Arama sonuçlarınız

1. orgasmatron

1991 Model Kia Besta Hakkında

İslem tamam ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. orgasmatron

Mili uzattık abi ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. orgasmatron

2018 Dacia Duster Tanıtıldı!

Yandan fatal egeadan bile kötü ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. orgasmatron

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

Burasa yanlış lastik tabi ki 2 , 3.unimog lastiği 1 standart ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. orgasmatron

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

Doğru lastik seçimine örnek mercedes g wagon 6x6 37 inch 12.5 r 18 yani 315 mm ama 37 inch doğru lastik budur , kalem gibi dik lastikler , yayvan patetes 33x12.5 ya da 35 12x5 lar değil yanak uzun taban dar olmalı ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. orgasmatron

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

Geniş tabanlı lastikler ile 1 yakıt tüketimi artıyor 2 aracın çekişi düşüyor 3 ivmelenme uzuyor, hâlbuki aracın standart lastikleri ornegin 245 ya da 255 ise bunu 275 e çıkartmak ve büyük çaplı lastik kullanmak en mantıklı çözüm , özellikle çamur halinde aracın lastiklerinin seri şekilde dönmesi...

7. orgasmatron

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

Türkiye de offroad camiyasinin yaptığı en yaygın yanlış geniş tabanli lastik ve aşırı offsetli jant kullanmak orneklerle anlatırsak birinci resimdeki lastik yanlış lastik tercihi gorsellik olarak daha güzel olmasının cazibesine kapilan bizler ilkin hep bu hataya düşeriz Doğru lastik tercihi 2 ...
  8. orgasmatron

Unİmog Almak İstİyorum.

L 1700 25000 tl olmaz hocam o fiyata verseler ben 3 adet alırım ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. orgasmatron

Actyon Sports Yatak Sarması

Tam fatura al mahkemeye ver fatura detaylı olsun ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. orgasmatron

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Adamım ben kac sene senin dedigin rakamlardan yuksek paraya aldım aracı ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. orgasmatron

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

Bf at sini bilmem ama mt si tam bir mukavva , karton , ultra eziyet gürültü buz pateni , frenk çakmaktaş taş lastiği ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. orgasmatron

Takozlari da taktık yavaş yavaş şekilleniyor ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. orgasmatron

Yeni Devel Sixty 6×6: Geçemeyeceği Bir Arazi Biliyor Musunuz?

İlk alista otv % kac olur bilemem ama yıllık mtv si 35.000 tl cik olur alacak arkadaşlara duyurulur )) ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. orgasmatron

Tablayi vidalarindan salip takoz koyacağız ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. orgasmatron

Unİmog Almak İstİyorum.

404 sari ve yeşil iki adetti, boru hattı inşaatına sattım, ben olsam en guzel 6 silindir 606 (170 hp) 5 silindir 602 (120 hp) ,ya da 4 silindir 601 (90 hp) koyarim yakitlarda unimog ağırlığını düşünerek max 16 litre, 14 litre, ve 10 litre olur bu şekilde 50 nc ya da perkins vs motorlarina gore...

16. orgasmatron

Unİmog Almak İstİyorum.

Antalyada 2 sene once sattım minibüstü onlar 14 koltuklu, 50 nc yi benden önce koymuşlar , ben olsam motor olarak az yakan turbolu mercedes motor koyardım ya da 4 silindir cummins koyun , neye koyacaksiniz siz ,? 404 e mi ? ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. orgasmatron

Video: https://youtu.be/-SqFrn2t3Lo ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. orgasmatron

Yarışta araç neler yaptı ? İzlenimler nasıl oldu ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. orgasmatron

Hocam anlat bakayım nasıl oldu nasil gecti ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. orgasmatron

Unİmog Almak İstİyorum.

Hiz degil gucte fark oldu eskiden 110 beygirdi simdi 200 uzerinde , difransiyeller agir ne kadar motor cevircem diye ugrasirda uğraşsın unimog hizi 120 yi gecmez , bende 2 adet 404 vardı 50 nc motorlu onlara yetiyordu 2.5 atmosferik perkins ufak kalır araca 404 ne kadar en hafif mog da olsa 2.5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri