Arama sonuçlarınız

1. sesezgin

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

41 kere maşallah heybeti yerinde SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sesezgin

Nasıl geçti aksiyon ? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. sesezgin

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. sesezgin

Nissan Terrano moonvisor uygulaması SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. sesezgin

Nissan Terrano 2.5x2 mt araç yan tente uygulaması SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sesezgin

Raydan çıktı biraz sonu ne olacak acaba [emoji1] [emoji1] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sesezgin

8. sesezgin

9. sesezgin

Işıklı ama daha ışıklar bağlanmadı SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sesezgin

Sağlam olmaz ise uçup gitme ihtimali var [emoji15] [emoji15] [emoji15] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. sesezgin

Moonvisor için bıraktım arabayı sanayiye kaportaci halledecek. Iki seçenek vardı tavanı delerek takmak veya slikon ile yapıştırmak. Dyson ile yapıştırılacak SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sesezgin

Daha moonvisoru takamadik [emoji15] [emoji15] [emoji15] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sesezgin

Arabaya sürekli birşeyleri koyup indirmek zor geliyor. Çekmece sistemi o bakımdan iyi. Daha basit olarak da yapılabilir. T şeklinde bölme yapıp boşluklara kilitli kapaklı plastik kutularda konabilir. Ben biraz zor olanı seçtim. Hem bu şekilde ortalıkta malzeme de görünmez. Daha derli toplu olur...
  14. sesezgin

Sıradaki proje bagaj cekmecesi. Marangoz 350 tl fiyat verdi mdf den yapacak. Başka malzeme ne onerebilir siniz ? SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. sesezgin

uzun aradan sonra çalışmalara devam [emoji4] [emoji4] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. sesezgin

Yeni Terrano Alacaklar Için Bilgi Verirmisiniz..

2000 model üzeri 2.7tdi ve 2003 sonra 3.0tdi motor seçenekleri var. 2000 öncesinde 2.4 benzin lpg modeli var.Dizel olanlar genelde otomatik benzin lpg olanlar manuel. Lpgli olanlar yakıt olarak en ekonomik olanı ekonomik. 3.0tdi olan 2.7tdi olana göre daha ekonomik yakıt olarak. Motor hariç...
  17. sesezgin

Geçmiş olsun [emoji20] [emoji20] [emoji20] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. sesezgin

1984 Model Series 3

Konfor yok Yedek parça çok 15 17 lt lpg yakar Fiyat durumuna göre değişir [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. sesezgin

Benim araba da var mı acaba 2. Filtre [emoji54][emoji54][emoji54] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. sesezgin

EGR yi de iptal et dedim ama üşenmezse yapacak [emoji2] [emoji2] [emoji2] SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri