Arama sonuçlarınız

1. orgasmatron

Bizim 4x4 L300

Kac jant kac lastik koydun hocam ? ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. orgasmatron

Unİmog Almak İstİyorum.

Birde 100 bine jip alirim demisin dogru alirsin ama o jip unimogun gitti yerden gidermi , ya da bir suzukinin sığdığı yere unimog sığar mı ? Bunlar farklı kulvarlar ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. orgasmatron

Unİmog Almak İstİyorum.

Adamim benim unimogun bana maliyeti 100 liranin uzerinde kaldi ki bi sadece unimog değil turkiyede bulabilecegin tüm 4x4 kamyonlar bak jip kamyonet demiyorum kamyon diyorum hepsi isterse fii tarihinden kalmis olsun mercedes man ise 60 70 80 bin tl den başlar.Turkiyede sivilde toplasan 1000 den...

4. orgasmatron

Korando , Ön Dana 35 Arka Dana 44 Tam Diferansiyel Kilidi Uygulamasi

Korando nun arkasına lsd koydum grand cheroke 5.2 lsd ve sıfır ayna mahruti 44/9 4.88 ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. orgasmatron

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Ooo..sizlerin askerlik daha çok , boruydu, puldu, suydu, contaydi, ômür biter landa ariza bitmez yazdirin arka cama [emoji16] ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. orgasmatron

Diferansiyel Kiliti Kullanımı

Onlerdeki diff kilidi değil hub kilidi poryo kilit yani aksi kilitleyip o tekerin donmesini sağlıyor iceriden 4h aldiginiz zaman onlar kilirli lock durumunda olmazsa on daft döner on difransiyel akslari döndürür ama tekerler dönmez, 4 cekere alinca arabaya hakim olmak kârda offroad surus...

7. orgasmatron

1991 Model Kia Besta Hakkında

Arka dingil yükseltmesi yanlış , duzeltmek lazim sonra kasmaz ama altina iki adet askı yapmak lazım tabi ki ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. orgasmatron

Ölçtüm göstergede bir sıkıntı yok doğru ölçüyor 80 km ye kadar tam ölçüyor sonra bir iki km eksik ölçüyor, 140 gördüğü yerde 120 anca şaft acısıyla alakalı bir durum var , sıkıyor arabayı çavırlardan biraz daha kopya çekmem lazım ) ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. orgasmatron

Çok Çok Acil Genel Yardım

Dağcılar ve karavancılar bir sebep var ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. orgasmatron

Gosterge artmıyor 140 giden yerde 110 görmüyor ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. orgasmatron

Sağolun Turkiye ki nadir 4x4 campervandan biri olsun diye uğraşıyorum , herkes faydalansın araçlar hakkettikleri kıymeti görsünler herkese tavsiye ederiz ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. orgasmatron

Abicim dün bir Antalya Korkuteli yaptım frenlemesi güzel , virajlarda urkutucu birsey yok arkayı doldurunca daha iyi olur lakin eskiden yokuş asagi 140 gordugum yerde gazla gazla 120 yi zor gördük gibi simdi tabi gösterge ne gosteriyor gercek hiz ne ona da bakmak lazım bir iki arazili video...

13. orgasmatron

Hocam sana da buluruz bir kia yaparsin arada sirada el degistiriyor araçlar ama en çok ben düştüm aracın üstüne , aslinda pek birşey yapmadım ama zaman alan şeyler , şimdi asıl içini yaparken uğraşacağız gibi ama yürürü kaportası boyası bitti şimdi trim aksamıyla içi kaldı , ASUS_Z010D...
  14. orgasmatron

Aldigimda karavan idi , hala karavan ama camli panelvana donsem mi diye düşünüyorum çünkü karavan sigortası çok yüksek ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. orgasmatron

Standart l 300 ve biz ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. orgasmatron

Bugünkü çekimlerden daha iyi anlasiliyor ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. orgasmatron

Uzerinde 205 70 r 15 lastikler vardi 15 janta en yuksek yanak ince taban lastik bu , daha ötesi daha fazla kaldırmaya ihtiyaç duyar ve motora yüklenir ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. orgasmatron

Bf At Ko Vs Bf At Ko2

255 i 345 yapiyor hocam millet ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. orgasmatron

Toplamda bir 10 cm yukseldi araç ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. orgasmatron

Lassa 235 75 r 15 impetus at taktik surtme deyme kesme olmadan işlemi tamamladık 5 cm takoz ile ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri