Arama sonuçlarınız

1. chaos_54

Makasli Samuraİ Yayliya Çevrİlİr Mİ ?

Bu konuda deneyen, yapan, yapabilecek istanbulda usta önerisi olan varmıdır.

2. chaos_54

Çekme Karavan Kiralama

Kiraladıkları günlük ücrete dağ evinde günlük kalabileceğimizi düşünürsek artık kiralama yapmamaları isabetli olmuş. :)
  3. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

izalasyon malzemesini ben bostancı içerenköy tarafında stüdyolar için izalosyon malzemesi satan biryerden almıştım. İsmini hatırlayamadım. Ama mezarlığın hemen arkasında kalıyordu. Masa ayağını da marin malzemeler satan tuzlada bir firmadan tedarik ettim.

4. chaos_54

Bir Karavan Doğuyor.

Altuğ Bey öncelikle teşekkür ederim. Gazlı ocak(sadece ateşleme için 220),Tv,uydu alıcısı, Buzdolabı ve şofben 220v ile çalışıyor. İnverter olarak ben Line-Tech tam sinüs invertör kullandım. Fakat yüksek güçte aldığım için boşta çektiği akım fazlaydı. Bu yüzden siz de kullanacaksanız gereken...
  5. chaos_54

750kg Alti Karavan Uretiyorum Fikirlerinizi Almak Istiyorum.

Bu sitenin amacı nedir. Zaten bilgilenmek birbirine yardımcı olmak değil mi? Sizin söyleminize göre hiçkimse yapmayacak birilerinin önerdiği, beğendiği yada nemalandığı karavanları sitemizde görüp aa bu iyiymiş bak deyip mi alacak. Verdiğiniz ilandaki araç sizce bu siteye üye olsaydı ve bizler...

6. chaos_54

Ben gene de heves kırmama taraftarıyım. İlk yaptığım camper da hersey olsun diye en iyileri olsun diye uğraşsamda gezilerimde gördüm ki panelvan araca 1 sabit olmayan evlerde kullanılan çekyat, lastiklerle bağlanmış mini buzdolabı, uzatma kablolarla dışarı çıkarılmış güneşpaneli ile benden daha...

7. chaos_54

Firmalara kalitesiz vs diyoruz fakat; alko şase, dingil, kaplin, jant-lastik,Camlar, havalandırma, sineklik, İç aksamda kavak kontra kaplama, Güneş paneli, ocak, ısıtıcı, şofben 12v led lambalar derken ciddi para tutuyor Bende kendim yapmayı düşünsemde fiyatları görünce pek mantıklı gelmemeye...
  8. chaos_54

Çekme Karavan Kiralama

Letgoda ilan var bodrum ve milasta kiraya veriyor fiyat bence mantıklı. https://letgo.onelink.me/O2PG/2ab8e17aBak, az önce letgo'da ne buldum! - 4.KİŞİLİK FULL KİRALIK Çekme Karavan ibrahim tarafından yayınlandı
  9. chaos_54

Çekme Karavan Kiralama

Eğer mantıklı biryer bulursan banada bilgi verirsen sevinirim

10. chaos_54

Çekme Karavan Kiralama

Bencede rakam çok yüksek. O fiyata camper alkoven kiralanır

11. chaos_54

Çekme Karavan Ruhsat Olayı

Bende merak ettim varmı bilgi?
  12. chaos_54

Çekme Karavan Kiralama

sonuc nedir bilgi alabildiniz mi?

13. chaos_54

Magİrus M2000 Den Karsan J 9 Dan Karavan Olur Mu?

İveco kullanan biri olarak j9 dan iyi olacağı görüşteyim. Ama satın alırken temizlik önemli. J9 yapılmışları var uğraşmazsınız araştırın derim. İlanlarda km lere bakarsanız anlarsınız ducato kac km motor yapmıs iveco kac km j9 kac km.
  14. chaos_54

Magİrus M2000 Den Karsan J 9 Dan Karavan Olur Mu?

Elbetteki karavan olur bu araçlar da. Zaten ilanlara bakarsan yapmış ve kullanan da çok. Fakat bu araçlar taşımacılık için kısa yollar için yapılmış. Hem aşırı yakıt hem bakım maliyeti kullandıkça seni zorlayabilir. Ayrıca magiruslar ile uzun yol çok sıkıntılı ve yorucu olur. Motor ve şanzuman...
  15. chaos_54

Mersedes Sprİnter 2014 Başinda Tescİllİ

Vip dediğinize göre kamyonet geçmiyor. Aracı faal kullanmayacaksanız problem yok. Fakat yolda yakalanırsanız veya her yıl girmeniz gereken muayene sırasında ortaya çıkarsa büyük sıkıntı çekersiniz. 5 yıl dolmadan %80 (yanlış hatırlamayorsam) ötv ödenmesi gerekiyor. Yerinizde olsam muayaneye...

16. chaos_54

2011model İveco 2016 Sonu Başlanıp 2017 Bitmiş Donanımlı Karavan

Üzülerek de olsa karavanım yeni sahiplerini buldu. İnşallah hayrını görürler ve kazasız belasız güzel günlerde kullanırlar.
  17. chaos_54

Gezenbilir 9. Geleneksel Maltepe Karavan Buluşması 2017

Ufak bir resim paylaşayım. Az önce geçiyordum baya kalabalık etkinlik olmuş. Sabah kısmetse ordayız. Görüşmek üzere.
  18. chaos_54

Yakın zamanda aileye yeni bir üye geleceği için maddi açıdan satmam gerekti. Yoksa üstüne harcadıklarım inanın çok daha fazla. Sitemizden birileri alırsa indirim konusunda elimden geleni yapacağım. Fiyat olarak 88.500-TL düşünüyorum.

19. chaos_54

Aşağıda Yazdığım Tüm Ürünler Faturalı ve Garantisi Devam Etmektedir. Ruhsat İşli TSE vb Tüm onayları Mevcuttur. Muayenesi Haziranda Yapılmıştır. Bakımlı ve Temiz Bir Araçtır. Uzun Yolda ve Aileyle Kullanılacağından Zamanı gelmeden Son bakımı Yetkili Serviste 4000 TL Harcanmış ve Zincirine kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri