Arama sonuçlarınız

1. B

Aküyü Servisten Almak Şart Mi?

şu anda piyasa dan marka ürün alırsanız sorun olmaz

2. B

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

aslında konular ve cevaplar duruyor en son forum yenilenmesinden bu yana eklenen resimlerde durmakta fakat giriş yapamıyor forum içinde göremiyoruz forumdan çıkış yapıp üye adınız ve şifreniz ile giriş yapmazsanız ziyaretçi olarak forumu gezerken bütün konular gözükmekte ne zaman giriş...
  3. B

Aküyü Servisten Almak Şart Mi?

mutlu inci markaları yerli ve çok kaliteli üretimlerdir alacağınız yerden garanti belgesini alabilir ve muhatap olarak aldığınız yeri alırsınız akü de bu iş böyle devam eder şimdiye kadar hep böyle devam etti bende hatta yolda kaldığım bir dönem mutlu akü ile yeni almıştım başka bir bayide...

4. B

Meraklısına Soru (bir Bilmecem Var Çocuklar...)

ilk resim donma noktası scalasında dikkat edersek -50 derece %65 antifiriz %35 su en verimli karışım olarak veriliyor ölçüm cihazıda -50 ye kadar en verimli noktayı ölçüyor fazla antifiriz koyduğumuz takdirde bu cihaz daha düşük bir donma noktası vermesi gerekiyor denemek lazım %80...
  5. B

Araclar Bolumu Kayboldu

sanırım kopyalama işleminde istenilen verim alınmamış anlaşılan çalışmalar devam ediyor sanırım birkaç zaman içinde düzelir inşallah

6. B

Mt82 Sanzimani Defendere Uyarlama

kolay gelsin 3.2 tdci beklemdeyiz işin sonu bu motor gibi geliyor bana

7. B

Kayıp Başlığım

büyük ihtimalle eski bir kopya yüklendiği için ondan sonra açılan konular olmayabilir gerekli açıklama yapılır sanırım
  8. B

Araclar Bolumu Kayboldu

tüm teknik ekibe teşekkürler
  9. B

forumun en altında bulunan başlıkta teknik çalışma devam ediyor diye cevap verildi hemen sonuç alınmasa da yakında forum kopyasını koyarlar Araclar Bolumu Kayboldu forum ile oluşan sorunlar için oluşturulan bölüm

10. B

Araclar Bolumu Kayboldu

gelmez ise dert değil ilk konuyu ben açarım Defender alacağım tavsiye diye cevapları hazırlayın acil cevap yazmanız lazım :D :D ikinci konu 2'' yükselticem tavsiye diye :D :D çıkarın kağıtları yazın cevapları bekliyorum

11. B

Araclar Bolumu Kayboldu

bu tarz karşılaştırmalar için marka bölümleri haricinde kalan bölüme açılan konular olmalı aslında
  12. B

Araclar Bolumu Kayboldu

resimler kopyalanamamış olabilir fakat diğer yazılanların kaybolmadan geri geleceğini düşünüyorum yok gelmezse keşke kendimiz kopyalama vaktimiz olsaydı olmadı yine sorarız aynı soruları cevaplarız :D :D teknik ekibe kolay gelsin

13. B

keşke bilgi verilseydi kopyalardık bazı konuları ama o kadar konu gitmiş olamaz herhalde resimler gitmiş olabilir de yazı olarak paylaşılanları kopyalamışlardır diye düşünüyorum neyse yeniden yazması zaman alacak ama yazılır soru soruldukça
  14. B

Bizim 4x4 L300

valla burada orjinal makasları ile 1500kg yük atıp nakliyecilik yapan dolu :D o aracın yük ile sorunu olmaz diye düşünüyorum bence siz piyasadaki L300 ler 4x4 olanları nasıl yükseltilmiş ona bakın arka makaslara çok takılmayın
  15. B

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

gerçekten hayalim olan defender modellerinden biri olsunda varsın olsun yaksın hayalimdeki defender benzerine sahip olacağım şansım yaver gidecek buda amaç anlatan bir resim :D :D

16. B

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

en azından saatte 1000 lt yakmaz buna göre çok tasarruflu :D :D
  17. B

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

aydında amerikan ustaları vardır baya da uzmandırlar konularında sizin motor da bir buick yapımı olmasından dolayı çok güzel sonuç alabilirsiniz benim hatırladığım eski sanayi içinde adını ibrahim diye hatırladığım bir amerikan ustası vardı (ismi yanlış hatırlayabilirim isim hafızam çok zayıftır)
  18. B

Cj5 Yardim

kesinlikle gördükleriniz hava şartlarından korunmak adına hardtop dediğimiz ürünü metalden yapıp sabitleyenler var ondan dolayı o şekil gözükür orjinali olmadığından olabilir cj8 jeep cj8 - Google'da Ara cj6 jeep cj8 - Google'da Ara görsel olarak arattım google da değişik versiyonları...

19. B

Bizim 4x4 L300

bana göre gerek yok nedeni bu aracın bir taşıma kapasitesi var ve taşıma kapasitesinde sorun yaratacağını düşünmüyorum yoksa mitsubishi körüklü üretirdi ventilci hikmet usta diye aratın çıkar
  20. B

Cj5 Yardim

şimdi şöyle anlatayım cj5 ve cj6 aynı dönem araç cj7 ve cj8 aynı dönem araç diyebiliriz basitçe cj5 1971 e kadar 2057mm dingil mesafesi var 1971 sonrası 1983 e kadar 2121mm dingil mesafesi toplam uzunluğu 3510mm cj6 ise 1971 e kadar 2565mm 1971 sonrası 2642 mm toplam uzunluğu dingil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri