Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu açabilmişsiniz sorun yok
nasıl bir hesap bekliyorsunuz anlayamadım ben şu an aracınızı kullanmıyormusunuz 100km de ne kadar yaktığınızı hesaplamadınız mı yoksa hesaplayamadınız mı
malesef ülkemizde günlük alışveriş mantığı oturmadığı için ki yoğun çalışan insanlar genelde evde yemek yapmaya vakit bulamazlar bu vekit bulunduğu zamanda tek seferlik ürün sıkıntısı yaşarlar örneği verilen domates püresi gibi bu alışkanlık satıcı için olmayınca biz kamp veya gezginler için...
haliyle her aracın birbirine üstün özellikleri vardır
T3 viskoz 4x4 sistemine sahip iken müdahale edilebilir hale geliyor ön orta ve arka kilit montajı mümkün buda orta kilit açık değilken daha konforlu bir kullanım sunar nedeni %50 olarak bölmez gücü kilitlenirse %50 olarak böler kabiliyetli...
1994 modele kadar taransit motoru turbolu olan model hatta şöyle diyeyim 190P modellerinde kullanılan motor işinizi fazlasıyla görür bulunmasıda kolay motordur
hurdacılar tam motor kodu bilmez ama ford transit 190p turbolu motor lazım derseniz size yardımcı olur yaklaşık 130hp gücünde dir
1.8 motorlarda 75 ps olan model istekleri karşılar
yada illa ford denirse 2.2 veya 2.4 190P diye geçen modellerin motoru
araştırarak 4bd56T yada bd30
malesef ülkemizde araç çeşitliği çok olmadığından daha sonra revizyon için bulunabilecek motor çeşidide sınırlı ama önceliğim burda çok...
ben kia tüü kaka demiyorum syncronun daha iyi olduğunu söylüyorum ki hatta üretim yılı olarak çok daha eski olmasına rağmen
ha illa 4x4 bir minübüs edinmek ise amaç ülkemizde malesef bu konuda çok sıkıntı var hangi marka bulunsa en iyisi o
evet sıkıntısı vardır özellikle 90 hp modelleri ilk seri motor olanlar yakıt tüketimi yüksek ve kısa ömürlü enjektör ile ün yaptılar buna ülkemiz yakıt kaliteside etkili olmuş olabilir 2009 senesinden sonra olan modellerden tercih ederseniz besleme sistemi değişti daha randımanlı bir makina oldu...
kia 4x4 dizel kullanma imkanım olmuştu özelikle ülkemize sağlık bakanlığına satılmış ve kullanım ömrü bitince piyasaya girmiş araçlardır hatta sizin kullandığınız araç korando gibi
uzun şase olarak geldi çoğu birkaç özel ithalat harici araçların hepsi uzun şase mantıken 4x4 olsun da ne...
bende kia da kilit konur veya konmaz bilmiyorum ama imkan varsa da zordur
t3 syncroda üç kilit takılabiliyor yazdım
zaten bir L300 4x4 olmasıda beklenemez bu araçların çoğu ya mazda yada L300 tabanı kullanılarak türetilmiş araçlardır benim bildiğim L300 tabanını hyundai kullanıyor ama kia...
4d56t motoru bd 30 kadar çok olmasada türevleri hyundai markasındada kullanıldığı için bulunması imkansız makinalardan değil
ford motorlarından 1.8 uzun dönemde çok sıkıntılı olabilir daha çok transitte kullanılan 2.2 veya 2.4 motor daha mantıklı olur hatta 1.8 den daha uygun fiyata bulanabilir
sağdan egzoz monifolt çıkışı olan bir motor düşünülebilir mitsubishi serisinden hatta pajero 2.5 td 4D56T bu tarz bir makinaya sahiptir önerilmiş 100 hp gibi bir güç ile yeterli gelecektir diye düşünüyorum
değişiklikleri yapabilirseniz bulunması daha kolay olan nissan bd30 da tavsiye edilmiş...
syncro T3 kesinlikle önde olur
T3 t e low yoktur ama birinci vitesi diyebileceğimiz G vitesi ile tırmanmayacağı yer yok (teknik özellikleri dışına çıkmadan) hatta ön orta ve arka kilit montajı yapılabilen bir araçtır
kia daha çok hafif orman yolları için olabilir
bunların hepsini kendiniz yapmayın sıralama içinde mekanik yanını işin ehli bir ustaya yaptırın kozmetik tarafını kendiniz yapın
sanki burda sizinle tecrübelerini paylaşan çok kişi evinin altında motor toplamıyor :D çoğumuz ustalardan yardım alıyoruz ama işinin ehli ustalardan
yani burdan şu anlaşılıyor kendi tamiratımızı yapmak ustalara çok bağımlı olmamak için mekanik motor daha cazip bir durum
elektronik motorlar daha komplike kullandığımız araçlar var ve ne kadar komplike olduğunu görüyoruz
ben bahsettim mekanik motorlara yöneliyorlar diye yabancı forumlarda bu şekil paylaşımlar var
commanrail enjektörden arıza yapıp enjektör için pakistanda uzun dönem gereksiz kalmak zorunda kaldığını yazan bir blog okuduğum içinde olabilir
ayrıca orada uzun dönem expedition yapan kişiler...