Arama sonuçlarınız

1. sesezgin

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Benim lastikler 235 85 16 idi dar taban yüksek yanak ama yine de yakıtı ciddi ölçüde etkiliyor. Geniş taban lastiğe karşıyım [emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sesezgin

Bunlarda yeni cıncıklar. Kozmetik eksik kalmadı gibi [emoji4] [emoji4] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sesezgin

Teşekkürler. Kış şartlarında işe yarıyor ama havalar düzeliyor artık. Pek ihtiyaç kalmayacak ve uzun yollu gezi düşünüyorum nisan ayında soraza. Uzun yolda yakıt önemli [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sesezgin

Lassa Competus AT M+S 2. el lastikleri bugün takıldı. Ölçü araç standartı olan 235 70 16. SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sesezgin

Benim ki anlık oldu. 1 ay sonra tekrar allah nasip ederse SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sesezgin

Yolda yol üzerinde baktığım galerilerde gözüme takılan çıkma parça satan yerlerde [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sesezgin

Bugün bulgarda idim. Haskova Kircaali arası dolandim. 2 tane discovery 5 tane terrano 2 tane pajero bolca niva gördüm. Hiç ssangyong yoktu [emoji53][emoji53] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sesezgin

Lassa Competus AT 235 70 16 standart ölçü de çıkma lastik buldum. Yazın işimi görür ınşallah SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sesezgin

Sakarya da yarış aracı yapılan bir terranodan çıkma parçalar. Talan ettim arabayı. Sahibi de çok düzgün bir insan. Parçalar on numara SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sesezgin

Araçta bir kaç eksik kozmetik parça vardı onları da tamamladık yola çıktılar :) Sıra da kapı fitilleri var :) SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. sesezgin

Daha önce söylediğim gibi [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sesezgin

Ücretsiz ilan hakkım varmış verdim ilanı ama arayan soran yok [emoji2] [emoji2] kafa da her zaman projeler dönüyor [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sesezgin

Araştırmalara devam [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sesezgin

Konfor ve donanım açısında güzel araçlar. Alım maliyeti de uygun yetkili servis maliyeti de uygundur. Tavana çadır yana tente ile güzel bir gezi aracı olur mu düşüncesi oluşuyor insan da. Keşke arka da lsd kilit veya tc si daha etkili olsaymış. [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk...
  15. sesezgin

Bu rextonlar da baya ilgimi çekiyor ama tc si land roverdeki gibi değilmiş bir de arka da lsd kilit yok. Bari bi lsd kilit koysalardı [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. sesezgin

En ufak vidasına kadar kurcaladığım bir Seri 3 üm vardı. Hiçte değer kaybetmedi. Sonuçta burda araç için yapıların paylaşılması yeni araç alacakların nereye bakmaları için hem fikir veriyor hemde araçlar satilacaksa araçlar için referans oluyor. 15 20 yaş arabalar illaki hatası eksiği arızası...
  17. sesezgin

Benim de aracın sağ taraf ön arka cam motoru arızalı idi. Çıkma bulup değiştirdim. Şimdi cillop. 2 3 kozmetik eksik var onları da yavaş yavaş tamamlarız artık SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. sesezgin

Aramadılarsa başlamamış olma ihtimali yüksek. Bende öyle oluyor genelde [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. sesezgin

Çok güzel ya Nasip ışte SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. sesezgin

Ihaledekiler düz dizel pick up. Yedek parça bile olamayacak durumda çoğu malesef [emoji22] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri