Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim lastikler 235 85 16 idi dar taban yüksek yanak ama yine de yakıtı ciddi ölçüde etkiliyor. Geniş taban lastiğe karşıyım [emoji2][emoji2]
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Kış şartlarında işe yarıyor ama havalar düzeliyor artık. Pek ihtiyaç kalmayacak ve uzun yollu gezi düşünüyorum nisan ayında soraza. Uzun yolda yakıt önemli [emoji2] [emoji2]
Yolda yol üzerinde baktığım galerilerde gözüme takılan çıkma parça satan yerlerde [emoji20] [emoji20] [emoji20]
Bugün bulgarda idim. Haskova Kircaali arası dolandim. 2 tane discovery 5 tane terrano 2 tane pajero bolca niva gördüm. Hiç ssangyong yoktu [emoji53][emoji53]
Sakarya da yarış aracı yapılan bir terranodan çıkma parçalar. Talan ettim arabayı. Sahibi de çok düzgün bir insan. Parçalar on numara
Araçta bir kaç eksik kozmetik parça vardı onları da tamamladık yola çıktılar :)
Sıra da kapı fitilleri var :)
Ücretsiz ilan hakkım varmış verdim ilanı ama arayan soran yok [emoji2] [emoji2] kafa da her zaman projeler dönüyor [emoji2] [emoji2]
Konfor ve donanım açısında güzel araçlar. Alım maliyeti de uygun yetkili servis maliyeti de uygundur. Tavana çadır yana tente ile güzel bir gezi aracı olur mu düşüncesi oluşuyor insan da. Keşke arka da lsd kilit veya tc si daha etkili olsaymış. [emoji20] [emoji20]
SM-G530F cihazımdan Tapatalk...
Bu rextonlar da baya ilgimi çekiyor ama tc si land roverdeki gibi değilmiş bir de arka da lsd kilit yok. Bari bi lsd kilit koysalardı [emoji20] [emoji20] [emoji20]
En ufak vidasına kadar kurcaladığım bir Seri 3 üm vardı. Hiçte değer kaybetmedi. Sonuçta burda araç için yapıların paylaşılması yeni araç alacakların nereye bakmaları için hem fikir veriyor hemde araçlar satilacaksa araçlar için referans oluyor. 15 20 yaş arabalar illaki hatası eksiği arızası...
Benim de aracın sağ taraf ön arka cam motoru arızalı idi. Çıkma bulup değiştirdim. Şimdi cillop. 2 3 kozmetik eksik var onları da yavaş yavaş tamamlarız artık