Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Moonvisor için bıraktım arabayı sanayiye kaportaci halledecek. Iki seçenek vardı tavanı delerek takmak veya slikon ile yapıştırmak. Dyson ile yapıştırılacak
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabaya sürekli birşeyleri koyup indirmek zor geliyor. Çekmece sistemi o bakımdan iyi. Daha basit olarak da yapılabilir. T şeklinde bölme yapıp boşluklara kilitli kapaklı plastik kutularda konabilir. Ben biraz zor olanı seçtim. Hem bu şekilde ortalıkta malzeme de görünmez. Daha derli toplu olur...
Sıradaki proje bagaj cekmecesi. Marangoz 350 tl fiyat verdi mdf den yapacak. Başka malzeme ne onerebilir siniz ?
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2000 model üzeri 2.7tdi ve 2003 sonra 3.0tdi motor seçenekleri var. 2000 öncesinde 2.4 benzin lpg modeli var.Dizel olanlar genelde otomatik benzin lpg olanlar manuel. Lpgli olanlar yakıt olarak en ekonomik olanı ekonomik. 3.0tdi olan 2.7tdi olana göre daha ekonomik yakıt olarak. Motor hariç...