta Yunanistan'da 95 amperlik jel akü için 400 Euro...

6. bahcecim

Bahara Merhaba Buluşması - Istanbul

Haklısınız. Fotoğraflar ektedir.

7. bahcecim

Yakarız abi, kocaman mangal yeri de var zaten.
  8. bahcecim

Baktık ki bir etkinlik yok, havalar da tam bahar havası. Kendi kendimize buluşalım dedik. 11.03.2016 Cuma akşamından Ömerli - İstanbul Karavan Park'ta buluşmaya karar verdik. Kadir Ova Caddesi No:47, 34794 Çekmeköy, İstanbul 41°05'19.9"N 29°19'25.3"E Bahara Merhaba | Facebook
  9. bahcecim

www.pro-pex.com adresinde bahsettiğiniz fotograflar olacak idi. Veya...

www.pro-pex.com adresinde bahsettiğiniz fotograflar olacak idi. Veya https://www.facebook.com/Propex-Karavan-Is%C4%B1tma-Sistemleri-155527817821301/?fref=ts adresinde de yer alıyor olmalı.

10. bahcecim

Track Birleştirme Işlemi Nasıl Yapılır? (trk Uzantılı Dosyalar)

Merhaba; IGO 8 kullanıcısıyım. Yaptığım avrupa seyahatlerinde çizdiğim rotayı GPS cihazım ile otomatik olarak kaydettim. Şu an elimde 113 adet TRK uzantılı GPS track dosyası var. Bunları tek tek GPS Visualizer adresi aracılığı ile görebiliyorum. Fakat tüm rotayı görebilmek için (kaç km...

11. bahcecim

Citroen C25 -> 1981 - 1993

2500 D SOHC 8v Indirect injection 75 PS (55 kW; 74 hp) @ 4,200 rpm 162 N·m (119 lb·ft) @ 2,200 rpm 2500 TD SOHC 8v Direct injection 95 PS (70 kW; 94 hp) @ 3,800 rpm 216 N·m (159 lb·ft) @ 2,000 rpm Başlıca iki tip motor vardır. Peugeot J5 ile birebir aynı motordur. 2.5 TD modelleri 16"...
  12. bahcecim

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Evet o...

13. bahcecim

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bugün bu yazınız üzerine hemen sıcağı sıcağına yazmıştım ama herhalde kazara silindi (veya foruma ulaşmadı). Umarım bu kalıcı olur. Bireysel hareketlenmemize "aman yapmayın" demişsiniz. Bunca zamandır "toplu" olarak derneğimiz altında alınan...
  14. bahcecim

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Sonra yaptığımız tasarımı ve bitmiş halini inceleyebilirsiniz. Fikir verecektir.
  15. bahcecim

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü Öncelikle facebook üzerinde böyle bir grup var. Faydası olacaktır. https://www.facebook.com/pages/Iveco-Camper-Caravan-Fans/235396399824967?fref=ts

16. bahcecim

Türkiye Karavan Fuarı

Ynt: Türkiye Karavan Fuarı Yerli üreticileri (hatta yabancı) bir arada görmek, ürünleri karşılaştırma imkanı bulabilmek nefis olurdu. Gel gelelim ki, bir çok tatsız olay yaşanırdı. Bu sebeple şimdiye dek böyle bir adım atılmamış olabilir.
  17. bahcecim

Türkiye Karavan Fuarı

Türkiye'de karavan fuarı olsa ne güzel olur. yoksa var da ben mi duymadım? Bildiğim kadarıyla bir tek Bursa Doğa, Av Fuarı var. Onda da karavanlar değil, av malzemeleri sunuluyor
  18. bahcecim

Propex Isıtıcılar Hakkında Bilgi

Ynt: Propex Isıtıcılar Hakkında Bilgi Merhaba; Ürün öncelikle tamamen İngiltere menşei'li bir üründür. Ürün LPG ile çalışır, 2000 ve 2800 olmak üzere iki temel modelden oluşur. 4000'lik modeli de mevcuttur. Ürün LPG'li çalıştığı gibi, elektrikli olarak ta çalışabilir. Yani kamp alanlarına...

19. bahcecim

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Zil takıp oynayacağız.... Şu halimize bakın..
  20. bahcecim

T3' ü Olanlar Kaç Kişiyiz.

Ballıkayalar Gezisi - T3 Ekibi Sevgili dostlar; Uzunca bir süredir bir araya gelemedik, hazır sonbahar tüm renkleri ile güzelliğini bizlere gösterirken, biz de güzellikleri ucundan biraz yakalayalım dedik. Bu hafta sonu hep birlikte Ballıkayalar Tabiat parkına gidiyoruz. Ayrıntılar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri