Arama sonuçlarınız

1. B

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

nissan motorlusu orjinal versiyon olarak yok sadece adepte edilmesi kolay olan bd30 serisi nissan motor ile upgrade edilmiş modeller var ki sonradan kullanıcı tarafından değiştirilmiş olan araçlardır şu da var bd30 motor takıp memnun olmayan daha herhangi bir paylaşımda bulunmadı yani ideal...

2. B

Satis Islemleri Ve 3.5 V8 Alternatif Motor Secenekleri

daha modernize bir V8 araştırılır buda ihtimalle yine land rover serisinden seçilir olmadı bütçeye uygun sıralı sistem bağlanabilen birçok çeşit motor uygulaması yapılabilir 3.9 discovery motoru adepte edilebilir yada bütçe nedir bilemiyorum ama son dönemde yurt dışında P38 range roverların...
  3. B

Ustatlar Defendir Tavsiyesi Alabilirmiyim

30000 bütçe ile kullanılabilir hemen marşa bas git bir defender tdi serisi bulmak biraz sorun olabilir o yüzden düz dizel versiyonlar daha sorunsuz ve tadilatı bitmeye yakın araçlar bulabilirsiniz kullanım amacıda önemli ama tdi olarak biraz bütçe yukarı çıkmalı diye düşünüyorum son kullanıma...

4. B

Defender Motor Ugrade

Turbo Power Improvement (Defender) Stage 1 | Motor & Diesel Engineering (Anglia) Limited bu link biraz örnek olabilir belki şu var bu değişimler işinin ehli ustalar sayesinde belli servislerde uygulanabilir ama 300 tdi motor eğer sağlıklı ise defender için yeterli hatta tam gelen...
  5. B

Defender Motor Ugrade

elinizde çok fazla seçenek olmamak ile beraber birkaç alternatif bulunmakta ama aracın motorunun ne olduğuna esin bilgi sahibi olmak gerek

6. B

1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım

şimdi öncelikle her aracın süspansiyonu malesef L200 kadar esnek ve yapısal değişikliklere uygun değildir 93 sonrası dendiğinde birkaç pajero modeli çıkıyor önümüze taaa günümüze kadar sizin seçenekleri daraltmanız gerekmekte ona göre yorum yapalım belli modellerde get koyarak çok kolay...

7. B

Defender Almak Istiyorum

bu araç biraz farklı bir araçtır sınıfında mesela binek araçlarda alfa romeo neyse arazi aracında defender odur ya sevilir yada sevilmez ortası yoktur sadece bir arazi aracı alayım deyip defender alınmaz bu araca aşık olunur ve bütün handikapları ile alınır binilir kullanılır ve karşıdan...
  8. B

X-trail Için Offroad Modifiye

motordan çıkan gücü paylaştıran bir yardımcı diff diyebiliriz yani motordan çıkan gücü ön ve arka diff.lere ileten diff.
  9. B

Defender Motor Ugrade

öncelikle motorunuzun hacmi değil versiyon kodunu öğrenmek gerek buda motor numarasından çıkabilir ardından eldeki motora ne kadar daha fazla güç upgrade edilebileceğine yardımcı olmaya çalışırız genelde ülkemizde tdi motorlar pek çok fazla araçta çıkmıyor genelde düz dizel versiyonlar var...

10. B

Scout 800b Restorasyon Projem

valla son dönem film gibi seyrettiğim bir restorasyon

11. B

1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım

yükseltmesi belli standartlarda olursa çok zorlamaz ama extreme bir işleme girerseniz kit lazım olacaktır öncelikle ne kadar yükseltmek istediğiniz önemli
  12. B

Discovery 2 Almak Istiyorum.

kullanım amacından çıkmasın diye çamuru bol olsun diyoruz hava atmak adına suv veya arazi aracı kullanan kişiler gibi değiliz çevreye duyarlı dağa bayıra çıkmayı seven bir grubuz genelde ota çayıra börtü böceğe bulaşmak daha çok hoşumuza gider şehirlerde darlanırız

13. B

Defender Almak Istiyorum

almak istemek farklı almaya cesaret etmek farklı öncelikle defender konularını okumanızı en azından teorik olarak bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim ardından bütçe belirleyip öyle yola çıkmanızı öneririm
  14. B

Suv Almak İstiyorum (rav4-lr Freelander-jeep Cherokee-honda Crv) Yardım Lütfen!!!

jeep dışında araçlar aynı sınıf burada model seçimi ile amaç ve beklentiler seçim kriterini oluşturmakta o yüzden net doğru cevabın olmadığı bir sarmal içindesiniz ki suv hakkında tecrübeniz az ise ki en başta bu şekil olması doğrudur kullandıkça doğru yol bulunuyor ki bu doğru yol kişiden...
  15. B

Yardım-bilgi

ankarada yardım alabileceğiniz servisler var biraz araştırın bulursunuz

16. B

Izmir 2003 Grand Cheroke Servis Deneyimi

birçok aracım oldu sıfır aracımda oldu araçlarıma ben ne istersem onu yaptırabildiğim ustalar haricinde bakım için kimseye götürmedim ki garanti kapsamında olan araçlarım da buna dahildir sadece son zamanlarda kiralık kullandığımız araçları para vermediğim için :D servise zamanında...
  17. B

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

toplamda kaç paralık faturası vardı bu ürünlerin
  18. B

Discovery 2 Almak Istiyorum.

vakit nakittir direk modifiye başlamış hayırlısı olsun

19. B

1999 Pw 250 Satıyorum.

yakıt belimi büküyor derken km de ne yakıyordu hayırlısı olsun
  20. B

Pw 250 Nin Hummer E Dönüşümü...

aracın genişliği ne kadar bir de toplam uzunluk ne kadar