Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında konular ve cevaplar duruyor en son forum yenilenmesinden bu yana eklenen resimlerde durmakta
fakat giriş yapamıyor forum içinde göremiyoruz forumdan çıkış yapıp üye adınız ve şifreniz ile giriş yapmazsanız ziyaretçi olarak forumu gezerken bütün konular gözükmekte ne zaman giriş...
mutlu inci markaları yerli ve çok kaliteli üretimlerdir
alacağınız yerden garanti belgesini alabilir ve muhatap olarak aldığınız yeri alırsınız akü de bu iş böyle devam eder şimdiye kadar hep böyle devam etti bende
hatta yolda kaldığım bir dönem mutlu akü ile yeni almıştım başka bir bayide...
ilk resim donma noktası scalasında dikkat edersek -50 derece %65 antifiriz %35 su en verimli karışım olarak veriliyor
ölçüm cihazıda -50 ye kadar en verimli noktayı ölçüyor
fazla antifiriz koyduğumuz takdirde bu cihaz daha düşük bir donma noktası vermesi gerekiyor denemek lazım
%80...
forumun en altında bulunan başlıkta teknik çalışma devam ediyor diye cevap verildi hemen sonuç alınmasa da yakında forum kopyasını koyarlar
Araclar Bolumu Kayboldu
forum ile oluşan sorunlar için oluşturulan bölüm
gelmez ise dert değil ilk konuyu ben açarım
Defender alacağım tavsiye diye cevapları hazırlayın acil cevap yazmanız lazım :D :D
ikinci konu 2'' yükselticem tavsiye diye :D :D
çıkarın kağıtları yazın cevapları bekliyorum
resimler kopyalanamamış olabilir fakat diğer yazılanların kaybolmadan geri geleceğini düşünüyorum
yok gelmezse keşke kendimiz kopyalama vaktimiz olsaydı
olmadı yine sorarız aynı soruları cevaplarız :D :D
teknik ekibe kolay gelsin
keşke bilgi verilseydi kopyalardık bazı konuları
ama o kadar konu gitmiş olamaz herhalde resimler gitmiş olabilir de yazı olarak paylaşılanları kopyalamışlardır diye düşünüyorum
neyse yeniden yazması zaman alacak ama yazılır soru soruldukça
valla burada orjinal makasları ile 1500kg yük atıp nakliyecilik yapan dolu :D
o aracın yük ile sorunu olmaz diye düşünüyorum bence siz piyasadaki L300 ler 4x4 olanları nasıl yükseltilmiş ona bakın arka makaslara çok takılmayın
gerçekten hayalim olan defender modellerinden biri olsunda varsın olsun yaksın
hayalimdeki defender benzerine sahip olacağım şansım yaver gidecek
buda amaç anlatan bir resim :D :D
aydında amerikan ustaları vardır baya da uzmandırlar konularında sizin motor da bir buick yapımı olmasından dolayı çok güzel sonuç alabilirsiniz
benim hatırladığım eski sanayi içinde adını ibrahim diye hatırladığım bir amerikan ustası vardı (ismi yanlış hatırlayabilirim isim hafızam çok zayıftır)
kesinlikle
gördükleriniz hava şartlarından korunmak adına hardtop dediğimiz ürünü metalden yapıp sabitleyenler var ondan dolayı o şekil gözükür orjinali olmadığından olabilir
cj8
jeep cj8 - Google'da Ara
cj6
jeep cj8 - Google'da Ara
görsel olarak arattım google da değişik versiyonları...
bana göre gerek yok nedeni bu aracın bir taşıma kapasitesi var ve taşıma kapasitesinde sorun yaratacağını düşünmüyorum yoksa mitsubishi körüklü üretirdi
ventilci hikmet usta diye aratın çıkar
şimdi şöyle anlatayım
cj5 ve cj6 aynı dönem araç
cj7 ve cj8 aynı dönem araç diyebiliriz basitçe
cj5 1971 e kadar 2057mm dingil mesafesi var
1971 sonrası 1983 e kadar 2121mm dingil mesafesi toplam uzunluğu 3510mm
cj6 ise 1971 e kadar 2565mm 1971 sonrası 2642 mm toplam uzunluğu dingil...