Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gökhan bey merhaba,
Tesadüfen size ait bir kontrol kartı ile donatımış bir kompresörü sıfır aldığım buzdolabına taktırıyorum. Kartın sizin tarafınızdan üretildiğini öğrenince gurur duydum. Tebrikler.
Sormak istediğim bir konu var.
Bağlantılar ile ilgil, danfoss gibi bir şemanız var mı? Yoksa...
Bir süredir karavanımda "sürekli dolu gösteren, fakat buzdolabını 3 saat dahi çalıştıramayan" akülerimi değiştirmeyi düşünüyordum.
Araştırmalar dahilinde de hep yabancı markalara yöneldim, tartışmasız Exide marka akü almayı çok istedim. Hatta Yunanistan'da 95 amperlik jel akü için 400 Euro...
Baktık ki bir etkinlik yok, havalar da tam bahar havası. Kendi kendimize buluşalım dedik.
11.03.2016 Cuma akşamından Ömerli - İstanbul Karavan Park'ta buluşmaya karar verdik.
Kadir Ova Caddesi No:47, 34794 Çekmeköy, İstanbul
41°05'19.9"N
29°19'25.3"E
Bahara Merhaba | Facebook
www.pro-pex.com adresinde bahsettiğiniz fotograflar olacak idi.
Veya
https://www.facebook.com/Propex-Karavan-Is%C4%B1tma-Sistemleri-155527817821301/?fref=ts adresinde de yer alıyor olmalı.
Merhaba;
IGO 8 kullanıcısıyım. Yaptığım avrupa seyahatlerinde çizdiğim rotayı GPS cihazım ile otomatik olarak kaydettim. Şu an elimde 113 adet TRK uzantılı GPS track dosyası var.
Bunları tek tek GPS Visualizer adresi aracılığı ile görebiliyorum.
Fakat tüm rotayı görebilmek için (kaç km...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Bugün bu yazınız üzerine hemen sıcağı sıcağına yazmıştım ama herhalde kazara silindi (veya foruma ulaşmadı). Umarım bu kalıcı olur.
Bireysel hareketlenmemize "aman yapmayın" demişsiniz. Bunca zamandır "toplu" olarak derneğimiz altında alınan...
Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü
Öncelikle facebook üzerinde böyle bir grup var. Faydası olacaktır.
https://www.facebook.com/pages/Iveco-Camper-Caravan-Fans/235396399824967?fref=ts
Ynt: Türkiye Karavan Fuarı
Yerli üreticileri (hatta yabancı) bir arada görmek, ürünleri karşılaştırma imkanı bulabilmek nefis olurdu.
Gel gelelim ki, bir çok tatsız olay yaşanırdı. Bu sebeple şimdiye dek böyle bir adım atılmamış olabilir.
Türkiye'de karavan fuarı olsa ne güzel olur.
yoksa var da ben mi duymadım?
Bildiğim kadarıyla bir tek Bursa Doğa, Av Fuarı var. Onda da karavanlar değil, av malzemeleri sunuluyor
Ynt: Propex Isıtıcılar Hakkında Bilgi
Merhaba;
Ürün öncelikle tamamen İngiltere menşei'li bir üründür.
Ürün LPG ile çalışır, 2000 ve 2800 olmak üzere iki temel modelden oluşur. 4000'lik modeli de mevcuttur.
Ürün LPG'li çalıştığı gibi, elektrikli olarak ta çalışabilir. Yani kamp alanlarına...
Ballıkayalar Gezisi - T3 Ekibi
Sevgili dostlar;
Uzunca bir süredir bir araya gelemedik, hazır sonbahar tüm renkleri ile güzelliğini bizlere gösterirken, biz de güzellikleri ucundan biraz yakalayalım dedik. Bu hafta sonu hep birlikte Ballıkayalar Tabiat parkına gidiyoruz.
Ayrıntılar...