Arama sonuçlarınız

1. B

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

maliyete paramız yok bizim fakiriz mercedes motor alamıyoruz hatta su motoru koycaz daha ucuz

2. B

Toyota 4runner Hakkında

korede de yaşamıyoruz o zaman ölmeyen araç toyota
  3. B

turbo versiyon teknik özellikleri varmı acaba bu şekilde 100hp olarak kalmıyordur muhtemelen

4. B

Toyota 4runner Hakkında

o kadar vahim değil lpg ile 5.2 den az yaktığını kullanıcı bir arkadaşımdan öğrendim ama öyle çok 50 krş ları hayal etmeyin o seviyelere uzun yolda sakin kullanımlarda düşüyormuş
  5. B

güç olarak az gelmez aslında om602 motorun 2.9 versiyonu 120hp 280nm güce sahip fakat zincir egzantrik var uzun dönem hararet sıkıntısı olabilir nedeni enjektör sistemi bu motorda comman rail öncesi deneme ürünü besleme var mekanik pompa değil malesef özellikle ülkemizde bulabileceğimiz sprinter...

6. B

bu bd30 makinenin turbolu versiyonunu ben bulamadım teknik özellik olarak detay bilgi mevcut mu acaba

7. B

ağır olduğunu biliyoruz 602 veya 662 den daha iyi veya daha kötüde demiyoruz uygun fiyat montaj kolaylığı basitliği parça temini yarın rektifiye usta bolluğu hepsini göz önüne alıp düşünüyoruz illa cummins te demiyoruz tork farkından o ağırlığı dengeler diye düşünüyorum aslında bana...
  8. B

Toyota 4runner Hakkında

jeep 5.2 ayarında yakacağını tahmin ediyorum kasa ve motor olarak o düzeyde yakıt tüketir belki biraz daha az
  9. B

Toyota 4runner Hakkında

parçası diğer modeller kadar çok olmamak ile beraber çok sıkıntı olmaz alt yapısı hilux olan bir modeldir benzinli tercih edeceğinizi düşünerek verilen motor seçeneklerinden ve ülkemizde dizel versiyonunun azlığı ile 3.0 tercih edilmesi taraftarıyım 2.4 daha az yakmaz o kasa ağırlığı ile...

10. B

egzantirik zinciri mi zamanlama zinciri kesinlikle dişli model hem uzun ömürlü hemde kopma tehlikesi yok ayrıca alttan egzantrikli motorda daha verimli dişli veya zincir bozulursa en fazla piyon millerini bozar diğer araçlar gibi subap silindire vurmaz

11. B

ben araca dandik demedim zaten araç toplama onu söyledim ki hala aynı fikirdeyim bir toyota hzj land defender mercedes G olabilmek için uzun bir zamana ihtiyacı var ki kasa değişmeden buna devam edebilmeli en azından mekaniği basit olmalı ki değil elektronik parçaları yok mu var olmamalı...
  12. B

300 Tdi Madman Ems

vidoları izledim faydalı ürüne benziyor

13. B

300 Tdi Madman Ems

bu ürünün montaj şeması var mı acaba
  14. B

Defender Ic Doseme

ebay candır gerisi heyecan diyeceğim ama son yönetmelik biraz zorlayacak gibi gözüküyor
  15. B

bizde araç var motor bakıyoruz en azından bizdeki araçlar kaç milyon üretilmiş sayısını fabrika bilmiyor daha önce bahsettiğim araçlar 50-60 senedir değişmeden üretilip bestseller pozisyonda korando ne ara üretilmiş devamı neden gelmemiş ayrıca kore firması neden bir alman motor ile amerikan...

16. B

Defender + Cummins Motor Uygulamasi

şasesini biri üretmiş motoru başkasından hatta diffler bambaşka birinden güzel fabrikasyon toplama araç ayrıca tavsiye ettiğiniz 177hp motor parçalarına da bir baksanız ki bulunması kolayda takılacak motor yoktur 1000 liraya komple cummins parçası toplanır
  17. B

mercedes motor deniliyor durmadan ben mercedes motorun canını ciğerini bilirim kullanmadığım motoru yok gibi dizelde hatta om617 turbo versiyonunu bile kullandım ki ülkemizde bu motor ile gelmiş araç sayısı 20 yi geçmez mercedes motoru olarak kullanılacak ürünler genelde kamyonet veya...
  18. B

nissana konması birde performans makinesine güzelmiş

19. B

sadece cummins değil burada asıl konu mekanik pompalı yani düz pompa tabir edilen ve mekanik enjeksiyonlu motorlar önemli bu neden önemli bakımının her noktada yapılabilmesi ve tamiratının daha uygun fiyatlı olmasından kaynaklanıyor arıza tespiti bilgisayar yardımı olmadan ufak kontroller ile...
  20. B

nissan patrol handikap olarak arazide genellikle genişliği olarak yazılıyor birde aksesuar olarak piyasada çok üreticisi yok nissan patrol araca bir pop-up tavan yapmak isteseniz örnek proje bulmanız çok az olmakla beraber yapan usta da bulmak çok zor kendinizin bir imalata girmeniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri