Arama sonuçlarınız

1. sesezgin

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Kutu da demek ki [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sesezgin

Tahliye hava hiltre kutusunda değil mi ? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sesezgin

Yağışlı hava da su falan girer diye ters çevirmiştim öyle kalmış [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sesezgin

Opel Corsa binek aracim da 150 bin km de zincir değişimi yapmıştım SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sesezgin

Benim araba da dişli var. Değişim derdi kopma derdi yok [emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sesezgin

Elin oğlu yapmış [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sesezgin

Var da koyacak yer yok [emoji20] [emoji20] Şu avusturalyalılarì izledikten sonra yoldan çıktık [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sesezgin

O konuya hiç girmeyelim [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sesezgin

Zıvanadan çıktı [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sesezgin

Radyo için kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar iş yapar bilmem [emoji2] [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. sesezgin

50 tl lik mıknatıslı anten [emoji2] [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sesezgin

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Nissan Terrano arazi vitesi kullanım talimatı SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sesezgin

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Bu hafta gelen parçalar Eksikler bir bir tamamlanıyor SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sesezgin

Bunalım bunalım bunu alım bunu alım bunu da alırım bunu da alırım [emoji15] [emoji15] [emoji15] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sesezgin

[emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji7] [emoji7] [emoji7] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. sesezgin

Çadırli tenteli tam hayalim [emoji2] [emoji2] Çok faydalı bilgi teşekkürler SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. sesezgin

Ssangyongteam forumdan okuduğuma göre yazdım [emoji20] [emoji20] araç patinajda fren yaptığı için güç kesiyor buda engel aşma da sorun olabilir diye yazılmış. Bulup denemek lazım [emoji2] [emoji2] Kırbaçlamak lazım [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  18. sesezgin

Rexton da anladığım kadarı ile TC sistemi tekerlere fren yaptırıyor ve güç kesiyor. Aslında land roverler gibi güç kesmeden patinaj çeken tekere fren yaptırması lazım. Esp ile birlikte çalışıyor ve esp kapanınca devre dışı kalıyor. Haliyle lr deki TC ile rahat geçilecek yeri rextonda daha hızlı...

19. sesezgin

Korando degilde rexton olur belki. Mecbur 5 kapı lazım bana. SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. sesezgin

Güneşlik de aldım şoför tarafı ama daha silip temizlemedim orjinal fabrika talimatları üzerinde [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri