Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yokuş çıkarken biraz basınç kaybı vardı devir artsa da hız o kadar artmiyordu. Bütçe düzelsin bakarız diyordum. Sabah bıraktım kontroller yapıldı pompa enjektör turbo motor vs. Sağlam çıktı ama intercooler delikmiş [emoji2]çok sevindim kaynakla tamir olacak
SM-G530F cihazımdan Tapatalk...
Merhaba facebook da nissan terrano türkiye sayfası var. Orası daha aktif. Çıkma olarak bulabilir siniz
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun
Bunun bir benzeri de bende var boafeng marka
Büyük batarya aldım bende şarj uzun süre dayanması için
Üstün türk sanayisinin çözemeyeceği araç yoktur. Boza boza 20 sene de range rover p38 leri d2 leri çözdüler [emoji2][emoji2][emoji2] bizimkiler daha basit araçlar fazla bozmadan çizerler [emoji2][emoji2][emoji2]
Turbo basınç göstergesi. Hava emiş hortumu içine bir T koyup ucundan akvaryum hortumu geçirip gostergeye bağlanıyor. Emdikce havayı o da emiş gücünü gösteriyor. Yanlış tarif etmedi isem
Arabadan çıkan mt lastikleri satıp üzerine biraz koyup arka demir tampon mu yaptirsam ikilemi de var bir yanda [emoji2]
Bende bugün kesik hortumu yeniledim antifiriz konuldu yeniden. Çin den voltmetre aldım 2 ay oldu gelmedi onu bekliyorum birde turbo boost göstergesi derdine düştüm [emoji2][emoji2]
Allah akıl fikir versin
Teşekkürler. Şu an 94 amper standart aküye bağlı. 2. Akü yapılacaklar listemde mevcut. Yavaş yavaş topluyoruz
Yapılanlardan iyi sonuç almak kadar insanı mutlu edecek başka bir şey yok
[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Şimdi kırbaçlama zamanı [emoji2] [emoji2]
Bugün başıma gelen
Radyatör üstünden çıkıp yedek depoya giden hortum rulmana surtunerek 2 yerinden zedelenmiş ve araba su eksiltmiş. Park ettiğim yerde fark ettim. Allahtan yanimda tamir bandı denen banttan vardı. Bantladım sonra devam. Sizde mutlaka araba da bulundurun. [emoji2] [emoji2]...