Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Solar panel de düşündüm araba çalışmadığı durumda 2. Akünün şarjı için. Ama olduğum ilçe de bunu yapacak elektrikçi yok olanı bulsak o da sağlam para ister. Youtube de videolar izleye izleye yapacağız artık [emoji2] [emoji2]
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. Aku de yapmayı düşünüyorum ama jel veya deepcycle akuler çok para. Normal akü izolator ve sigorta kutusu ile buzdolabı çalışma lambası inverter calistirabilecek basit bir tesisat düşünüyorum.
Istanbul da demir tampon numan yıldırım var. Araca göre yapıyor ama dediğim gibi en maliyetli yolu olur. Sonra daha az maliyetli tavan sepeti sonra mini stepne. En son çare lastik tamir kiti [emoji38][emoji38]
Arka demir tampon ve stepne taşıyıcı [emoji38][emoji38][emoji38] en az binlik oirsunuz ama [emoji22][emoji22][emoji22]
1 sene arabayı yürüyecek hale getirmek ve eksikleri gidermek ile geçti. Şimdi keyif alma zamanı [emoji38][emoji38]
Manuel olursa aracı 4x4 moduna almak için araçtan inip hubu 4x4 konumuna almak gerekecek. Iş bitince tekrar hub dan 4x2 ye alınacak [emoji2]
Daha önce sormuştum bu soruyu. Geçmiş olsun. Otomatik kilit varsa bozulmuştur. [emoji20] [emoji20] [emoji20]