Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalyada da var palamut ama tadı cok iyi değil daha dogrusu marmara palamudu gibi degil gerci marmara karadeniz palamudunun da tadı super değil ama eti bol terbiyesi iyi yapilinca firinda iyi oluyor
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamım ahraz naber ? Arkadaş bir grand vitara almis xl 2.7 benzinli temiz araba offroad donanimi var çekil la bi yana dedim oturdum koltuga araba cok guzel motor sesi veriyor ama gitmiyor rampada falan tam fatality sanayiye goturduk baktirdik hicbirseyi yok bu bu kadar dediler otomatigin orada...
Cok gecmis olsun ya nasil oldu hocam sana mi carptilar ? Bari geri kalanlari yedek olarak kullanalim , ben iste resimde ne varsa o sekilde yaptım
Kaldi ki siz sadece okuyarak birseyleri etut etmeye calisan birisiniz bilgi sahibi olmadan da fikir sahibi olmaya calisip bir cikarimlarda bulunuyorsunuz jip grubi tum araclar jeepi toyotasi korandosu nissani osu busu portalsiz ise ya da en az 20 jant ve 40 inch lastik takamiyorsa ve...
Hocam korando kj takintim falan yok marka fetisi değilim parasina gore korando cok iyi araba kabul et etme bu bir parasina gore bj 60 dan cook daha iyi arac bu iki , toyata gitmez demedim bj 60 ormandan cikanlar ki bu turkiyedeki bj 60 larin %80 dir gitmez neden mi 1 atmosferik dizel oldukları...
Monokok dan da nasıl arazi aracı olmazsa pick up dan da olmaz yaklaşma acısında sıkıntı olmasa da ayrılış açısında pick uplar sorunlu uzun araçlar unimog dan bile uzunlar , arkaları ssangyonglar haricinde makasli , önde seyahat ettiginiz için size konforlu geliyor ama arkalarında uzun yol...
Arkadas demis rexton dogru demis 2.7 ler tam mermi gibi 183 hp 404 tork mercedes w 163 yani ml ile ayni araba
Skoda değil toureg olsa monokok yani şasesiz araçla sadece doğa gezintisi yapilabilir bunu da dusterla yapabilirsiniz gidip çok para dökmeye gerek yok cunku ha dediginiz arac ha duster ikisi de aynı sey ha kel ali ha ali kel , kaldı ki saseli abs li hava yastıklı 2000 model aractan canli cikma...
Bizim araclara olan lifterler , bu sekilde sorun cozuldu egzantrik milini de degistirdim araba coskun oldu motor sessizlesti o sinir bozucu cik cik sesi yok oldu, simdi rolantide az biraz sallama var ama onu da sona erdiricegiz yakında