Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devir sensorunden kastınız krank pozisyon sensörü ise aloparça sitesinde bosch marka 187 tl olması lazım. Aksaray daki parcacilardan sipariş ile de temin edebilirsiniz.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17 yaşında araba böyle şeyler olacak [emoji15] [emoji15] [emoji15] eski sahibi sağ olsun irgat yerine kullanmış
Aklımda olsun. Benim araç 2000 model. Yarın bi baksın usta eğer o ise iletişime geçerim sizinle. Çok teşekkürler Volkan bey [emoji4] [emoji4]
Aynı ben [emoji22][emoji22][emoji22]
Bir kere onu söküp temizlemiştım. Yine temizlesek fark eder mi ?
Benim bir sorum ve sorunum var. Dünden beri araba marş basıyor egzosdan duman da geliyor ama ateslemiyor. Balata spreyi ile calistrdim ama çok sağlıklı bir yöntem değil. Bu akşam ustaya bıraktım. Kızdırma bujileri 2 3 ay önce değişti. Sorun ne olabilir acaba ?
SM-G530F cihazımdan Tapatalk...