Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın bu paraya deyip değmediğine siz karar vereceksiniz şu anki sahibi özenle toplamış ve kişiselleştirmiş gibi duruyor
çoğu işlemi yapılmış bir araç gibi duruyor kişisel olarak şu anki kullanıcısına eksiksiz araçtır size göre bazı eksikleri vardır defender böyle bir araç kişisel olması...
çok masraflı olmaz en son kendi tırımızın bakımını yaptırdım kış başı ateşlemeden pilota kadar çok şey değişti 550 tl gibi bir masraf çıktı
bakım yakıt akışını sağlayan borulardan ateşlemeye kadar bir temizlik operasyonudur aslında bu sırada arızalı parçalar var ise onlar değişir çok masraflı...
örnekleri paylaştığınız araçlar 4motion modeller
transporter t4 ve t5 olarak nadirde olsa satılık olarak var ülkemizde
caddy olarak imkansız tek çare özel ithalat dist. veya grey market yardımı ile
mavi caddy polonyada mahalli bir ralli için dizayn edilmiş araçtır
hatta size daha geniş özellik paylaşayım linkte 1993 model V8 teknik detayları var
http://www.automobile-catalog.com/car/1993/1395260/land-rover_defender_130_double_cab_v8.html
#ttogan arkadaşımın dediklerine sonuna kadar katılıyorum
sorunsuz araç değildir ama toyota kolay kırılmaz bozulmaz ama arızası pahalıdır bu japon araçların çoğunda bu şekildedir örneğin mitsubishi L200 enjektör arızası yapmaz ama yaptımı piyasanın en pahalı enjektörüne sahiptir aks kırmaz ama...
iki sıralı kapalı kasa kamyonet olarak bir ruhsata sahip araç bulunabilirse açık kasaya dönüşümde sıkıntı olmayabilir
ama yinede dönüşümler ile ilgili son yönetmeliklere hakim bir kişiye sormak lazım
bu aracın dizaynı böle hatta bana göre kabiliyetli bir arazi aracı olarak konforlu bile bu kadar değişkenliği kolay olan bir araçta konforlu hale getirmek çok zor değil doğru bileşenler toplandığında konforlu bile olabiliyor
defender kullandım bir land cruiser değil konforda
5 ileri şanzımanda genelde 3. vites şanzımanın dayanak aleti pirüzdirek üzrinde olan dişlidir değişimi sıkıntı olmasada diğer viteslere oranla pahalıdır
bence cırtlamadan geçirme yoluna bakın son ana kadar kullanın
evet on numara beş yıldız arslan marka 1983 ten 2016 ya kadar üretilmiş bir araç daha ne olsun dünya üzerinde daimi 1 milyondan fazla kullanıcı arada bir kullanan lar ile dünya nufusun 5 te 1 inden fazla
ssangyong bu aracın üretilmeye başladığı yıllar isuzu troper modeline arma takıyordu...