Arama sonuçlarınız

1. orgasmatron

Palamut Balığı (Torik)

Antalyada da var palamut ama tadı cok iyi değil daha dogrusu marmara palamudu gibi degil gerci marmara karadeniz palamudunun da tadı super değil ama eti bol terbiyesi iyi yapilinca firinda iyi oluyor ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. orgasmatron

-- Yardım -- Grand Vitara 2.0 Ve Sorular...

Adamım ahraz naber ? Arkadaş bir grand vitara almis xl 2.7 benzinli temiz araba offroad donanimi var çekil la bi yana dedim oturdum koltuga araba cok guzel motor sesi veriyor ama gitmiyor rampada falan tam fatality sanayiye goturduk baktirdik hicbirseyi yok bu bu kadar dediler otomatigin orada...
  3. orgasmatron

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

:) bakımlıdır o ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. orgasmatron

1991 Model Kia Besta Hakkında

Cok gecmis olsun ya nasil oldu hocam sana mi carptilar ? Bari geri kalanlari yedek olarak kullanalim , ben iste resimde ne varsa o sekilde yaptım ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. orgasmatron

''alinik'' Toyota Land Cruiser Bj60

Kaldi ki siz sadece okuyarak birseyleri etut etmeye calisan birisiniz bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmaya calisip bir cikarimlarda bulunuyorsunuz jip grubi tum araclar jeepi toyotasi korandosu nissani osu busu portalsiz ise ya da en az 20 jant ve 40 inch lastik takamiyorsa ve...

6. orgasmatron

Hocam korando kj takintim falan yok marka fetisi değilim parasina gore korando cok iyi araba kabul et etme bu bir parasina gore bj 60 dan cook daha iyi arac bu iki , toyata gitmez demedim bj 60 ormandan cikanlar ki bu turkiyedeki bj 60 larin %80 dir gitmez neden mi 1 atmosferik dizel oldukları...

7. orgasmatron

Yokus asagiya iyi gidiyordur bi rampada deniyin isterseniz ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. orgasmatron

Gitmez o araç ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. orgasmatron

Campervan Dönüşüm Projesi Görüşleriniz

Adam budist tapinagina cevirmis güzelim arabayı ben beğenmedim ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. orgasmatron

Napcan bj 60 i ebedi yürümez gitmez o araç ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. orgasmatron

Şehir Jipi Off Road Jipe Dönüştürülür Mü ?

Monokok dan da nasıl arazi aracı olmazsa pick up dan da olmaz yaklaşma acısında sıkıntı olmasa da ayrılış açısında pick uplar sorunlu uzun araçlar unimog dan bile uzunlar , arkaları ssangyonglar haricinde makasli , önde seyahat ettiginiz için size konforlu geliyor ama arkalarında uzun yol...
  12. orgasmatron

Attan inip esege binmek gibi birsey olmus kyrondan pick upa binmek )) ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. orgasmatron

Arkadas demis rexton dogru demis 2.7 ler tam mermi gibi 183 hp 404 tork mercedes w 163 yani ml ile ayni araba ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. orgasmatron

Skoda değil toureg olsa monokok yani şasesiz araçla sadece doğa gezintisi yapilabilir bunu da dusterla yapabilirsiniz gidip çok para dökmeye gerek yok cunku ha dediginiz arac ha duster ikisi de aynı sey ha kel ali ha ali kel , kaldı ki saseli abs li hava yastıklı 2000 model aractan canli cikma...
  15. orgasmatron

Cumleten iyi bayramlar arkadaşlar ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. orgasmatron

Bizim araclara olan lifterler , bu sekilde sorun cozuldu egzantrik milini de degistirdim araba coskun oldu motor sessizlesti o sinir bozucu cik cik sesi yok oldu, simdi rolantide az biraz sallama var ama onu da sona erdiricegiz yakında ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. orgasmatron

Arkadaşlar uzun suredir uzerinde kafa yordugum problemi nihayet %90 oraninda cozume kavuşturdum , egzantirik milinin altinda subaplarin basinda khave fincani seklinde subap ayarı fonksiyonunu goren liftler var, (dizellerden bahsediyorum) aracınızi calistirdiniz çık çık çık şeklinde bir ses gaza...
  18. orgasmatron

Yazmistim daha once japon birseyler ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. orgasmatron

1991 Model Kia Besta Hakkında

Ses izalasyonu nuda yaptim bitti ben dw bittim.. ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. orgasmatron

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Benim arac 12 yasinda ayrıca ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri