Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Grupta benim gibi 98 model aynı motor ve şanzımana sahip bir arkadaş vardı acaba onda var mi abs veya tcs.onda var ise bize sanayi yolları gözüktü yine
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bi soket var ama abs ışığı yok sizin attığınız kılavuzda eğer bozuk ise ışık yanmaz diyor gidip bi baktiricam neymis ne değilmiş diye
Hocam zaten Bulgar gocmeniyim gir çıkta sorun yaşamıyorum. Tek sıkıntım Bulgarca bilmiyorum keşke zamanında ogrenseymisim
Hocam iyi arastirmissiniz her zaman ki gibi size bir sorum olacak benim aracım turbosuz ben ne yapabilirim daha yüksek performans icin
Hocam 10 kişiyiz ama özellikle sizlerin sayesinde burası canavar gibi. Bir tane de cj6 im var o forum mesela ölü soran cevap vermiyor soru sorana cevap veriyorsun dönüş yok. Ben forumda aktif olamıyorum çünkü bu araçlar hakkında daha çok bir bilgim yok boş bi zamanda tam anlamıyla inceliycem...