Arama sonuçlarınız

1. sesezgin

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Teşekkürler SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sesezgin

Yokuş çıkarken biraz basınç kaybı vardı devir artsa da hız o kadar artmiyordu. Bütçe düzelsin bakarız diyordum. Sabah bıraktım kontroller yapıldı pompa enjektör turbo motor vs. Sağlam çıktı ama intercooler delikmiş [emoji2]çok sevindim kaynakla tamir olacak SM-G530F cihazımdan Tapatalk...
  3. sesezgin

Intercooler delik çıktı [emoji2][emoji2] Pompa enjektör turbo derken SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sesezgin

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Merhaba facebook da nissan terrano türkiye sayfası var. Orası daha aktif. Çıkma olarak bulabilir siniz SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sesezgin

Hayırlı olsun Bunun bir benzeri de bende var boafeng marka Büyük batarya aldım bende şarj uzun süre dayanması için SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sesezgin

Son yazdigimdan bu yana hiç birşey yapmadım Moonvisor bile takilmadi [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sesezgin

Yine rahat duramadık [emoji15] [emoji15] [emoji15] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sesezgin

Mekanik aksami daha fazla olan araçların eve geri dönme ihtimali daha yüksek [emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. sesezgin

Üstün türk sanayisinin çözemeyeceği araç yoktur. Boza boza 20 sene de range rover p38 leri d2 leri çözdüler [emoji2][emoji2][emoji2] bizimkiler daha basit araçlar fazla bozmadan çizerler [emoji2][emoji2][emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sesezgin

11. sesezgin

Turbo basınç göstergesi. Hava emiş hortumu içine bir T koyup ucundan akvaryum hortumu geçirip gostergeye bağlanıyor. Emdikce havayı o da emiş gücünü gösteriyor. Yanlış tarif etmedi isem SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sesezgin

Arabadan çıkan mt lastikleri satıp üzerine biraz koyup arka demir tampon mu yaptirsam ikilemi de var bir yanda [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sesezgin

Bende bugün kesik hortumu yeniledim antifiriz konuldu yeniden. Çin den voltmetre aldım 2 ay oldu gelmedi onu bekliyorum birde turbo boost göstergesi derdine düştüm [emoji2][emoji2] Allah akıl fikir versin SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. sesezgin

Teşekkürler. Şu an 94 amper standart aküye bağlı. 2. Akü yapılacaklar listemde mevcut. Yavaş yavaş topluyoruz SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sesezgin

Tampona reklektörlerde takıldı SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. sesezgin

Orta konsol kapağını da yeniledik SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. sesezgin

Nissan Terrano 2 Sigorta Şeması SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. sesezgin

Yapılanlardan iyi sonuç almak kadar insanı mutlu edecek başka bir şey yok [emoji2] [emoji2] [emoji2] Şimdi kırbaçlama zamanı [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. sesezgin

Bugün başıma gelen Radyatör üstünden çıkıp yedek depoya giden hortum rulmana surtunerek 2 yerinden zedelenmiş ve araba su eksiltmiş. Park ettiğim yerde fark ettim. Allahtan yanimda tamir bandı denen banttan vardı. Bantladım sonra devam. Sizde mutlaka araba da bulundurun. [emoji2] [emoji2]...
  20. sesezgin

Hava filtre kazanı SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA