Arama sonuçlarınız

1. orgasmatron

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Hususi kamyonlar girer mi kantara ? ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. orgasmatron

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Hususi kamyonetler kantara girmez, hususi eşyalarınızı ticari amaç haricinde taşıyabilirsiniz herhangi bir k belgesine de ihtiyaç duymaz , sadece mtv si pahalıdır, her yıl muayene yaptırılır ve 94 km ile radar cezasına maruz olursunuz. Hususi kamyonette 100 koli kâğıt, ya da kasa kasa meyve...
  3. orgasmatron

Bizim 4x4 L300

Piyasada aslında 4x4 panelvan transitler var ben bir yıldır malum sitede arada sırada goruyorum 70-100TL bandında ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. orgasmatron

Wv T3 Synco Westfalia Arıyorum.

Hocam bayağı eski araba toplamis biri olarak geldigim nokta ,koy ..ne eskine malın, git 4wd ford transitler var dusuyor internete ver 70 80 90 al mis gibi bin ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. orgasmatron

Wv T3 Synco Westfalia Arıyorum.

:) ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. orgasmatron

Hurda Belgeli Unimog

Ivedik hurdacilar sitesinden istenilen desen ve ebatta bulunur 12.5 r 20 takin 404 lerde 10.5 r 20 olur fabrikasyon ama 12.5 ile araba daha tok durur ve daha netice alirsiniz 12.5 r 20 cavus desenlilerden cokca bulunur petlasta adedi 2400 tl gibi ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

7. orgasmatron

Samu Ma Tavan Konsolu Yaptım

Arac muayene de sıkıntı olabilir enine direk cam hizasi yapsaniz daha iyi olurmus ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. orgasmatron

Samu Ma Tavan Konsolu Yaptım

Yolcu ani fren halinde konsolla kafa derisini yuzdurmez degil mi ? ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. orgasmatron

Hyundai Elevete

Bu tekerlekli at ya da daha dogrusu esek olmuş , esek bacagindaki hareketli eklemleri taklit etmisler ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. orgasmatron

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

İyi seneler ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. orgasmatron

Kumho At51

225 al 235 al yanagi 70 yap 75 yap bunlar büyük farklar değil ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. orgasmatron

Kumho At51

Bf den yumusaktir, bf bunun yaninda karton , mukavva , beton hiltisi ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. orgasmatron

Bizim 4x4 L300

Mazda 2007 modelin 1 göğsü farklı 2 kapı döşemesi ve koltuklar, bunlar çok büyük fark değil motor kalmıştır , bestadan şanzımanı ve on yürüyeni alıp koydunuz, 2007 mazda nin bir katkısı motoru olmuş, mazda 2007 den motoru alıp bestaya atsaydınız daha iyi olurdu 30 cm için değecek bir tadilat...
  14. orgasmatron

Bizim 4x4 L300

Ben yaptim torsiyona dokunmadan yuksetmeyi , kia besta sayfasında resimli sekilde var , ustalarin elinde oyuncak olursun bi de cok da parani almislardir neticede hurda belgeli kia da aldin, ona da para gitti, valla bilemedim murat 124 den serce cikarmanin anlamini ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk...
  15. orgasmatron

Bizim 4x4 L300

Hocam pes, kia besta ile mazda e 2200 vidasina kadar ayni araç git hurda belgeli olmayan kia besta al 4x4 ,sendeki fikir de bu ne perhiz bu ne lahana tursusu dedirtecek kadar var ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. orgasmatron

1991 Model Kia Besta Hakkında

Kesti tabi yol sesini de kesti o kadar malzeme yapistirdim, isiyi da kesti uc kat vibrasyon ses ve ısı yalitimi yaptım ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. orgasmatron

Sizde de mi var ? Standart sekilde kullanmak doğru değil, yukseltmek acikladigim gibi zor degil, taban dosemelerini kaldirip elden gecirin surucu tarafinda surucu ve yolcu koltugu alti ve tabanin elden gecmesinde fayda var, ben cok ugrastim izalasyon yaptim ama siz bir pasını aldiktan sonra...
  18. orgasmatron

Duruyor hocam ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. orgasmatron

Lazreis hocam o arabayı ben topladım 4 vitestir pto lu ağır hizmet şanzımanı var , on arka sabit akslı, ön arka makaslıdır, konfor sürat bu kapsamda. Arkasina kutu koyarsanız expedition olabilir ama campera uygun degil ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. orgasmatron

Ben toplamıştım ve satmistim o aracı ne amacla kullanmak istiyorsunuz ? ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri