Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Var da koyacak yer yok [emoji20] [emoji20]
Şu avusturalyalılarì izledikten sonra yoldan çıktık [emoji20] [emoji20] [emoji20]
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ssangyongteam forumdan okuduğuma göre yazdım [emoji20] [emoji20] araç patinajda fren yaptığı için güç kesiyor buda engel aşma da sorun olabilir diye yazılmış.
Bulup denemek lazım [emoji2] [emoji2]
Kırbaçlamak lazım [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
Rexton da anladığım kadarı ile TC sistemi tekerlere fren yaptırıyor ve güç kesiyor. Aslında land roverler gibi güç kesmeden patinaj çeken tekere fren yaptırması lazım. Esp ile birlikte çalışıyor ve esp kapanınca devre dışı kalıyor. Haliyle lr deki TC ile rahat geçilecek yeri rextonda daha hızlı...
Güneşlik de aldım şoför tarafı ama daha silip temizlemedim orjinal fabrika talimatları üzerinde [emoji2] [emoji2]
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi