Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o kadar vahim değil lpg ile 5.2 den az yaktığını kullanıcı bir arkadaşımdan öğrendim ama öyle çok 50 krş ları hayal etmeyin o seviyelere uzun yolda sakin kullanımlarda düşüyormuş
güç olarak az gelmez aslında om602 motorun 2.9 versiyonu 120hp 280nm güce sahip fakat zincir egzantrik var uzun dönem hararet sıkıntısı olabilir nedeni enjektör sistemi bu motorda comman rail öncesi deneme ürünü besleme var mekanik pompa değil malesef özellikle ülkemizde bulabileceğimiz sprinter...
ağır olduğunu biliyoruz 602 veya 662 den daha iyi veya daha kötüde demiyoruz
uygun fiyat montaj kolaylığı basitliği parça temini yarın rektifiye usta bolluğu hepsini göz önüne alıp düşünüyoruz illa cummins te demiyoruz
tork farkından o ağırlığı dengeler diye düşünüyorum
aslında bana...
parçası diğer modeller kadar çok olmamak ile beraber çok sıkıntı olmaz alt yapısı hilux olan bir modeldir
benzinli tercih edeceğinizi düşünerek verilen motor seçeneklerinden ve ülkemizde dizel versiyonunun azlığı ile 3.0 tercih edilmesi taraftarıyım 2.4 daha az yakmaz o kasa ağırlığı ile...
egzantirik zinciri mi zamanlama zinciri
kesinlikle dişli model hem uzun ömürlü hemde kopma tehlikesi yok
ayrıca alttan egzantrikli motorda daha verimli dişli veya zincir bozulursa en fazla piyon millerini bozar diğer araçlar gibi subap silindire vurmaz
ben araca dandik demedim zaten araç toplama onu söyledim ki hala aynı fikirdeyim
bir toyota hzj land defender mercedes G olabilmek için uzun bir zamana ihtiyacı var ki kasa değişmeden buna devam edebilmeli en azından
mekaniği basit olmalı ki değil elektronik parçaları yok mu var olmamalı...
bizde araç var motor bakıyoruz en azından bizdeki araçlar kaç milyon üretilmiş sayısını fabrika bilmiyor
daha önce bahsettiğim araçlar 50-60 senedir değişmeden üretilip bestseller pozisyonda korando ne ara üretilmiş devamı neden gelmemiş ayrıca kore firması neden bir alman motor ile amerikan...
şasesini biri üretmiş motoru başkasından hatta diffler bambaşka birinden güzel fabrikasyon toplama araç
ayrıca tavsiye ettiğiniz 177hp motor parçalarına da bir baksanız ki bulunması kolayda takılacak motor yoktur
1000 liraya komple cummins parçası toplanır
mercedes motor deniliyor durmadan ben mercedes motorun canını ciğerini bilirim kullanmadığım motoru yok gibi dizelde hatta om617 turbo versiyonunu bile kullandım ki ülkemizde bu motor ile gelmiş araç sayısı 20 yi geçmez
mercedes motoru olarak kullanılacak ürünler genelde kamyonet veya...
sadece cummins değil burada asıl konu mekanik pompalı yani düz pompa tabir edilen ve mekanik enjeksiyonlu motorlar önemli bu neden önemli bakımının her noktada yapılabilmesi ve tamiratının daha uygun fiyatlı olmasından kaynaklanıyor arıza tespiti bilgisayar yardımı olmadan ufak kontroller ile...
nissan patrol handikap olarak arazide genellikle genişliği olarak yazılıyor birde aksesuar olarak piyasada çok üreticisi yok
nissan patrol araca bir pop-up tavan yapmak isteseniz örnek proje bulmanız çok az olmakla beraber yapan usta da bulmak çok zor kendinizin bir imalata girmeniz...